- 15 Mayıs 2018
- 70
- 20
- 8
- 33
Kesinlikle önlem aldık o yuzden bu iste baska birsey olabilir ki acaba yinede geldi yawrucak..Çok özür dilerim ama sürekli ilk çocuğunuza bebeğim diyorsunuz ama karninizdaki bebeği sahiplenmeyip onu ilk çocuğunuza haksızlık olarak görüyorsunuz. Acaba asıl haksızlığı hiç bir suçu olmadığı halde şu an istenmediğini hisseden doğmamış yavrunuza yapmış olmuyor musunuz? Önlem almalıydınız. Yine de olduysa Rabbim ona değer verip bir can bahşetmis. Ve bunu size layık görmüş. Siz nasıl olur da bu kadar karamsar olup
karninizdakini bir sorun olarak görebilirsiniz.
Yapmayın o da bir can. Siz bir annesiniz. Ilk çocuğum benim çocuğum karnimdakini istemedik benim değil düşüncesiyle o masum yavruyu hırpalamayın.
Rabbim siz de bu iki bebeği büyütme gücü gormus ki bu imtihanı size vermiş. Emin olun düşündüğünüzden daha güçlüsünüz. Ve korktuğunuz kadar da zor olmayacak hiç bir şey.
Baskalari ne der diye zaten kiymam sadece gucluk cekerim.Herseye ragmen oldu iste öyleki suan birdaha kari koca munasebeti yasamak istemem kesinlikle gibi dusunuyorumBir sürü şey yazıp sildim.Kardeşimle aramda 11 ay var birlikte büyüyüp gittik üstüne üstlük annemiz çalışıyordu. Hiçbir zaman eksikliğini hissetmedik çünkü kaliteli ve verimli zaman geçirdik.
O kadar korunmanıza rağmen olmuşsa vardır bundada bir hayir diyorum lütfen ona kıymayın. Hayatınızı da başkaları ne der diye yaşamayın. Sevgiler
İste o dogum acisi da cok dusunduruyor beni peki olu dogum da sezeryanla mi aldilar gecmis olsun sizedeAynı durumu ben de yaşamıştım. Oğlum kucağımda 9 aylıktı. Aa bir baktım karnimda da bir aylık bebiş var. Sok olmustum ilk öğrendiğimde ağladım nasıl bakicam diye. Ustelik sezaryandim. Neyse ilk şoku atlattıktan sonra ikiz arabalarına bile bakmaya başlamıştım. Çok heveslenmistim.
Hele ki ultrasonda büyüdüğünü gördükçe içim kıpır kıpır olmuştu.
Sonuçta 4 ay 10 günlükken bebeğimin kalp atışı durdu ve ölü doğum yapmıştım.
Demem o ki sakın aldırıp günaha girme lütfen. Rabbimin bir bildiği vardır.
Ayrıca kuzenimin eşi de 6 aylık bebeği varken yine hamile kalmıştı ve sezaryandi. Yine de normal zamanlı doğum yapmıştı ikincisinde. Korkma birşey olmuyor.
Mumkunse hic bisi yasamak istemiyorm kocamla o durumdyimDoğumdan sonra hemen spiral taktir bence
O kadar cok olumlu msjlar aldim ki olumsuz yazan olsa da durumum degismeyecekti dusuncem ama suan da olumlu yonde ilk soku atlatmakla birlikte aglamayi kestim biliyorum bu bebegimide sevecegimKesinlikle aldırmayın bebeği derim çocuk isteyip çocuğu olmayan o kadar insan varki( bu size Allah'ın bir nimeti emanet o size yani hem ikisi beraber büyür daha kolay olur bence eltimin çocukları da öyleydi :)
Ozaman insallah uygun zamanda sizede nasip olsun..kiymetini bilmeliyim ama suan oyle olmuyorBen bebegimin olmasını çok istiyorum ama öğrenciyim o yüzden çocuk yapmıyorum siz kıymetini bilin derim :)
Tabikide seversiniz sizi cok iyi anliyorum ben de düsük yapmıştım ve hamile olduğumu ogrendigimde aglamistim şok olmuştum bu hormonlarda da kaynaklanıyor olabilirO kadar cok olumlu msjlar aldim ki olumsuz yazan olsa da durumum degismeyecekti dusuncem ama suan da olumlu yonde ilk soku atlatmakla birlikte aglamayi kestim biliyorum bu bebegimide sevecegim
Gercekten mi ne guzel imreniyorum boyle dusunmenizeNe güzel iste birlikte büyürler
Kimden utanıp çekineceksiniz keske benimde olsa yanlışlıkla 9 aylik kızım var
1 yaşına gelmesini bekliyorum 1 yaşının içind e bnde ikincyi düşünüyorum nasipsebirlikte büyüsüler diye
İyi dualariniz icin tesekkur ederimInşallah
kblsağolun :) zamanla alışırsınız ve çokta mutlu olacaksınız
Rica ederim :)İyi dualariniz icin tesekkur ederim
Gercek bir gebelik olmasa hani dis gebelik falan olsa diye oyle dedim ama ayrintisini bende bilmiyordum gercekten.Dogru resmen bir mucize birde ilk yazimda uzun sure regl olmadm yazdim ama sonrasinda oldugumu belirtmemisim yani bildiginiz adet de oldm bu boyle surpriz bir bebek oldu resmen.Suan ben bu durumu yasarken adet olupda hamile iken bi cok insan ugrasiyor biliyorum Allah herkese versin cok zor olsa bi dert olmasa bi dert.Basta kaynanamin hic hosuna gitmeyecek.Ama napayim.Allah verdi ve oldu.Sevgili konu sahibi lütfen sakın bir daha dış gebelik olsun vs diye dua etme lütfen, dış gebelik ne kadar riskli birşey bilgin var mı? Allah korusun senin hayatını bile riske atabilir, tüplerin alınabilir bir daha normal yoldan hamile kalamazsın, günlerce hastanede yatmam gerekebilir vs.. Bir şey için dua ederken iyi düşünmek lazım. Ayrıca insanlar neler neler yapıyor en mükemmel embriyoyu rahme koyduruyor da hamile kalamıyor. Siz korunurken hamile kaldığınıza göre bu da size bahşedilen bir MUCİZE, belki büyüdüğü zaman gerçekten çok hayırlı bir evlat olacak ve iyi ki doğurmuşum seni diyeceksinizelbette zorlukları olacak ama güzellikleri de olacak siz artık güzelliklerine odaklanın. Milleti de boşverin ne düşünürlerse düşünsünler, uzun zaman hamile kalmasan bu sefer de kısır mı acaba diyeceklerdi, millet her durumda bi yorum yapar zaten
Canım nasipmiş Rabb'im vermişGercekten mi ne guzel imreniyorum boyle dusunmenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?