- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canım mesela benim gittiğim doktor kürtaj yapmıyor günahına girmek istemediği için.. ama mecburiyet farklı o bile aldır derse o zaman insanın içi rahatlarkürtaja karşı doktor nasıl oluyor?isteğe bağlı değil zaten yapılan özellikle üniversite hastanelerinde ,kimse bile bile kürtaj olmalısın demez
Saol yorumun icin hakkimda hayirli neyse o olur insallah13 hafta az bir zaman değil çok zor durumun inşallah bişey çıkmaz inşallah gebelik takvimini görürüz burada ,ama şuan bu üzüntün bile çocuğa yansır sana bir tanesi bile olumlu konuşup 5 tanesi olumsuz konuşsada rahat bir gebelik geçirebilecekmisin bu psikolojiyle bunları düşünerek karar vermelisin inşallah hakkında hayırlısı olur
bende ıkı hafta once ıkız bebeklerımı aldırdım cunku kalplerı durmustu.. evet cok kotu bır durum ama ben kendımı soyle rahatlattım ben hamıle kalabılıyordum tekrar kalabılırdım. hamıle kalmak ıcın ne kadar cok cabalayanlar var onları dusundum ve halıme sukrettım ve emın ol kurtajdan sonra hamıle kalmak cok daha kolay cunku rahmın tertemız oluyor banada doktorum her an kalabılırın dedı.. Rabbım beterınde korusun evladına dogduktan sonra bısey olsa emın ol daha cok uzulursun her gun aglamaktansa 1 gun aglamak daha ıyı Rabbım isteyen herkese tez zamanda saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsaallllahhh .. Gecmıs olsun canım.Selam suan cok Üzgünüm ben üveit hastasiyim ve haplar fayda etmiyince igneye gecildi ve kuvvetli adis hepatit ilaci ama benim gozume iyi geliyor neyse cocuk istiyoruz diye doktorum kesti ve 3 ay bekle dedi ama nasil oldu bilmiorm korundugumuz halde hamile kalmisim suan 6haftalik 6 doktora gittim hepsi kurtaj diyor napicam bilmiyorum cok üzülüyorum kiyamiyorum mecburi kurtaj yaptiranlar bu piskolojiden nasil kurtuldunuz yardim edin elestiriye suan acik degilim sadece konusmaya ihtiyacim var eşim ilk doktordan beri aldirma tarftari cunki beyinde yada kalb elestiriye suan acik degilim sadece konusmaya ihtiyacim var eşim ilk doktordan beri aldirma tarftari cunki beyinde yada kalbinde problem olabilirmiş
tiroid ilacı için söyledilerse doktorluğundan şüphe ederim.tam tersine ilaç kullanmamak tehlikeli hamileyken.bebeğin zekası etkileniyor çünkü..alınan sadece sentetik tiroid hormonu ...internette kesinlikle bebek için zararlı olduğu yazıyor malesef. ama bence yine de bebek için test yaptırmalısınız. kardeşim için de özürlü olur demişlerdi annem tiroid hastası olduğu için ilaçlar zarar verir dediler, hiç bir sorunu çıkmadı çok şükür.
Konu sahibi hastalığına çare bulun deniyor.anladigim kadarıyla çocuğumu aldirayimmi bile deniyor.bebegi aldirabilmesi için biraz destek istiyor.bu kadar ters yorum yapmaya gerek yok bence.Hanımefendı bız bılıyormuyuz soyeldıgınız hastalıgın ne oldugunu nasıl oldugunu da yorum yapalım ama ya
Evet bilmiyorlar bir cok igne vurana ben ogrettim kalem seklinde ucuna ignesini takip su haznesi olan yerden cevirmek gerek ama onlar bulana kadar buzlu igne uzun sure disarda kalinca bozuluyor e bilmiyende ona gidio buna gidio sure kisalio 1 kalemi 2 hafta kulaniom mecbur bozulmasin diye kurup veriyorum onlara gore beklior umursamiyorlar acele etmiyorlar ama ben bilmedgme hemen dolaba koyuyom isimi cabuk bitirip
Ah canım herkeste ahkam kesmeye çok meraklı burda.doktor değilim ,fazla kaderciyim diyelim.korunmaya rağmen geldiyse vardır bi hikmeti.bende ilaç kullanırken hamile kaldım gittiğim iki doktor risk alma aldır dedi.doktorlar risk almaya korkuyorlar.bi arkadaşımda dış gebelik için iğne yedi kanser tedavisinde kullanılan iğnelerden.doktor 3ay çocuk yasak dedi vücuttan anca çıkar dedi.korunurken hamile kaldı 2.ayda aldırmadı şimdi oğlu 2yaşında.tabiki bunun en doğrusunu doktorlar bilir zaten ilk yorumumda doktorlar öle diyosa aldırcaksın yazmıştım pek dikkatli biri değilsiniz belliki.daha sonra arkadaş ilacı iki ay önce bırakmıştım deyince yeni bir yorum yaptım ve aldırmayın dedim çünkü iki ay süre benim mantığıma göre kabul edilebilir geldi.ben olsam aldırmazdım ama konu sahibesi tabikide doktorlarını dinlesin.sizde boş boş yorum yapmayın.Doktor musunuz?
yavaş gelAh canım herkeste ahkam kesmeye çok meraklı burda.doktor değilim ,fazla kaderciyim diyelim.korunmaya rağmen geldiyse vardır bi hikmeti.bende ilaç kullanırken hamile kaldım gittiğim iki doktor risk alma aldır dedi.doktorlar risk almaya korkuyorlar.bi arkadaşımda dış gebelik için iğne yedi kanser tedavisinde kullanılan iğnelerden.doktor 3ay çocuk yasak dedi vücuttan anca çıkar dedi.korunurken hamile kaldı 2.ayda aldırmadı şimdi oğlu 2yaşında.tabiki bunun en doğrusunu doktorlar bilir zaten ilk yorumumda doktorlar öle diyosa aldırcaksın yazmıştım pek dikkatli biri değilsiniz belliki.daha sonra arkadaş ilacı iki ay önce bırakmıştım deyince yeni bir yorum yaptım ve aldırmayın dedim çünkü iki ay süre benim mantığıma göre kabul edilebilir geldi.ben olsam aldırmazdım ama konu sahibesi tabikide doktorlarını dinlesin.sizde boş boş yorum yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?