- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Canm saol haklisin ama gercekten bayandada hata yok doktorlar bile bilmiyor hatta igneyi bile ben kurup veriyorum dusun yani o konuyu acmam lazimdi düşünmedim
Suan allahima sukur hastaligim durgun guzel ilacin bebege zararindan dolayi diyorlar 3 ay beklenmeli hatta bazisina gore 4 ay 5 aydan sonra kalinmasi uygunmus ama nasil oldu bilmiorum ramazann ilk gecesi ogredm vardir bi hayir dedim ama icimdeki umudu bitirdiler
Çok geçmiş olsun. İyi düşünün ama kararınız bence tedavi öncelikli olmalı. Benim fikrim bu.Canm saol haklisin ama gercekten bayandada hata yok doktorlar bile bilmiyor hatta igneyi bile ben kurup veriyorum dusun yani o konuyu acmam lazimdi düşünmedim
sen bunu dusunmek zorunda degilsin. merak eden bilmeyen google da okuyarak ogrenebilir. derdin basindan askinken bu tarz seylere cevap vermek zorunda da degilsin.Gozde iltihap uzagi gormeyi engelliyor tedavisi olmazsa korluk yapior uzun surecli bi hastalik ameliyat yapilmior korluk yapio ilacla tedavi haklisiniz k.bakmayin dusunemedim
Ben kiyamiyorum zaten ama cagresizim 2bebekte sorun olur falan diyorlar buyumeden sart alinmasiBence demekten korkarım yorum yapamayacağım. Allah doğru karar vermenizi nasip etsin
Meselenin dini boyutu şu bildiğim kadarıyla:
Annenin hayatını etkiliyorsa bebek aldırılır onun dışında caiz değil.
Suan hastaligim iyi sukurler olsun ama moralim bozuk aglamaktan kendmi kontrol edemiyorum ve korkuyorumKuzum ya kıyamam sana
Test yapan doktoru bulana dek devam et madem
İçin rahat eder
Hastalığın ileri mi peki ?
Bence kürtaja karşı olan bir doktora görün.. o mecbur kalmadıkça kürtaj yapmayı önermez
Suan lüleburgaz da oturuom ama edirneye kadar gittim memleketim eskisehir ordada bi kac doktora telefon acildi danisildi hepsinin fikri ayni zaten bi ulturosnla bakiyo okadarÇok geçmiş olsun. İyi düşünün ama kararınız bence tedavi öncelikli olmalı. Benim fikrim bu.
Hangi şehirdesiniz? Tedavi konusunda işinde prestijli doktorlara yönlendirebilirim belki diye soruyorum. Denemek lazım, olumlu sonucun nereden geleceği belli olmaz.
Allah öncelikle şifa, sonra da kararlarınız doğrultusunda yüreğinize ferahlık versin inşallah.
Amin insallahsen bunu dusunmek zorunda degilsin. merak eden bilmeyen google da okuyarak ogrenebilir. derdin basindan askinken bu tarz seylere cevap vermek zorunda da degilsin.
Allahim yar ve yardimcin olsun dogru kararlar aldirssin...
Bi doktor umutlu konustu ama cift yönlü oladabilir olmayadabilir ama ogrenmek icin 13haftalik olmasi gerekliymis ama ozaman canlaniyor heralde hic kiyamammkürtaja karşı doktor nasıl oluyor?isteğe bağlı değil zaten yapılan özellikle üniversite hastanelerinde ,kimse bile bile kürtaj olmalısın demez
Evet bilmiyorlar bir cok igne vurana ben ogrettim kalem seklinde ucuna ignesini takip su haznesi olan yerden cevirmek gerek ama onlar bulana kadar buzlu igne uzun sure disarda kalinca bozuluyor e bilmiyende ona gidio buna gidio sure kisalio 1 kalemi 2 hafta kulaniom mecbur bozulmasin diye kurup veriyorum onlara gore beklior umursamiyorlar acele etmiyorlar ama ben bilmedgme hemen dolaba koyuyom isimi cabuk bitiripYani doktorlar bir igne kurup veremiyorlarmi? Hadi yapamiyorlar, bunun hemsiresi felan yokmu?
Nasil doktora gidiyorsun? Cok tuhaf yani.
Insallah ya tek istedgim o allahm buyukBi tanıdığım da kilo verme ilaçları mide ilaçları falan kullanmıştı. Bi kaç doktor sağlıksız olur demiş. Ama aldırmadı şimdi sağlıklı bi çocuğu var Allah korumuş. Sen bol bol dua et. Allah büyük. Can verende o alanda o.
Bi doktor umutlu konustu ama cift yönlü oladabilir olmayadabilir ama ogrenmek icin 13haftalik olmasi gerekliymis ama ozaman canlaniyor heralde hic kiyamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?