bebeğim yazmak

Dedigim gibi bu işler baştan konusulmali.
Sonradan ilişkiyi ilerletip kavgayla birseylere mecbur etmek gibi seylerin işe yaradigini sanmiyorum.

İlişkide bir kavga olsa direkt o kiza koşuyor mesela erkek, kizin ruhu duymuyor gizli gizli yaziyor vs. :))) Cok gordum oylesini. O yuzden birsey yurumeyecekse, anlasamayacaksak baştan yurumesin olmasin kafasindaydim ben hep.

Biri bi yerde madalya takar umarım. Böylece bunları marifet saymanız boşa gitmez.
Marifet saydığımı nerden çıkartıyorsunuz ? Aşırı sıkıntılı bir çocukluk geçirdim. 8 yıl çalışma hayatım oldu. 22 yaşımda olabilirim ama kafa olarak çok daha ileri yaştayım. İnsanların yaşadıklarını bilmeden yorum yapmayın. İsteyen erken evlenir isteyen hiç evlenmez kimseyi alakadar etmez yorum yapmak sizin haddiniz değil.

ben en iyisi rahatsız olduğum/sevmediğim durumları tek tek açıklayayım bi konuşalım

Marifet saymasanız yazmazdınız. Burası bir forum görüşlerimizi belirtiyoruz. Kimsenin haddini kimse belirlemiyor. Bu coşkun öfkenizi tamamlanamamış ergenliğinize veriyorum. Iyi forumlar.

Çocuk için bekleseydin keşke o zor iş madem çok yorulup yıprandın biraz nefes alsaydın kardeşim

"Birbirinize bebeğim diye mi hitap ediyorsunuz? Hımmm peki" desin

"Birbirinize bebeğim diye mi hitap ediyorsunuz? Hımmm peki" desin

“Farklı bi samimiyetiniz varmış, öyle bi değişik geldi ama olabilir yani neden olmasın cınım” bu arada iç ses -Aşkından geberdiğini bi farkedeyim ben sorarım sana bebeğimi, bebeğim ne be ne salaklar- Bi benzeri 15 yıl önce oldu

Marifet saymasanız yazmazdınız. Burası bir forum görüşlerimizi belirtiyoruz. Kimsenin haddini kimse belirlemiyor. Bu coşkun öfkenizi tamamlanamamış ergenliğinize veriyorum. Iyi forumlar.
Yalnız ben size alıntı yapmadım siz bana alıntı yaptınız ' Z kuşağının evli olmaması gerek' diyerek. Ben size Z kuşağı evlilik yapabilir mi diye sormadım ? Ben sizin bana alıntı yapmanıza istinaden cevap verdim. Ben size fikrinizi sormuş olsaydım evet haklısınız ama sormadığım bir fikir için bana görüş bildirme gibi bir lüksünüz yok. Madalya takarlar diyerek tiye almanız hoş değil. Karşınızda ki insanı tanımadan yorum yapmak, üstelik size fikriniz sorulmamışken konuya dahil olmak hadsizliktir kanımca, iyi akşamlar.

Vala ben yobaz bir insan olmamakla beraber, özellikle günümüzde kadın-erkek arkadaşlığına hiç inanmıyorum. Anca çocukluk arkadaşı falansa olur ama onun dışında bi taraf muhakkak farklı birşey besliyor bir süre sonra. Sevgilinizin de bu sekilde hitap cümleleri kurması, karşı tarafta beklenti yaratabilir. ( Çocuk o amacla kullanmasa bile )

22 yaşinda evlendi diye yazmayip saklayacak mi? Herkes nasil konularda yorum yaparken "ben evliyim" diyebiliyorsa bu kiz da evliyim der, kimseyi de ilgilendirmez onun konusu degil zaten. Bu hor gormek neymiş ya boyle.

22 yaşinda 1 senelik evlilikte hamile kalmak bana göre de akil işi değil ama
"bana gore" bize ne degil mi? Konu bununla alakali degil.

Olmaz şahsen tepkimi koyarrdm laçkalığa gerek yok özkardeşi değilse şahsennn

Saklamasın. Ama marifet gibi bahsediyo öyle algılıyorum ben ve buna göre yorum yapıyorum. Her konuda da algıladığımız gibi yorum yapıyoruz zaten. Konularda sadece konu sahibine mi yazıp çıkıyoruz? Gözüme takıldı alıntıladım. Canım isterse hor da görürüm. Yorumumda bir sorun varsa bildirebilirsiniz yönetime.

Bu tarz seyler olabilir. Sakin bir şekilde sadece bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz başkada yapabileceğiniz birsey yok.

Yani şimdiki bebelerin hitapları hep böyle Yaşınız genç sanırım, bence takılmayın

Amma yaşınız 30sa kaçın tabi kuzucum yıvrım yazan 30luk heriften fersah fersah kaçarım ben

Tabi ki bildirdim. Yonetim birsey yapar yapmaz bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…