- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi Renas miran
-
Battaniye zor olurda hamak tipi sallanan beşiklerden alabilirsin.daha az yorulursun hemde iyi uyur.İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik
Malesef herkes siz kadar şanslı değil.benim oğlum uykusu gelince daha çok huysuzlanıyo ağlıyo.her bebekte aynı takdik tutmuyo malesef.kızım meme emerken uyur kalırdı bu uyuyo ama yatağa koyduğun an gözler faltaşı gibi.öyle uslu bebeğim olsa 2-3 daha doğururumİkizlerim var sallamadım hiç anakucağı aldım ev tipi yedirip yatırırdım kendi kendilerine uyurlardı. Uyusunlar diye uğraşmadım hiç. Saatleri var uyku, o saatleri geçirmeden uyut. Sonra aşılır zaten.
Şuan 32 aylıklar uyku konusunda evet şanslıydım ama uslu oldukları asla söylenemez :))Malesef herkes siz kadar şanslı değil.benim oğlum uykusu gelince daha çok huysuzlanıyo ağlıyo.her bebekte aynı takdik tutmuyo malesef.kızım meme emerken uyur kalırdı bu uyuyo ama yatağa koyduğun an gözler faltaşı gibi.öyle uslu bebeğim olsa 2-3 daha doğururum
Oyun Parkı var bide küçük ana Kucağı var ikisi de pek etkili değil ayaklarımda sallıyorum buda beni çok yoruyor hamak etkili olur mu acabaBattaniye zor olurda hamak tipi sallanan beşiklerden alabilirsin.daha az yorulursun hemde iyi uyur.
Ama ben öğretmenim ve okula gidicem kaynanam yada annem bakacak nasıl bakacaklar bu şekilde bilmiyorum gerçekten tek derdim onun bi düzene girmesi nasıl olacak bilmiyorum ama16 ayligiz hala uyumuyoruz ☺ kabullenirsen daha az sinirlenirsin cnm huyu bpyle demek ki yetio 10 dakika
Sessiz ortamda uyutmayo denedin mi cnm kimse yokken.benim oglanin ritueli ninni aciyorum telefonda yanina uzaniyorum uyuyoruzAma ben öğretmenim ve okula gidicem kaynanam yada annem bakacak nasıl bakacaklar bu şekilde bilmiyorum gerçekten tek derdim onun bi düzene girmesi nasıl olacak bilmiyorum ama
Zaten evde üç kisiyiz eşim de işe gidiyor ev gayet sessiz zaten herhangi bir ses çıktı mı hemen uyanıyor sanırım kabullenmem lazım şimdi uyuyor çok şükürSessiz ortamda uyutmayo denedin mi cnm kimse yokken.benim oglanin ritueli ninni aciyorum telefonda yanina uzaniyorum uyuyoruz
Gece uyuması daha iyi aslında. Uykusunu alıyor demekki. İşe başladığınız zaman sizin için de iyi olur . Gece uyumasa bu sefer de siz uykusuz kalırsınız.İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik
Bence olur.Oyun Parkı var bide küçük ana Kucağı var ikisi de pek etkili değil ayaklarımda sallıyorum buda beni çok yoruyor hamak etkili olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?