- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.002
- 83
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
22 yaşımdayım 1 senelik evliyim ve 5 haftalık hamileyim gayette oluyor. Severek evlendim. Çok şükür mutluyum da. Akıl yaşta değil baştaZ kuşağının şu an evli olmaması gerekiyo zaten.
Biri bi yerde madalya takar umarım. Böylece bunları marifet saymanız boşa gitmez.22 yaşımdayım 1 senelik evliyim ve 5 haftalık hamileyim gayette oluyor. Severek evlendim. Çok şükür mutluyum da. Akıl yaşta değil başta
Benlikte değil açıkcası ama birbirimize yeni yeni alışıyoruz yeni yeni öğreniyoruz zaten kendisine hitap konusunda rahatsız olduğumu söyledim oda anlayışla karşıladı. Bundan sonra ki hitapları daha önemli gibi
Marifet saydığımı nerden çıkartıyorsunuz ? Aşırı sıkıntılı bir çocukluk geçirdim. 8 yıl çalışma hayatım oldu. 22 yaşımda olabilirim ama kafa olarak çok daha ileri yaştayım. İnsanların yaşadıklarını bilmeden yorum yapmayın. İsteyen erken evlenir isteyen hiç evlenmez kimseyi alakadar etmez yorum yapmak sizin haddiniz değil.Biri bi yerde madalya takar umarım. Böylece bunları marifet saymanız boşa gitmez.
ben en iyisi rahatsız olduğum/sevmediğim durumları tek tek açıklayayım bi konuşalımDedigim gibi bu işler baştan konusulmali.
Sonradan ilişkiyi ilerletip kavgayla birseylere mecbur etmek gibi seylerin işe yaradigini sanmiyorum.
İlişkide bir kavga olsa direkt o kiza koşuyor mesela erkek, kizin ruhu duymuyor gizli gizli yaziyor vs. :))) Cok gordum oylesini. O yuzden birsey yurumeyecekse, anlasamayacaksak baştan yurumesin olmasin kafasindaydim ben hep.
Marifet saymasanız yazmazdınız.Marifet saydığımı nerden çıkartıyorsunuz ? Aşırı sıkıntılı bir çocukluk geçirdim. 8 yıl çalışma hayatım oldu. 22 yaşımda olabilirim ama kafa olarak çok daha ileri yaştayım. İnsanların yaşadıklarını bilmeden yorum yapmayın. İsteyen erken evlenir isteyen hiç evlenmez kimseyi alakadar etmez yorum yapmak sizin haddiniz değil.
Çocuk için bekleseydin keşke o zor iş madem çok yorulup yıprandın biraz nefes alsaydın kardeşimMarifet saydığımı nerden çıkartıyorsunuz ? Aşırı sıkıntılı bir çocukluk geçirdim. 8 yıl çalışma hayatım oldu. 22 yaşımda olabilirim ama kafa olarak çok daha ileri yaştayım. İnsanların yaşadıklarını bilmeden yorum yapmayın. İsteyen erken evlenir isteyen hiç evlenmez kimseyi alakadar etmez yorum yapmak sizin haddiniz değil.
"Birbirinize bebeğim diye mi hitap ediyorsunuz? Hımmm peki" desinBen karşı tarafın hislerinden ve bana alıştığından emin olduktan sonra yapmıştım artistliğimi, uslubünüzü bilin diyeİlişkin çok yeniyse bi süre takipte kal bence durduk yere kıymetlenmesin zilli
"Birbirinize bebeğim diye mi hitap ediyorsunuz? Hımmm peki" desin
Yalnız ben size alıntı yapmadım siz bana alıntı yaptınız ' Z kuşağının evli olmaması gerek' diyerek. Ben size Z kuşağı evlilik yapabilir mi diye sormadım ? Ben sizin bana alıntı yapmanıza istinaden cevap verdim. Ben size fikrinizi sormuş olsaydım evet haklısınız ama sormadığım bir fikir için bana görüş bildirme gibi bir lüksünüz yok. Madalya takarlar diyerek tiye almanız hoş değil. Karşınızda ki insanı tanımadan yorum yapmak, üstelik size fikriniz sorulmamışken konuya dahil olmak hadsizliktir kanımca, iyi akşamlar.Marifet saymasanız yazmazdınız.Burası bir forum görüşlerimizi belirtiyoruz. Kimsenin haddini kimse belirlemiyor. Bu coşkun öfkenizi tamamlanamamış ergenliğinize veriyorum. Iyi forumlar.
1 senelik evliyim, şuan çalışmıyorum. Eşim sağolsun bütün yaralarımı sardı. Çocuk planımız yoktu aslında sürpriz oldu.Çocuk için bekleseydin keşke o zor iş madem çok yorulup yıprandın biraz nefes alsaydın kardeşim
Marifet saymasanız yazmazdınız.Burası bir forum görüşlerimizi belirtiyoruz. Kimsenin haddini kimse belirlemiyor. Bu coşkun öfkenizi tamamlanamamış ergenliğinize veriyorum. Iyi forumlar.
Test edip onaylandı yani“Farklı bi samimiyetiniz varmış, öyle bi değişik geldi ama olabilir yani neden olmasın cınım” bu arada iç ses -Aşkından geberdiğini bi farkedeyim ben sorarım sana bebeğimi, bebeğim ne be ne salaklar- Bi benzeri 15 yıl önce oldu
Saklamasın. Ama marifet gibi bahsediyo öyle algılıyorum ben ve buna göre yorum yapıyorum. Her konuda da algıladığımız gibi yorum yapıyoruz zaten. Konularda sadece konu sahibine mi yazıp çıkıyoruz? Gözüme takıldı alıntıladım. Canım isterse hor da görürüm. Yorumumda bir sorun varsa bildirebilirsiniz yönetime.22 yaşinda evlendi diye yazmayip saklayacak mi? Herkes nasil konularda yorum yaparken "ben evliyim" diyebiliyorsa bu kiz da evliyim der, kimseyi de ilgilendirmez onun konusu degil zaten. Bu hor gormek neymiş ya boyle.
22 yaşinda 1 senelik evlilikte hamile kalmak bana göre de akil işi değil ama
"bana gore" bize ne degil mi? Konu bununla alakali degil.
Bu tarz seyler olabilir. Sakin bir şekilde sadece bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz başkada yapabileceğiniz birsey yok.Arkadaşlar merhaba tekrardan ufak bir konu ile karşınızdayım
Benim yeni başlayan bir ilişkim mevcut ve cok yakın bir kız arkadaşı var bu arada buna asla lafım yok her iki tarafında karşı cinsten bir arkadaşı olabilir asla bu konuda bir ön yargım yada tepkim olmadı fakat mesajlara denk geldiğimde 'Canım, 'Kuzum', Bebeğim' gibi hitaplara rastladım açıkcası buda beni rahatsız etti. İlişkinin ismi yeni konulduğu için nasıl tepki vereceğimi bilemedim o yüzden sizlerede sormak istedim nasıl tepki verilmeli, bu hitaplar normal mi yoksa anormal mi?
Saklamasın. Ama marifet gibi bahsediyo öyle algılıyorum ben ve buna göre yorum yapıyorum. Her konuda da algıladığımız gibi yorum yapıyoruz zaten. Konularda sadece konu sahibine mi yazıp çıkıyoruz? Gözüme takıldı alıntıladım. Canım isterse hor da görürüm. Yorumumda bir sorun varsa bildirebilirsiniz yönetime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?