merhaba arkadasim inan ayni sorun bende de var bilmem okudunmu ,oku anlarsin beni,benimkidede ayni sorun var agzinda mamayi tutardi yutmazdi,kati seyler asla almazdi ama inan ogrendigim tek sey bn bgune kadar kizimi zorluyordum,biri panyancoluk yaprdi yada reklam karsisinda v,s hepsi yanlis inan hicbir ise yaramiyor,en iyi simdi ufakken birak kendisi acikip yesin,bnm kiz 2yasinda ve suan zorluklar yasiyorum,hani demedim degil keske uafakken kendi halinde biraksam,cunku ufakken yedirebiliyorsun kandirabiliyorsun inan buyuyunce bas edemiyorsun ,karsi koyuyorlar bize,biliyorum anne yuregi cocugun ac olmasina izin vermiyor,ama onlarin iyiligi,gelisimi icin,en iyisi zorlamamakmis, ,bnm kiz 2ayinda basladi bn mecburen vermek zorundaydim cunku hic birsey yemezdi ve idrarda iltihab cikti kilo kaybetti oyas icinde iyi degildi bnm sayemde aldi kilosunu simdi baktim bas edemiyorum yemk yedirmeye zorlamaya,doktrla karar aldik kendi halinde birakyiorz,ne yerse,cunku butun annelerin soyledigi zorlama,artik oyle denyiorum,yuregim el vermesede,icim icimi yesede,ama onun iyilligi icin,burda cok tanidigim var,8aylik bebgi herseyi yior hemde tek basina,elma ekmegi alip yiyor,sende inanzorlama cunku boyle devam ederse senin cekecegin var,eger annen sutun bittiyse mama ver,milupav,s ama kati seylere basla ,bn verdim yemedi simdide baya zorlanyior,senin bebekte oyle alisirsa bu sefer hep sivi seyler yemk ister,belki kendisi acikinca kati bisey ver belki yer,ama zorlamadan,ac kaldiginda,bide unutmadan benim arkadasimin cocugu agzindaki yemegi hic ama hic yutmazdi o doktora gitmisti agzinda yara vardi,belki senin bebekte olabilirmi,benm kizda yutmuyordu ama benimkisi istemedindendi,