bebeğim yazmak

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Arkadaşlar merhaba tekrardan ufak bir konu ile karşınızdayım

Benim yeni başlayan bir ilişkim mevcut ve cok yakın bir kız arkadaşı var bu arada buna asla lafım yok her iki tarafında karşı cinsten bir arkadaşı olabilir asla bu konuda bir ön yargım yada tepkim olmadı fakat mesajlara denk geldiğimde 'Canım, 'Kuzum', Bebeğim' gibi hitaplara rastladım açıkcası buda beni rahatsız etti. İlişkinin ismi yeni konulduğu için nasıl tepki vereceğimi bilemedim o yüzden sizlerede sormak istedim nasıl tepki verilmeli, bu hitaplar normal mi yoksa anormal mi?

olabilir

Bana göre anormal. Ben erkek-kadın arkadaşlığını normal olarak ilerletebilen insan görmedim. Şu devirde olmasına inanmak istediğim ama olanı görmediğim bir durum. Evliyim benim erkek arkadaşım yok eşimin zamanında vardı ama nişanlandıktan sonra ben demeden kendi ilişkisini kesti. Şuan benimde yok onunda yok olmasını ne o ister ne de ben. Bir erkeğin sana canım bebeğim demesi erkek arkadaşına normal gelmezdi sanırım ve bunu dile getirirdi tamamen benim görüşüm.

Yani... Cidden çok yakınsalar bir şey söylemezdim sanırım hele ilişkim seninki gibi yeniyse. Ağız alışkanlığı ya da konuşma tarzı öyle olabilir, art niyet yoktur büyük ihtimalle. Sevgiline söylersin rahatsız olduğunu ama herkese öyle sesleniyorsa çok da önemli bir detay değil bence

Ben karşı tarafın hislerinden ve bana alıştığından emin olduktan sonra yapmıştım artistliğimi, uslubünüzü bilin diye İlişkin çok yeniyse bi süre takipte kal bence durduk yere kıymetlenmesin zilli

Mesajlara nasıl denk geldiniz?

Ben Z kuşağıyım eşim y kuşağı ama bana da ona da ters böyle durumlar. Zamanında arkadaşlık ettiği kız arkadaşları vardı 1-2 tane ama asla samimi değildi ve o şekilde konuşmuyordu sanırım konuşsaydı şuan evli olmazdık

Eşimle tanışmadan önce çoook samimi olduğum ve hala da aynı samimiyeti sürdürdüğüm bir erkek arkadaşım var, birbirimize hitabımız hep canım, bitanemli olmuştur, eşim de bilir ama bizim samimiyetimizi bildiğinden hiç sesini çıkarmadı.

Yalnız bu herkes için geçerlidir diyemem, genelleme yapılacak bir konu değil. Yine de eğer sadece samimi arkadaş olduklarına inanıyorsanız tepki vermeyin; zaten sert bir tepki vermeniz de geri teper. Ben yeni tanıştığım insan yerine samimi arkadaşımı tercih ederdim, ilişkiyi bitirirdim eğer tanıştığımızda eşim sert bir tepki verseydi.

Z kuşağının şu an evli olmaması gerekiyo zaten.

Bana fazla geldi.

Tepki gösteremezsiniz. Ya kabullenirsiniz ya da daha fazla ilişkiyi ilerletmezsiniz.
Yakın arkadaşlarsa ve bu hitap halihazırda boyleyse sorun etmezdim ama benimle sevgiliyken edindigi arkadaşla bu kadar samimi olamaz hayatımdaki kişi.
Ya ta
cluppingu'nun dediği gibi aslında ağız alışkanlığı olabilir çünkü benimde bir zamanlar ağzıma balım kelimesi takılmıştı yakın arkadaşlarıma söylüyordum hep ama ilişkisi olan insanlara karşı çok yakınımda olsa söylemlerime hep dikkat etmişimdir karşı taraf yanlış anlamasın diyerekten. Ben zaten rahatsızlığımı güzel bir dille açıkladım erkek arkadaşımda ' konuşacağım, bir daha olmaz' diye bir yanıt verdi. Karşı tarafında bir ilişkisi olduğu için ve böyle bir yanıt aldığım için çokta üstelemeden tamam dedim bende

Ben iliski yeni basladi vs diye bu konularda alttan alan biri olmadim valla.
Benim kiz/erkek arkadaşlarim, aile içi dahil "canim, bebegim vs" seklinde hitaplarim yoktur kimseye, oyle bir agiz aliskanligim yok pek. Sadece ozel hayatimda kullanirim bu kelimeleri o yuzden ben yadirgarim.

Erkek arkadaşlarim benim de var ama "cok samimi kiz arkadas" ayaklari benlik degil.

Bir tepki verecekseniz simdi verin ya da kabullenin. Yok biraz daha ilişki ilerlesin kavga cikarayim kafasi cok yanliş.

Ya evet aslında bu söylediğiniz durum güvendende kaynaklı ama biz daha çok yeni olduğumuz için herşeyi tam olarak kafamda oturtamadım çok yakın arkadaş olduklarını biliyorum canım yazdığında umursamadım ilk başta ama sonradan farklı farklı hitap şekilleri gördüğümde biraz dikkatimi çekti anlık bir trip attım oda bana hak verdiğini konuşacağını söyledi öylece konu kapandı

Benlikte değil açıkcası ama birbirimize yeni yeni alışıyoruz yeni yeni öğreniyoruz zaten kendisine hitap konusunda rahatsız olduğumu söyledim oda anlayışla karşıladı. Bundan sonra ki hitapları daha önemli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…