Ah ah stresin alası var uyaninca bağırıyor konu komşu sürekli hasta mı bu çocuk diyor şaştim kaldimUyanacagina kendinizi çok şartlamış ve stres yapmiş olabilirsiniz.Öncelikle kendinizi rahatlatin ve uyanacak diye strese girmeyin.Düzelecektir.(Denenmiş bir yöntem)
Muhtemelen güven ihtiyacini karşilayamiyorsunuz.Ağlamasinin sebebi stres olabilir.Bir kac gun islerinizi bir kenara birakin sadece cocugun yaninda kalin bence düzeleceğine inaniyorum.Ah ah stresin alası var uyaninca bağırıyor konu komşu sürekli hasta mı bu çocuk diyor şaştim kaldim
Sürekli yanindayim nasil cözcem guven sorununu yada yanindayken ne yapmam lazım oyun oynuyoruz ama yapmadığım bişey var belli ki... tavsiyeniz var mı başka?Muhtemelen güven ihtiyacini karşilayamiyorsunuz.Ağlamasinin sebebi stres olabilir.Bir kac gun islerinizi bir kenara birakin sadece cocugun yaninda kalin bence düzeleceğine inaniyorum.
Yapmayin lutfen guven ihtiyacindan bu kadar aglarmi bebek eger fiziki bisey yoksa tahlilleri temizse maalesef gaz sancisi oluyor her anne cocugunun yaninda ona sariliyor opuyor daha nasil guven sorunu hicbir sıkıntisi olmayan cocuklarin anneleri calisiyor bakicilar bakiyor o cocuklar neden aglamiyor benim bebegimde hep huzursuz surekli salliyorum yoksa uyumuyor 24 saat yanindayim daha ne olsun daha nasil guven verilirMuhtemelen güven ihtiyacini karşilayamiyorsunuz.Ağlamasinin sebebi stres olabilir.Bir kac gun islerinizi bir kenara birakin sadece cocugun yaninda kalin bence düzeleceğine inaniyorum.
Malesef olabiliyor.Yapmayin lutfen guven ihtiyacindan bu kadar aglarmi bebek eger fiziki bisey yoksa tahlilleri temizse maalesef gaz sancisi oluyor her anne cocugunun yaninda ona sariliyor opuyor daha nasil guven sorunu
Cocuklarin bir rahatsizligi olmasa bu kadar huzursuz olmaz dediginiz gibi ben isi temizligi yemegi bir kenara attim 24 saat bebegimle ilgileniyorum hala mi guven sorunu varMalesef olabiliyor.
Eger doktora goturdugunuz halde boyleyse bir pedagoga da sorsaniz ayni cevabi alirsiniz.Umarim doktora goturmussunuzdurCocuklarin bir rahatsizligi olmasa bu kadar huzursuz olmaz dediginiz gibi ben isi temizligi yemegi bir kenara attim 24 saat bebegimle ilgileniyorum hala mi guven sorunu var
Tabiki goturuyorum ve gaz sancindan agladigi cok belli zaten 6 aya kadar sanci olmasi normal hatta cok nadirde olsa bu bir yasina kadar devam ediyorEger doktora goturdugunuz halde boyleyse bir pedagoga da sorsaniz ayni cevabi alirsiniz.Umarim doktora goturmussunuzdur
Tamam ben olayi yanlis anladim. D vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben de ayni sorunu oglumda yasadim kullandigi d vitamininin yan etkisiymis.Degistirince duzeldi.D vitamininin yan etkikerini okumanizi tavsiye ederim cogu doktor bundan habersiz.Tabiki goturuyorum ve gaz sancindan agladigi cok belli zaten 6 aya kadar sanci olmasi normal hatta cok nadirde olsa bu bir yasina kadar devam ediyor
Tamam ben olayi yanlis anladim. D vitamini ne kullaniyorsunuz? Ben de ayni sorunu oglumda yasadim kullandigi d vitamininin yan etkisiymis.Degistirince duzeldi.D vitamininin yan etkikerini okumanizi tavsiye ederim cogu doktor bundan habersiz.
Devit3 kullaniyordum.Bazi bebekler hassasiyet gosteriyormus.Zaten yan etkilerine bakinca ilk sirada gaz sancisi yaziyor.Degistirdim simdi carlson kullaniyorum bebegim cok rahatD vitamini ne kullanıyordunuz?
Kolik olabilir mi? Probiyotik mayalar var. Yoğurdu onlarla mayalayın. Benim bebeğime çok faydalı oldu. Bir de alerjisi olabilir mi bebeğinizin? Kaka da mukus, sürekli huysuzluk, aşırı gaz alerji belirtileridir. Süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir.
Guven diyen benim sadece gaz oldugunu anlayamamistim.Ben de oglumu kolik zannesdiyordum uykusunda bile agliyordu d vitamininden kaynaklaniyormus.Degistirince cozuldu yoksa doktorlara gore koliktiAlerji nasıl anlaşılıyor bilginiz var mı? Ben de bu forumda yazılanlardan dertliyim. 4 ayımız bitti sürekli ağlıyor. Niye ağladığını bilmiyorum mama veriyorum gene ağlıyor. Memeye de gelmiyor bu yüzden artık biberona alıştı. Sağıp veriyorum onu içerken bile ağlıyor. Kakasını yapıyor çiş yapması da iyi. Kaka sayısı 2 veya 3 oluyor. Hayattan soğudum bir arkadaş güven demiş de yok cidden onunla alakalı olamaz. Böyle bebeklerle karşılaşmadınızı düşünüyorum güven problemi derken. Doğumdan beri ağlıyor bebek. İdrar tahlili yaptırdım, pipi ultrasonu çektirdim eeg bile yaptırdım yok Allaha şükür birşey. Şimdi alerji, reflü, kan tahlili ve karın ultrasonu yaptırmayı planlıyorum. Şaşırdım hayattan soğudum resmen.
Ben de onu kullanıyorum ancak ben sanki gazı geçti diye düşünüyordum. Ayaklarını çekmesi geçti hoş başka türlü de olabilir tabi gazı sizin bebeğinizin sıkıntısı gaz ve uykusuzluk mıydu? Saçma gelecek belki sorum ama gazın geçip geçmediğini nasıl anlarım.Devit3 kullaniyordum.Bazi bebekler hassasiyet gosteriyormus.Zaten yan etkilerine bakinca ilk sirada gaz sancisi yaziyor.Degistirdim simdi carlson kullaniyorum bebegim cok rahat
Yoo bu durumlarda sacma diye bi sey yok.Ben deviti birakip diger d vitaminine gectikten 3-4 gun sonra anladim cunku uykusu duzene girdi ve saatlerce aglayan cocuk melekler gibi uyumaya uyanikken de sakin sakin durmaya basladi.Ondan once kucagimda bile agliyordu,gece uyurken bile agliyordu doktorlar kolik dedi kabullensem hala gaz sorunumuz devam edecekti.Devit bazi cocuklarda gaza sebep oluyor.Okadar doktora gitmissiniz bir sorun yokmus bence hala gaz.Bi vitamini vermemeyi ya da degistirmeyi deneyin cunku biz doktorumuza bunu soyledik bu sorunu yasayanlara bizim kullandigimiz d vitaminini oneriyormus ve sonuc aliyormus artik.Size de bebeginize de yazik.Nasil bir durum bilirim.Ben de onu kullanıyorum ancak ben sanki gazı geçti diye düşünüyordum. Ayaklarını çekmesi geçti hoş başka türlü de olabilir tabi gazı sizin bebeğinizin sıkıntısı gaz ve uykusuzluk mıydu? Saçma gelecek belki sorum ama gazın geçip geçmediğini nasıl anlarım.
Devit 3 kullanıyorum devletin vermiş olduğu monovit d3 ün de yan etkileri aynı. Sizin kullandığınız vitamini deneyeceğim bir de. Valla doktor doktor geziyorum zaman diyorlar yemesini düzenlemem gerekiyormuş ki uykuları düzelsin ama o kadar çok ağlıyor ki hiçbirşeyi beceremiyorum ne yemesi saatli ne uykusu düzgün. Sallayarak kucakta memede nasıl uyursa şükür diyorum. Tekrardan Teşekkür ederim.Yoo bu durumlarda sacma diye bi sey yok.Ben deviti birakip diger d vitaminine gectikten 3-4 gun sonra anladim cunku uykusu duzene girdi ve saatlerce aglayan cocuk melekler gibi uyumaya uyanikken de sakin sakin durmaya basladi.Ondan once kucagimda bile agliyordu,gece uyurken bile agliyordu doktorlar kolik dedi kabullensem hala gaz sorunumuz devam edecekti.Devit bazi cocuklarda gaza sebep oluyor.Okadar doktora gitmissiniz bir sorun yokmus bence hala gaz.Bi vitamini vermemeyi ya da degistirmeyi deneyin cunku biz doktorumuza bunu soyledik bu sorunu yasayanlara bizim kullandigimiz d vitaminini oneriyormus ve sonuc aliyormus artik.Size de bebeginize de yazik.Nasil bir durum bilirim.
Ayni durumdaydim inan ki.umarim sorun benimkiyke aynidir ve duzelir cunku cok kotu gunker gecirdik biz de ciglik cigliga agliyorduk.Bu foruma uye olma sebebim bunu yazmak.Cok cok gecmis olsunDevit 3 kullanıyorum devletin vermiş olduğu monovit d3 ün de yan etkileri aynı. Sizin kullandığınız vitamini deneyeceğim bir de. Valla doktor doktor geziyorum zaman diyorlar yemesini düzenlemem gerekiyormuş ki uykuları düzelsin ama o kadar çok ağlıyor ki hiçbirşeyi beceremiyorum ne yemesi saatli ne uykusu düzgün. Sallayarak kucakta memede nasıl uyursa şükür diyorum. Tekrardan Teşekkür ederim.
Bende devit3 kullaniyorum dr da aile hekimligide onu tavsiye etmisti hic aklima bile gelmemisti yan etkilerine bakmak dr sorucam tsk bilgi icinDevit3 kullaniyordum.Bazi bebekler hassasiyet gosteriyormus.Zaten yan etkilerine bakinca ilk sirada gaz sancisi yaziyor.Degistirdim simdi carlson kullaniyorum bebegim cok rahat
Bu damlaya internetten baktim 6 aydan küçüklere kullanilmaz yaziyor sizne zaman basladiniz kullanmayaDevit3 kullaniyordum.Bazi bebekler hassasiyet gosteriyormus.Zaten yan etkilerine bakinca ilk sirada gaz sancisi yaziyor.Degistirdim simdi carlson kullaniyorum bebegim cok rahat
Kullaniliyor sadece dozu farkli gunde 1 damla veriyorum.Bu damlaya internetten baktim 6 aydan küçüklere kullanilmaz yaziyor sizne zaman basladiniz kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?