Bebegim varken bebegim oldu

Bir sürü şey yazıp sildim.Kardeşimle aramda 11 ay var birlikte büyüyüp gittik üstüne üstlük annemiz çalışıyordu. Hiçbir zaman eksikliğini hissetmedik çünkü kaliteli ve verimli zaman geçirdik.
O kadar korunmanıza rağmen olmuşsa vardır bundada bir hayir diyorum lütfen ona kıymayın. Hayatınızı da başkaları ne der diye yaşamayın. Sevgiler

Kesinlikle önlem aldık o yuzden bu iste baska birsey olabilir ki acaba yinede geldi yawrucak..

Baskalari ne der diye zaten kiymam sadece gucluk cekerim.Herseye ragmen oldu iste öyleki suan birdaha kari koca munasebeti yasamak istemem kesinlikle gibi dusunuyorum

İste o dogum acisi da cok dusunduruyor beni peki olu dogum da sezeryanla mi aldilar gecmis olsun sizede

Kesinlikle aldırmayın bebeği derim çocuk isteyip çocuğu olmayan o kadar insan varki ( bu size Allah'ın bir nimeti emanet o size yani hem ikisi beraber büyür daha kolay olur bence eltimin çocukları da öyleydi :)

Kesinlikle aldırmayın bebeği derim çocuk isteyip çocuğu olmayan o kadar insan varki ( bu size Allah'ın bir nimeti emanet o size yani hem ikisi beraber büyür daha kolay olur bence eltimin çocukları da öyleydi :)
O kadar cok olumlu msjlar aldim ki olumsuz yazan olsa da durumum degismeyecekti dusuncem ama suan da olumlu yonde ilk soku atlatmakla birlikte aglamayi kestim biliyorum bu bebegimide sevecegim

O kadar cok olumlu msjlar aldim ki olumsuz yazan olsa da durumum degismeyecekti dusuncem ama suan da olumlu yonde ilk soku atlatmakla birlikte aglamayi kestim biliyorum bu bebegimide sevecegim
Tabikide seversiniz sizi cok iyi anliyorum ben de düsük yapmıştım ve hamile olduğumu ogrendigimde aglamistim şok olmuştum bu hormonlarda da kaynaklanıyor olabilir

Ne güzel iste birlikte büyürler
Kimden utanıp çekineceksiniz keske benimde olsa yanlışlıkla 9 aylik kızım var
1 yaşına gelmesini bekliyorum 1 yaşının içind e bnde ikincyi düşünüyorum nasipse birlikte büyüsüler diye

Sevgili konu sahibi lütfen sakın bir daha dış gebelik olsun vs diye dua etme lütfen, dış gebelik ne kadar riskli birşey bilgin var mı? Allah korusun senin hayatını bile riske atabilir, tüplerin alınabilir bir daha normal yoldan hamile kalamazsın, günlerce hastanede yatmam gerekebilir vs.. Bir şey için dua ederken iyi düşünmek lazım. Ayrıca insanlar neler neler yapıyor en mükemmel embriyoyu rahme koyduruyor da hamile kalamıyor. Siz korunurken hamile kaldığınıza göre bu da size bahşedilen bir MUCİZE, belki büyüdüğü zaman gerçekten çok hayırlı bir evlat olacak ve iyi ki doğurmuşum seni diyeceksiniz elbette zorlukları olacak ama güzellikleri de olacak siz artık güzelliklerine odaklanın. Milleti de boşverin ne düşünürlerse düşünsünler, uzun zaman hamile kalmasan bu sefer de kısır mı acaba diyeceklerdi, millet her durumda bi yorum yapar zaten

Oğlum 7 aylıkken kızıma hamile kaldım. Parktaki teyzeler bile acelen neydi kızım diye soracak cesarete sahipler düşün napsaydım teyze aldırsam hoşuna gider miydi demiştim apışıp kalmıştı.

Şimdi biri 1. Sınıfı bitirdi diğeri 1'e başlayacak. Ders mers deme hiç öğretmediğim halde kızım abisiyle birlikte okuma öğrendi, matematik problemi çözüyor :)

Kolay değil zor bir süreç seni bekliyor. Duygularını anlıyorum ben de çok ağlamıştım ama şimdi kızıma her gün iyi ki doğurmuşum seni diyorum.

Hatta eşim büyüsün de anlatacağım kızıma o ağlamalarını diye dalga geçiyor :)

Son olarak düşük tehlikem olmasına rağmen el mecbur oğlumu kucağıma da almıştım, onunla fink fink gezmiştim de. Ki ayına göre çok iri ve tombalak bir bebekti.

Şimdiden hayırlı olsun yavrunuz.

Gercek bir gebelik olmasa hani dis gebelik falan olsa diye oyle dedim ama ayrintisini bende bilmiyordum gercekten.Dogru resmen bir mucize birde ilk yazimda uzun sure regl olmadm yazdim ama sonrasinda oldugumu belirtmemisim yani bildiginiz adet de oldm bu boyle surpriz bir bebek oldu resmen.Suan ben bu durumu yasarken adet olupda hamile iken bi cok insan ugrasiyor biliyorum Allah herkese versin cok zor olsa bi dert olmasa bi dert.Basta kaynanamin hic hosuna gitmeyecek.Ama napayim.Allah verdi ve oldu.

Gercekten mi ne guzel imreniyorum boyle dusunmenize
Canım nasipmiş Rabb'im vermiş
Kesinlikte diş gebelik olsa düşse ve gibi şeyler geçirme içinden oda senin yavrun tıpkı 10 aylik olan bebegim gibi oda senin bebegin
Rabb'im imtihan eder Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…