Bebegim ve gebeligimle ilgili

Aynen öyle hep olumlu düşün inşallah her şey yolunda gider içini ferah tut her zaman moral o kadar önemli ki doğduktan sonra daha iyi anlıyor insan
Insallah allah razi olsun. Bebeklerin hissettiklerine kesinlikle inaniyorum o yuzden sakin ve rahatim

Merhaba, detaylı ultrasondan cıktım soruyu yönelttim benim aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum oldugu için bebeği aşağıda hissedebilirmişim doktor öyle söyledi. Pozisyonuyla ilgili bir sey söylemedi. Ayrıca bazen 22 haftalık bazen 21 haftalık cıktı neden diye sorduğumda yapısal oldugunu söyledi yani normalmiş bence sıkıntı yok içinizi ferah tutun

Daha erken doğum anında bile dönen bebekler var. Hareketleri zaten günde 5 kere hissediyorsanız bir sıkıntı yok Ama kafası büyükse büyük ihtimalle sezaryen alırlar benim oğlum da öyleydi

HAfta konusu degiskenlik gosteriyo tabiki kucuk buyuk olmasi farketmez saglikli olsunlar yeterki. Ilk bende enfeksiyondan suphelenip yaptirmistim test ama temiz cikmisti sonra kabullendim simdi cok rahatim hayirli kolay dogumlar versin rabbim hepimize

Daha erken doğum anında bile dönen bebekler var. Hareketleri zaten günde 5 kere hissediyorsanız bir sıkıntı yok Ama kafası büyükse büyük ihtimalle sezaryen alırlar benim oğlum da öyleydi
Normal sinirlar icinde buyuk oldugunu soyledi 1 hafta ileride sadece kilosuda ayni sekilde hic takilmadim o yuzden

Evet enfeksiyon kaynaklı olabilir demisti orda hissetmen. Buyuk ihtimal öyle idrar testinde enfeksiyon cıkmıstı cunku antibiyotik kullanmıstım gecti mi gecmedi mi bilmiyorum takip etmem lazım. Amin hepimize

Tabiki aynen oyle saglicakla kolaylikla gelsinler gecer diye dusunuyorum. Yasamadim nedense sezaryan diyince bi korku geliyor onunda sebebi yari uyanikken yapilmasi yoksa ilk dogum basima neler gelicek asla bilmiyorum
Korkularını çok iyi anlıyorum kızıma doğum yaptığımda henüz 21 yaşındaydım ve inanılmaz korkuyodum merak etme hepsi gelip geçiyor sen endişe etme moralini asla bozma sadece bebişini düşün gerisi hallolur Allahın izniyle içini ferah tut canım benim

Tabiki aynen oyle saglicakla kolaylikla gelsinler gecer diye dusunuyorum. Yasamadim nedense sezaryan diyince bi korku geliyor onunda sebebi yari uyanikken yapilmasi yoksa ilk dogum basima neler gelicek asla bilmiyorum
Bu arada dönmeden öncesinde bende sürekli kasıklarımda alt bölgede çok hissediyodum hatta canım acıyodu yani doktorum o zmn gayet normal olduğunu sölemişti şuan 9 yaşında

Benim iki oğlum da bu haftalarda tersti. İkisi de duzelmisti cok şükür dünyaya sağlıkla getirdim . Hatta ikinci oğlum 35 haftalıken tersti. Sonra deprem günü 36 haftalıkken maalesef ki çok panik yaptığım için sanırım sancılarım başladı gittiğimde düzelmişti ve 6 Şubat ta 1 ay erken dogdu yavrum. Doğuma gittiğimde pozisyonları düzelmişti ama tercihen sezeryanla doğum yaptım. Düzelir merak etme düzelmezse de sezeryanla olur. Stres yapma boşuna arkadaşım .

Benim de aynı şekilde hissediliyor hareketleri , ilk ben de korktum ama normalmiş.

Günaydın herkeslere ya bu instamomların bizimkilerle aynı ay doğanlar pıtır pıtır emekliyor ,dişler çıkmış en az 6-7 tane bizimkiler tembel çıktı şaka bi yana her çocuğun gelişim aşaması farklı tabi ama yere koyunca da emeklesen ya oğlummm

Bende şuan 33 haftalık hamileyim her şeyim normaldi ama bende kasıklarımda ve vajina üstünde hissediyordum bilmiyorum bir alakası varmı ama en son muayenede erken doğum riskiyle hastaneye yatırdı doktorum ciğerleri gelişsin diye igne yapıldı serum ve ilaç tedavisi gördüm şuan 34. Haftanın içindeyim doktor hastanede kalmamı söyledi ama tedavi süreci bittiği için sadece tedbir amaçlı yatiracakti bende cikisimi istedim ama şimdi eve geldiğimizden beri hareketleri yanlarda ve yukarıda da hissetmeye başladım bu arada benim bebeğimde dönmüş kafası doğum kanalına gelmiş durumda sürekli yatak istirahati halindeyim bana da bol bol dua edin Allah'ım sizin de yardımcınız olsun doktorunuzla erken doğum riskini konuşun bence çünkü sezeryanda kendimiz çekiyoruz ama erken doğumda doktor fark etmezse Allah korusun doğunca çocuğun cigerleri gelismezse patlaya biliyormuş doktorum bu riski almamak için ciger geliştirici iğneler yaptı inşallah hiç bir sıkıntın çıkmaz canım benim ben sadece başıma gelen sanada gelmesin diye anlattım önceden sor doktoruna tedbirini al amacım korkutmak değil önlem almani sağlamak için yani Allah'ım ikimize de vakti zamanı geldiğinde sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.

Rabbim bebeklerinizi size bagislasin cok gecmia olsun. Yorumlardan sonra cok rahatladim gercekten kafam rahatladi eksisi gibi bi sekilde dogacak allah nasip ederse.

Cok gecmis olsun rabbim bebeginizi size bagislasin. Kontrollerime duzenli gidiyorum aksi bi durum oldugunda tabiki giderim dediklerinizi aklimda tutucam tesekkur ederim soylediginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…