Arkadaşım kullandığın ilacın adını bilmiyorum ama Anti-tnf blokajı yapan kanser ilaçlarından olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu ilaçlar ağrı kesici gibi etkisi bittiği anda vücuttan atılmaz. Etkileri hücre düzeyinde olduğu için sana en az 3 ay bekle demişler.
Elbette Bebek istediğiniz ve bu Bebek de kendiliğinden olduğu için çok sevinmişsinizdir haliyle. Ancak bu sevinç şu an sizin sağlıklı düşünmenize engel oluyor maalesef.
Bazı ilaçlar vardır derler ki bu ilaç için olası risk var yani Bebek sağlıklı da olabilir sadece sağlıksız da ancak sizin ilacınız türevi olası risk değil, kesin olarak anomali oluşturma durumunda. 6 doktorun 6 sının hemfikir olması bu yüzden.
Kimse risk almak istemiyor diye doktorlar eleştiriliyor ancak burda doktor değil ki riski alan ailenin kendisi. Bu risk almak bile olmuyor hatta bile bile lades demek oluyor.
Sizin için içinize düşmüş bir Bebek ihtimalinin bile Nasıl heyecanlandırıp Mutlu ettiğini, onu kaybetme fikrinin Nasıl da üzücü olduğunu inanın anlıyorum, hem bir kadın hem de ilk bebeğine hamile bir anne adayı olarak.
Ancak şunu da düşünün, dünyaya getireceğiniz bebeğin türlü türlü organ yetmezlikleriyle daha doğar doğmaz çekeceği acılar içinizi Nasıl acıtacak ve o Zaman belki şu an olduğundan daha büyük acı çekeceksiniz hem yavrunuz acı içinde olduğundan hem de vicdan azabından.
Allah sabır versin, dayanma gücü versin. Umudunuzu da yitirmeyin korunmaya rağmen gebe kalabilmişsiniz Rabbim hayırlı Zamanda tekrar nasip eder inşallah. Dualarım sizinle...