Bebeğim ve nerde bakılacağı 🙄

Bence birkac gun evde, birkac gun cafede olmasi kotu bir fikir degil. Ufaktan alisirsa dengesi de bozulmaz cocugun, zaten alistigi rutin bu olur yani. Hem sizin de akliniz kalmaz, kayinvalideye de degisiklik olur evde tikili kalmaz.
 
Bir diş hekimi arkadaş muayenehanesinin bir odasını bebeğine tahsis etmişti. 2. Aydan itibaren de çalışmaya başladı. Bakıcısı oraya geliyordu. Orada bakıyordu. Hasta gelince o ilgileniyordu. Şimdi küçük olduğundan bakımı daha kolay emekleme dönemine kadar cafeye getirin sonrası Allah kerim
 
Tamam kafede bakilmasi sizin için mantıklı da kvniz orada nasıl dayancak aksama kadar yaşamaya ? Sandalyede mi oturacak akşama kadar. Çok rahatsız bir bakma şekli gibi geldi bana
 
Cafede gözünüzün önunde olsun bence
 
Peki bu alana giren cikan olmuyor mu calisanlardan?
Ben istemezdim ya alti üstü 6 saat. Evde bakilsin. Simdi kucuk ama bunun emekleme donemi falan olacak. Dis cikartma doneminde ciyak ciyak bagirmasi olacak. Ne biliyim. Ne isime ne bebegime böyle birsey yapmam.
Zaten bu sekilde ben ise de odaklanamam.
 
eylül dıye bır bayan var sosyal medyada.çocuğu doğduğundan beri dışarıda ve hiç 4 aylık bir bebek gıbı değil çok ileride bir bebek.sosyal olur.ımkan varsa yanına al bebeği bence.kendi işin birde.ben senın yerınde olsam asla düşünmezdim.gelenek mı gorenek mı bılmem ama doğuran kadın bebek ayaklanıncaya kadar eve hapis oluyor.
 
Açıkçası düşüncelerin bana çok mantıksız geldi. Hem kadıncağızın bakmasını istiyorsun kenfin çocuğuna bakmıyorsun hem de bakmasını beğenmiyorsun. O zaman oturup bakacaksın çocuğuna.

Ayrıca ilk 4 yıl kesinlikle anne çalışmamalı bence.bebek anne özlemini hissetmemeli. Bak benim oğlum 3 yaşına girecek. Ve sürekli bana sarılarak canımmm annem diyor. Sen büyütmezsen sana değil babaannesine diyecek.
 
Ay kusıra bakmayın da sizin de konuşmanız bana çok saçma geldi . Keyfimizden çalışmıyoruz herhalde . Ben de oturup evde koca parası yemeyi çok isterdim ama maalesef olmuyor her türlü yoruma açığım ama böyle abuk bir yoruma değil .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…