- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.002
- 83
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Demek istediğimi anlattığınız için çok çok teşekkür ederim.22 yaşinda evlendi diye yazmayip saklayacak mi? Herkes nasil konularda yorum yaparken "ben evliyim" diyebiliyorsa bu kiz da evliyim der, kimseyi de ilgilendirmez onun konusu degil zaten. Bu hor gormek neymiş ya boyle.
22 yaşinda 1 senelik evlilikte hamile kalmak bana göre de akil işi değil ama
"bana gore" bize ne degil mi? Konu bununla alakali degil.
evet gencizYani şimdiki bebelerin hitapları hep böyleYaşınız genç sanırım, bence takılmayın
Amma yaşınız 30sa kaçın tabi kuzucum yıvrım yazan 30luk heriften fersah fersah kaçarım ben
O ne dedi?evet gencizerkek arkadaşıma rahatsız olduğumu ilettim tabi bu zamandan sonrası önemli devam ederse sıkıntı...
Aralarında başka bir ilişki olsa bebeğim falan yazmaz bir kız daha kanka gibi bir tavır ayrıca hayatında bu kız olsa niye sizinle çıksın ki kızı da saklamamış sizden.Kaldı ki daha yenisiniz hemen hesap sormak rahatsızlığı dile getirmek hoş olmaz
konuşacağım bir daha olmaz dedi. sizin düşünceniz nedirO ne dedi?
ya ilişkimizin başından beri söyledi bana zaten arkadaşlarını ben sorun etmedim ama hitap konusunda rahatsız oldum yeni olmamıza rağmende dile getirdim empatı kurmasını söyledim oda anlayışla karşıladı zatenAralarında başka bir ilişki olsa bebeğim falan yazmaz bir kız daha kanka gibi bir tavır ayrıca hayatında bu kız olsa niye sizinle çıksın ki kızı da saklamamış sizden.Kaldı ki daha yenisiniz hemen hesap sormak rahatsızlığı dile getirmek hoş olmaz
Nişanlana kadar karşı cins arkadaşlarına potansiyel gözüyle bakmış demek ki eşiniz. Keşke imzayı atana kadar bekleseymiş, sizle son anda bir aksilik çıkarsa eldeki potansiyellerden olmazdıBana göre anormal. Ben erkek-kadın arkadaşlığını normal olarak ilerletebilen insan görmedim. Şu devirde olmasına inanmak istediğim ama olanı görmediğim bir durum. Evliyim benim erkek arkadaşım yok eşimin zamanında vardı ama nişanlandıktan sonra ben demeden kendi ilişkisini kesti. Şuan benimde yok onunda yok olmasını ne o ister ne de ben. Bir erkeğin sana canım bebeğim demesi erkek arkadaşına normal gelmezdi sanırım ve bunu dile getirirdi tamamen benim görüşüm.
Demek istediğimi anlattığınız için çok çok teşekkür ederim.
Çok sacma .Tabıkı haklısınız.Ama erkekler yapıo bunu .Hatta yakın arkadadı oldunu bıle solemıokar.Sonuna kadar haklısınız.Soledıgınde senden once o vardı dıyebılırArkadaşlar merhaba tekrardan ufak bir konu ile karşınızdayım
Benim yeni başlayan bir ilişkim mevcut ve cok yakın bir kız arkadaşı var bu arada buna asla lafım yok her iki tarafında karşı cinsten bir arkadaşı olabilir asla bu konuda bir ön yargım yada tepkim olmadı fakat mesajlara denk geldiğimde 'Canım, 'Kuzum', Bebeğim' gibi hitaplara rastladım açıkcası buda beni rahatsız etti. İlişkinin ismi yeni konulduğu için nasıl tepki vereceğimi bilemedim o yüzden sizlerede sormak istedim nasıl tepki verilmeli, bu hitaplar normal mi yoksa anormal mi?
Hitap şekilleri bana da abartılı geldi. Bundan sonra gözlemleyip ona göre hareket edersiniz.konuşacağım bir daha olmaz dedi. sizin düşünceniz nedir
Sorun çözülmüş zaten.konuşacağım bir daha olmaz dedi. sizin düşünceniz nedir
Size açıklama yapmayı isterdim fakat yapmayacağım. Öyle bir şey olduğunu düşünseydim evlenmezdim. Çirkin düşüncenizi kendinize saklayın lütfen.Nişanlana kadar karşı cins arkadaşlarına potansiyel gözüyle bakmış demek ki eşiniz. Keşke imzayı atana kadar bekleseymiş, sizle son anda bir aksilik çıkarsa eldeki potansiyellerden olmazdı
Bende şikayet ettim çok teşekkür ederimBence kendinizi uzun uzun aciklamayin bu durumlarda. Sikayet edin, bakin hesabi pasif suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?