bebeğim yazmak

Demek istediğimi anlattığınız için çok çok teşekkür ederim.

Yani şimdiki bebelerin hitapları hep böyle Yaşınız genç sanırım, bence takılmayın

Amma yaşınız 30sa kaçın tabi kuzucum yıvrım yazan 30luk heriften fersah fersah kaçarım ben
evet genciz erkek arkadaşıma rahatsız olduğumu ilettim tabi bu zamandan sonrası önemli devam ederse sıkıntı...

Aralarında başka bir ilişki olsa bebeğim falan yazmaz bir kız daha kanka gibi bir tavır ayrıca hayatında bu kız olsa niye sizinle çıksın ki kızı da saklamamış sizden.Kaldı ki daha yenisiniz hemen hesap sormak rahatsızlığı dile getirmek hoş olmaz

ya ilişkimizin başından beri söyledi bana zaten arkadaşlarını ben sorun etmedim ama hitap konusunda rahatsız oldum yeni olmamıza rağmende dile getirdim empatı kurmasını söyledim oda anlayışla karşıladı zaten

Sevgiliniz ise direk ona sorun bu hitaplar nedir rahatsız olduğunuzu çok sert olmayacak şekilde söyleyin...

Ben evliyim gençlik yıllarından beri tanıdığım sayılı erkek arkadaşlarına kuzum canım yazarım bana da yazarlar.Eşim ilk başları yadırgamıştı ama onca yıllık arkadaşlarıma bana bu kelimeleri söyleme diyemezdim

Nişanlana kadar karşı cins arkadaşlarına potansiyel gözüyle bakmış demek ki eşiniz. Keşke imzayı atana kadar bekleseymiş, sizle son anda bir aksilik çıkarsa eldeki potansiyellerden olmazdı

Çok sacma .Tabıkı haklısınız.Ama erkekler yapıo bunu .Hatta yakın arkadadı oldunu bıle solemıokar.Sonuna kadar haklısınız.Soledıgınde senden once o vardı dıyebılır

Nişanlana kadar karşı cins arkadaşlarına potansiyel gözüyle bakmış demek ki eşiniz. Keşke imzayı atana kadar bekleseymiş, sizle son anda bir aksilik çıkarsa eldeki potansiyellerden olmazdı
Size açıklama yapmayı isterdim fakat yapmayacağım. Öyle bir şey olduğunu düşünseydim evlenmezdim. Çirkin düşüncenizi kendinize saklayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…