Bebeğim uyumuyor

Kakada mukus sürekli değil ama var aşırı gaz da var laktoz intoleransi gibi bişey mi süt ürünleri vermeyeyim mi yani nasıl ayarlayacagim Ben mi icmeyeyim süt Of beynim yandı napmaliyim

Of of ya uyanık olduğunda ağlamasın Gülelim oynayalım razıyım bide sallanarak uyumasin is bi şekilde yapılır yada canı cehenneme dursun iş çocuğum huzurlu olsun ya
Uykusunu alamadığı için huzursuz oluyodur bide dişte cıkarıyo olabılır diş çıkarma döneminde diş etleri agrıdıgı için genelde huzursuz oluyor bebişler iştahsız oluyo benim oğlumda çok gttık acıle diş çıkarırken

Kakada mukus sürekli değil ama var aşırı gaz da var laktoz intoleransi gibi bişey mi süt ürünleri vermeyeyim mi yani nasıl ayarlayacagim Ben mi icmeyeyim süt Of beynim yandı napmaliyim
Büyük ihtimal alerji var evet. 1 yaşından önce testlerde çıkmıyor alerji. Sizin de diyet yapmanız gerekli bebeğe de vermemelisiniz. Çapraz alerjenler de var. Bir alerji uzmanından yardım almanızda fayda var. Bu sorunu çözmezseniz uyku eğiminin de faydası olmaz.

O kadar çok ağladım ki,hatta sinirlerim zayıfladı su an uyumayip herşeye aglayinca ya da gece uyanıp aglayinca ben de aglayiveriyorum artık titreme geliyor psikoloji gitti.sut alerjisi varmış diyet yapalı bitti o saatlerce aglamalar ama yine de gece 12 de zor uyuturum gece uyanır bir saat falan uyumaz bazen ama en azından artik o kadar aglamiyor diye sukrediyorum.

Ben arada bir alıyorum keşke haftalık alabilsem ben de hiç bir şey yapamıyorum
Haftalık almak çözüm değil ki...
Benim yardımcı abla haftada bir geliyor ama, geldiği günün ertesi ev yine dandini.
Çünkü sürünüyor, yavaş yavaş emekliyor o sebeple yeri kapladım, oyuncaklar yerde.
Üstünü, altını hiçbir şeyi yukarı zeminde halledemiyorum, elimden kaçıp düşüyor.
Anlayacağınız bizim hayatımız yerde geçiyor, e dolayısıyla evin düzenli durması 1 saat sürüyor sadece.

Son düzenleme:
Evet dr lar genel halini iyi gorunce onemsemiyorlar ama siz yaptirin yine de. İciniz rahat eder.
Degisiklik de istiyolar bu aylarda. Bizimki disari ciktigimizda yada biri geldiginde yok gibi oluyor, o kadar sakin :)
Ben haftada 4 gün mutlaka dışarı çıkarıyorum zaten ama dışarda da durmuyor ki.
Cafenin ortasında kucağında bebekle koşan bir anneyim.
Onun avaz avaz bağırmasına millet dönüp bakıyor, içlerinden diyorlardır kendi zevkine çocuğu süründüyor diye.
Ama evde 3 gün üst üste kalsak kafayı yerim ben, en azından dışarıda arkadaşımla sohbet edebiliyorum o ağlasa da.
Tabi oraya arabayla 1 saniye susmadan ağlayarak gitmemizi, evden çıkış savaşımızı söylemiyorum.
Sadece bunu yaşamak bile cinnet sebebi çünkü...

Ya temiz olsun da dağınıklığı önemseme artık ne yapalım toparlabildigini yapıp bırakırsın. Benimki de sürünüyor çok hareketli. Şaşırtıyordu beni. Tek benimki öyle değilmiş demekki

Tek ben değilmişim ya varya küçücük bişey bizi nasıl etrafnda pervane ediyor nasıl yetemiyorum anlamıyorum inşallah bugünlerde geçecek biraz daha sabırlı olmam lazım ama işte etrafımda hep huzurlu uyuyan sıkıntısız bebek görünce psikolojim bozuldu yani herkes çocuk yapıyo bi kıyamet benim başıma mi koptu diye düşünüyordum.

Dışarı çıkmak bişey değil eve gelince hepten deliriyoruz yaz gelse de bari rahat rahat çıksak şimdi ödüm kopuyor çıkarıyorum ama ya soğuk alırsa diye

Bizimkiler de zor ne yapalım biraz daha sabır. Hayırlı evlat olurlar inş.

Gaz sıkıntisi yasadiysaniz cok nadirde olsa 1 yasina kadar devam ediyormus ek gidaya gecmisinizdir mandalina portakal gibi gaz yapan seyler vermeyin ve idrar kan tahlili yaptirin bence

Benim bebegim 4.5 aylik ve gaz sorunumuz var bende surekli besikte salliyorum uyurken bile kesinlikle bebegimle disari cikamiyorum kakasi mukuslu dr sordum mukuslu olmasi hazimsizligi gosterirmis hazimsizlikta gaz demek tabi ama mukusda kan varsa o zaman problem olurmus ve ayrica benim bildigim kadariyla alerjisi olan bebegin yuzu hep sivilceli oluyor yinede dr bi danisin

Mukus çok yok aslında nadiren gördüğüm bişey işte doktora da gittik bişeyi yok deyip gonderiyorlar bizi. Eşim de doktor başının etini yiyorum adamın terzi kendi sökügünu dikemiyormuş

Gaz sıkıntisi yasadiysaniz cok nadirde olsa 1 yasina kadar devam ediyormus ek gidaya gecmisinizdir mandalina portakal gibi gaz yapan seyler vermeyin ve idrar kan tahlili yaptirin bence
Gaz varya gaz mahvetti bizi ek besine geçtik refluden dolayi narenciye veremiyorum daha çok ev yoğurdu meyve püresi çorba filan veriyorum ağırlık anne sütü ama işte ne bileyim artık yerinde uyusa çok mutlu olacağım. İnşallah Rabbim bebişlerimize huzur sağlık sıhhat verir.

Ben varım.
Yavaştan uyku eğitimine başlamam lazım, doktorum ısrarla söylüyor ama bebeğim 1 saat kesintisiz ağlayabilir zaten.
Bu sebeple uyku koçlarından yardım almayı düşünüyorum.
Selam canım naaptin merak ediyorum uyku eğitimini, hangi asamadasin beni bilgilendirebilir misin.

Uyanacagina kendinizi çok şartlamış ve stres yapmiş olabilirsiniz.Öncelikle kendinizi rahatlatin ve uyanacak diye strese girmeyin.Düzelecektir.(Denenmiş bir yöntem)

Selam canım naaptin merak ediyorum uyku eğitimini, hangi asamadasin beni bilgilendirebilir misin.
Merhaba.
Diş çıkarma dönemi olduğu için uyku eğitimine başlayamadık maalesef.
Fakat gündüzleri yavaştan düzenli olarak aynı saatlerde beşiğine oyuna koyuyorum.
Benim oğlum doğduğundan beri 2 saat deliksiz uyumamış bir bebek olmasına rağmen gündüz tek sefer de olsa 2 saate yakın uyumaya başladı.
İnşallah geceye de aktaracağım bu dönem bitince.

Herhangi bir saglik problemi yoksa karnini doyur banyosunu yaptir gerekirse sallanarak uyusun.
Onemli olan kedintisiz huzurlu uyumasi. Benim oglum sallanarak uyurdu. Masallah saglik problemide olmadi. Yoksa sen sagligini yitireceksin...

Herhangi bir saglik problemi yoksa karnini doyur banyosunu yaptir gerekirse sallanarak uyusun.
Onemli olan kedintisiz huzurlu uyumasi. Benim oglum sallanarak uyurdu. Masallah saglik problemide olmadi. Yoksa sen sagligini yitireceksin...
Ufaktan ufaktan yitiriyorum sanırım astım hastasıyım ve ataklarım arttı geceler çok zorluyor dinlenemiyorum haliyle sürekli yorgun olunca bünyem zayıf düşüyor

E
Ufaktan ufaktan yitiriyorum sanırım astım hastasıyım ve ataklarım arttı geceler çok zorluyor dinlenemiyorum haliyle sürekli yorgun olunca bünyem zayıf düşüyor
Sen saglikli olmalisinki bebegine bakasin, bende istemezdim surekli sallanan cocuk, ama benim istemenle olmuyor bebis istiyor, salincak aldim. Onlemimi alarak gece orda yatirdigimda oldu. Sukur eksiklikte olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…