- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
Doktorlar genelde karsilasmamissa bilmiyor yan etkisini gostererek sorarsaniz fikir yurutebilirler.Bizim doktorumuz da bizden ogrendi.Biz de avrupada eczaci kuzenimizden ogrendik.Bende devit3 kullaniyorum dr da aile hekimligide onu tavsiye etmisti hic aklima bile gelmemisti yan etkilerine bakmak dr sorucam tsk bilgi icin
Allah allah ya d Vit in Yan etkisi olabilir mi ya tüh tüh tüh biz de karı koca saglikciyiz diye geciniyoruz bol keseden. Yavrum ya kesiyorum bi süre d Vit i bakalım bi de şu gece meme emerek yatma olayını napabilirim meme ağzından çıkınca uyanıp yaygarayi basıyorDoktorlar genelde karsilasmamissa bilmiyor yan etkisini gostererek sorarsaniz fikir yurutebilirler.Bizim doktorumuz da bizden ogrendi.Biz de avrupada eczaci kuzenimizden ogrendik.
Ben de vitamin oldugu icin inanmadim dalga gectim once sonra okuduk ilk sirada yaziyor.Dogal olmamasindan kaynakliymis hatta devitte paraben varmis o yuzden cok ucuz.%100 dogal turkiyede yokmus ama dogala yakin d vitamini isteyebilirsiniz eczacinizdanAllah allah ya d Vit in Yan etkisi olabilir mi ya tüh tüh tüh biz de karı koca saglikciyiz diye geciniyoruz bol keseden. Yavrum ya kesiyorum bi süre d Vit i bakalım bi de şu gece meme emerek yatma olayını napabilirim meme ağzından çıkınca uyanıp yaygarayi basıyor
Siz deyince bende netten okudum yan etkilerini kabizlik midede gaz karin agrisi ve ishal yaziyor benim oglumda afedersiniz cirt cirt kaka yapiyor ondanmi aceba diye dusunmeye basladim yarin dr arayip sorucamBen de vitamin oldugu icin inanmadim dalga gectim once sonra okuduk ilk sirada yaziyor.Dogal olmamasindan kaynakliymis hatta devitte paraben varmis o yuzden cok ucuz.%100 dogal turkiyede yokmus ama dogala yakin d vitamini isteyebilirsiniz eczacinizdan
Doktorun bilgisi olmayabiliyor bizimki de bizden ogrendiSiz deyince bende netten okudum yan etkilerini kabizlik midede gaz karin agrisi ve ishal yaziyor benim oglumda afedersiniz cirt cirt kaka yapiyor ondanmi aceba diye dusunmeye basladim yarin dr arayip sorucam
Yaa demi bide o var offf offf sadirdim artik ama yan etkilerinde bunlar yaziyor boyle bir vitamin varmis onu kullansam olurmu denemek amacli derimDoktorun bilgisi olmayabiliyor bizimki de bizden ogrendi
Surekli agliyor ve ikiniyordu uyurken bile agliyordu,kucagimdayken bile ve evet 2 gun sonra hicbi seyi kalmadi doktor kolik demisti 2 ayri damla ve fitil vermistiYaa demi bide o var offf offf sadirdim artik ama yan etkilerinde bunlar yaziyor boyle bir vitamin varmis onu kullansam olurmu denemek amacli derimbide bisi sorucam sizin bebekte ne sorunlar vardi ve hepsi birden gectimi
Adiniza cok sevindim bi umut oldunuz bakalim bizimki nolucakSurekli agliyor ve ikiniyordu uyurken bile agliyordu,kucagimdayken bile ve evet 2 gun sonra hicbi seyi kalmadi
İnsallah gecer. Bu foruma uye olma sebebimdi umarim sizin de vitaminden kaynaklidir.Adiniza cok sevindim bi umut oldunuz bakalim bizimki nolucak
Bebegime dun vitamin vermedim bugunde vermicem siz 2 gunde rahatladi demistiniz bakalim bizde ne olcak? Birde size bisi sorucam cevrem bana senin sutun bebege yagli ve agir geliyor memeden kes mamaya basla diyolar bana bu dusunce cok sacma geliyor anne sutunun hazmi daha kolaydir bence siz ne dersiniz bayanlar?İnsallah gecer. Bu foruma uye olma sebebimdi umarim sizin de vitaminden kaynaklidir.
Sakın sakın.Allahim yarappim herkes doktor olmus bu ne cok bilmislik.Tum dunya bangir bangir bagiriyor anne sutu diye.Cok biliyolarsa kendileri mama versinler. Ben gaz sikayetiyle gittigimde mama mi kullaniyosun diye sordular ilk.D vitaminini vermeyince bi degisiklik gozlemlediniz mi peki? Anne sutunden vazgecmeyin sutun yagli diye bi sey olabilir mi ya cok sinirlendimBebegime dun vitamin vermedim bugunde vermicem siz 2 gunde rahatladi demistiniz bakalim bizde ne olcak? Birde size bisi sorucam cevrem bana senin sutun bebege yagli ve agir geliyor memeden kes mamaya basla diyolar bana bu dusunce cok sacma geliyor anne sutunun hazmi daha kolaydir bence siz ne dersiniz bayanlar?
Sormayin bende o kadar sinir oluyorumki bide ornek veriyorlar su tanidigimizda ayniydi sutu kesip mamaya basladi cocuk acaip rahatladi diyeSakın sakın.Allahim yarappim herkes doktor olmus bu ne cok bilmislik.Tum dunya bangir bangir bagiriyor anne sutu diye.Cok biliyolarsa kendileri mama versinler. Ben gaz sikayetiyle gittigimde mama mi kullaniyosun diye sordular ilk.D vitaminini vermeyince bi degisiklik gozlemlediniz mi peki? Anne sutunden vazgecmeyin sutun yagli diye bi sey olabilir mi ya cok sinirlendim
Dinlemeyin onlari,bebeginin ihtiyaci olan sey sende.Peki yediklerine dikkat ediyor musun mercimek kuru fasulye nohut brokoli turp falan da gaz yapiyor.Vitaminden de olmayabilir ozamanSormayin bende o kadar sinir oluyorumki bide ornek veriyorlar su tanidigimizda ayniydi sutu kesip mamaya basladi cocuk acaip rahatladi diyemaalesef vitamin vermeyince bir rahatlama olmadi
West yönteminde dönence, pışpışlama ve çok ağlarsa kucağıma almama müsade etti.
Gaz yapan hicbisey yemiyorum hatta cig meyvede gaz yapiyormus diye duydum onlarida asla yemiyorum yediklerim peynir yumurta zeytin makarna çorba et tavuk pirinc pilavi bu kadar sanirim benimkinin gazi 6 ayda gececekDinlemeyin onlari,bebeginin ihtiyaci olan sey sende.Peki yediklerine dikkat ediyor musun mercimek kuru fasulye nohut brokoli turp falan da gaz yapiyor.Vitaminden de olmayabilir ozaman
Hiç anlamadım ne demek istediğinizi...
ay zahmet oldu müsade etti diyesim var .Nedir bu yontem bilmedigimden soruyorum a bir de içgüdüsel yöntem denediniz mi ?
Galiba sizinki gercekten kolikGaz yapan hicbisey yemiyorum hatta cig meyvede gaz yapiyormus diye duydum onlarida asla yemiyorum yediklerim peynir yumurta zeytin makarna çorba et tavuk pirinc pilavi bu kadar sanirim benimkinin gazi 6 ayda gececekbazi bebeklerde belirli saatlerde tutuyomus benim kuzum 24 saat huzursuz ve surekli sallaniyor gece gunduz bu cok yipratici oluyor
Bizim ki 7. Ayına girdi daha yeni geçti bio Gaia denediniz miGaz yapan hicbisey yemiyorum hatta cig meyvede gaz yapiyormus diye duydum onlarida asla yemiyorum yediklerim peynir yumurta zeytin makarna çorba et tavuk pirinc pilavi bu kadar sanirim benimkinin gazi 6 ayda gececekbazi bebeklerde belirli saatlerde tutuyomus benim kuzum 24 saat huzursuz ve surekli sallaniyor gece gunduz bu cok yipratici oluyor
2 sise kullandik maflor damla ve ekstradan butun gaz damlalari ama hic faydasi yok peki sizin bebisde 24 saat huzursuzmuydu uyurken surekli salliyorum uyanikken ne kucakta duruyor ne oynuyor artik sirtim belim kolum koptu sancisi gectigi zaman huysuzluk kalirsa diyede korkuyorumBizim ki 7. Ayına girdi daha yeni geçti bio Gaia denediniz mi
Cok tsk ederim bebegim zaten surekli agizdan afedersinjz popodan hep gaz cikariyor ve gazli cocuklarda boyle olurmus bir gecse artikGaliba sizinki gercekten kolikAllah yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?