Bebeğim Yok Artık

Canım, geçmiş olsun Allah sabır versin. İnşallah yakın zamanda tekrar hamile kalır bebeğini kucağına alırsın. Herşeyde vardır bir hayır, kendine iyi bak sağlığına dikkat et. İyi olasın ki tekrar bebişin olsun....

uzme canım kendını bende ıkı defa yasadım onu. bırıncısını kurtaj oldum ıkınısı kendılıgınden dustu ama umıdımı yıtırmedım ıns en kısa zamanda alırız meleklerımızı kucagımıza

Allah bir daha yaşatmasın canım
en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin inşAllah..
geçmiş olsun...

Cok uzuldum ,hatirliyorum "hamileyim" dedigini. Ama onemli olan senin sagligin tabi. Allah sabir versin.

nazo_gelin canim cok gecmis olsun Allah sabir versin...
üzülme insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim...

canım benim...demekki dünyada yiyecek ekmeği yokmuş...o bir melek oldu artık..
umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve anneliği tadarsın....sevgilerrr

Allah sabır ve güc versin canım gerçekten atlatmak çok zor oluyo........İnşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursun meleğine........

canım çok geçmiş olsun... noluyor böyle anlamadım bir kaç gün önce hamiş haberini alıp sonrada düşük yaptım diyen çok arkadaşımız oldu... çok üzüldüm ... inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebiğine kavuşursun... kendine çok iyi bak ... anne olacaksın güçlü olman lazım ....

gecmiş olsun....beki bir anomali vardı ve o yuzden sonlandı...hayırlısı buymus demek.allah sabır versin

çok geçmiş olsun canım.. çok üzüldüm.. ama herşey Allah!tan.. demekki yiyecek ekmeği yokmuşş.. Rabbim betreinden korusun bir daha yaşatmasın. inş bir daha en kısa zamanda hamiş kalırsın bu kez kucağına alırsın..

canım çok geçmiş olsun rabbim herşeyin hayırlısını versin üzülmemek elde degil ama güzel tarafı en azından hamile kalabiliyorsun onuniçin kendini yıpratma inşallah bir daha hamiş olursun ve bu defa bebişini saglıkla kucagına alırsın inşallah sen olmazsan hiç bir şeyin anlamı yok onun için kendine çok iyi bak allaha emanet ol canım

nazommm. ayy yeni gördüm ... kıyamam yaaa canım benim...ayy nedenir bilemiyorum... allah allah neden olmuşki... canım çok geçmişler olsun tatlım...

geçmiş olsun kendini iyi şeyler düşünüp üzmemeye çalış bak dr iyiki zehirlenmemişsin demiş Allah korumuş eğer meleğinin bu dünyada yiyecek ekmeği olsaydı mutlaka tutunurdu hayata umarım bundan sonra herşey daha güzel olur senin içn tekrar geçmiş olsun

cok uzuldum canim cok gecmis olsun!!!

cok gecmis olsun canim,üzme kendini desemde elinde deil,biliyorum.ama bir an önce toparlamalisinki tekrar gelecek bebisin icin guclu olmalisin ...

arkadaşım cok geçmiş olsun mutlulukla okumuştuk hamileyim haberini Ama bak kendini
fazla yıpratma cünkü kusurlu gebelikleri vucut sonlandırıyor herşeyin hayırlısını iste allahdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…