Bebeğim uyumuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen sosyal medyada bir anne çocuğum uyuyor diye bana şanslı diyorlar. Halbuki ben gezmeye gitmedim, keyfime bakmadım sizin gibi yemekli günlerde gezmedim diye video paylaşmış. Kadına ayar oldumher cevap yazana kadın çok şanslı bebeği uyuyor diye yorum yaptım. Sürekli cok sanslisin diye birazda onun sinjriı bozulsun. Kadın sadece kendi fedakarlık yapmış gibi davranıyordu. Bilmiyor ki bizde çabalıyoruz.

Cok iyi yapmissin. Kadinin instasini ver de biraz da ben sinirini bozayim

Cok iyi yapmissin. Kadinin instasini ver de biraz da ben sinirini bozayim
Ya tesadüfen denk geldi 2.5 senedir gezmedim tozmadim. Misafirlik desen annemlere giderim. Yazın günde 6 saat parkta geçiririz. Çocuk resmen uykuya direniyor. Olmayınca olmuyor

Ya tesadüfen denk geldi 2.5 senedir gezmedim tozmadim. Misafirlik desen annemlere giderim. Yazın günde 6 saat parkta geçiririz. Çocuk resmen uykuya direniyor. Olmayınca olmuyor
Bana da cocugun yorulmuyordur, acik havaya cikariyor musun falan derlerdi. Ben salak oldugum icin dusunemiyorum tabii bunlari, nerden bileyim parka bahceye cikarabilecegimi
Zaten artik pes ettim. Ben uyutmuyorum. Su an hala “anne bgn senle uyuyalim” dediginde yanina yatiyorum. 1 saat sohbet ediyor benle sonra ben pes edip babasini cagiriyorum onla 10-15 dk icinde uyuyor. Ben hala bi cozum bulamadim yani

Ya valla uyusun diye beklerken sohbete başlaması. Allahim bu gece bitmez diye düşünüyorum. Bol sabır diliyorum bizlere

Valla uyumayan uyumuyor. Bende hiç gezmeye gitmedim akşam en geç 8 de evde olduk ki uyusun diye. Hep rutin yaptım diş fırçalama bez üst değişimi ay yıldız izleme vs. vs. Ama yok yatağa yatmaya ikna edene kadar yarım saat geçiyor gözü kapanıyor ama yatıp uyuyum demiyor. Uyusa iyi uyur onda sorun yok sorun uyutana kadar. Daha bu sabah uyandık kahvaltıdan sonra parka gittik baya oynadı yoruldu geldik uyutmaya çalışıyorum yok saatide geçmeden geldik ama olan bana oluyor stresten karnımdaki bebeği erken doğuracağım gerçekten. Çocukla çok ilgili bu uyku işi. Keşke 2. Bebeğim uyusada bende böyle videolar çeksem

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım ikinci bebeğiniz uykuya rahat g3cis yapabilen bebek olur. Valla ben artık bodoslama gidiyorum rutin filan bosverdim cidden. Çünkü benin oğlum uyusa bile çok uyanıyor yatakta deli gibi dönüyor. Stres yapmayın .stres bizj çok kötü yapıyor. Karşılıklı stres icindeyiz

haklı olduğun yerler var okay ama ben de kötü bir sey önermedim. belki denemedi bunları konu sahibi. benim bebeğim de şak diye uyumuyor. bu söylediklerimden birini eksik yapayım esimle 2 saat kucakta pışpışlıyoruz cocugu. uyuyor demedim ayrıca, 7de uykusu geliyor. düğün, davet yüzünden saatini gecirirsek tüm gece ayaktayız mesela. asla da desteksiz uyuyan bir bebek değil ki ikinci mesajımda emzirerek uyuttuğumu söyledim. yarım saat memede duruyor cocuk uyumak için. ben de mesela desteksiz uyutanlara özeniyorum ve burda tavsiye veren olursa bu konuda uygular, denerim. her bebek tabii ki aynı değil ama ilk gördüğüm bebek de kendi bebeğim değil. ben şınu şunu yapıyorum ve bebeğim yatağa koyduğum gibi uyuyor demedim ki. ama ben uykusu için 2-3 saat öncesinden baslayarak bir mesai harcıyorum.

ayrıca üslup çok yanlıştı bana yazılan. genelgecer veya uyguladığınız halde işe yaramayan bir sey yazdıysam oku gec.. benim yorum yapmam neden rahatsız etsin? bu kadar tahammülsüz olmaya gerek var mı? belki de bebeğin huzursuzluğu o arkadasın bu tahammülsüzlüğü ve sabırsızlığındandır.

siz istiyorsunuz ki hepimizin nokta atısı çözümleri olsun. öyle bir sey yok. herkes deneye deneye buluyor yolunu.

ve bu yemek yemek gibi değil. bebek uyur. uyumayan bebek olmaz. uyku için gerekli şartlar yoksa uykusuzluk yüzğnden huysuzlanan bebek var.

Senin kafan mi guzel? Hala ayni arkadasla yazisiyosun; yani benle. Bebegin huzursuzlugu diye bisey uydurmussun yine kendi yorumun. Ben bebek huzursuz muydu demisim bir yerde? Aksine ne gaz sancisi olan ne dis cikarirken asiri tepkiler veren ne de uykusu geldigi icin aglayan bi bebekti. Huzursuzlugu yoktu. Yok benim tahammulsuzlugum bebege geciyormus. Benim tahammulsuzlugum bebegime degil senin gibilere. Hala uyumayan bebek olmaz diyo.

haha simdi farkettim aynı kişi olduğunu. bastan fark etseydim hiç yormadım kendimi uslüp düzeltin bence, her sey yoluna girer

e benim yorumum ya bu, kendi yorumumu yazmamdan doğal ne var?

valla sizin derdinize çözümü en iyi doktor da bulamaz. cünkü nasıl bir sey aradığınız belli değil. uykusuzluk size kafa yapmış sanırım, ben hayet ayığım.

ya hu uyumayan insan mı var da cocuk uyumayacak! sizin cocuk üstün bir sey herhalde jfjfj sorry. 30 yıllık hayatımda karşılaştığım ilk uykusuz hayatına devam eden sizin cocugunuz kfkfk

napalım biliyor musunuz? size uymayan seyleri okuyup gecin. her seye triggerlanırsanız hayat zor. tüm iyi niyetiyle kalkıp kendi tecrübelerini paylaşan insanları da kendi uslübunuza zorlamayın.

Ee simdi farkettin ayni kisiyle yazistigini, ne yoruyon kendini hala?

konustukca hosuma gittin
Sen benim hic hosuma gitmedin. Kafan yerinde degil, kimle yazistiginin farkinda bile degilsin. Kafandan olmayan seyler uyduruyorsun -bebegimin huzursuzlugu gibi-. Sinirden kudururken bunu gizlicem diye alayci ve cocuksu bir tavir aliyorsun. Buyu biraz.

ilk mesajı sabah yazdım, diğerini aksam. bütün gün aklımda kullanıcı ismini mi tutacağım?

sinirden kuduracak kadar ciddiye almıyorum burayı. hiç benimle ilgisi dahi olmayan bir durumdan neden sinirleneyim?

sadece üslubun yanlış bunu söyledim. sizi rahatsız eden ilk yorumum sana yapılmış bir yorum bile değil, yani konunna gelip de yazmadım. sen bana yanlış üslupla konustun. ben de o insan değilim, kusura bakma. madem sen kimle konustuğunu. farkındasın ona göre konus. burda kimse istediğin gibi konusabileceğin kişiler değil. tanımadığınız insalara karsı haddinizi bilin kafi.

Uyku eğitimi alabilirsiniz. Daha profesyonel ve bilimsel bir şekilde sorun çözülmüş olur. Siz de rahat edersiniz. Ben uyku eğitimi danışmanlığı yapıyorum. Dilerseniz yardımcı olabilirim

Hanımefendi siz açtığım konuyu okuyup, cevap verdiğinize emin misiniz? Gereğinden fazla ilgi ve bakım gösterilmesine, belirli rutinlerinin olmasına rağmen zaten bebek uyumuyor diye eklememe rağmen hala alakasız cevaplar atmaya bir de tecrübeli hanımları egale etmeye çalışıyorsunuz. Müsvedde yorum yerine bilgili fikir istiyorum diye zaten konum da belirtmiştim. Uslupsuz konuşma tarzınız da müsvedde yorumlarınız da sizde kalabilir. Konumu kirletip durmayın rica ediyorum..

İyi ki bir fikir istedim valla. Saçma sapan insanlar cahil, ilgisiz ebeveyn sandı . Her yolu denememe rağmen '' Uykuya direniyor'' cümlem, hayatta hiç bir başarısı olmayan kişilerin böbürlenerek, ukalalık yapabileceği bir konu oldu.. Teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için, sanırım benım de doktorumla paylaşmam gerekiyor

Sıkma canını. Doktoruna söyle belki o farklı fikir verir. Her şey gönlünce olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…