benim oğlumda 12 ayında yürüdü , ayağını sağlam basmaya alışması lazım buda ancak ortopedik ayakkabılarla olur. fatihte müderrisoğlu diye bi çocuk ayakkabı mağazası var. ordan alıyoruz ayakkabılarını çok kaliteli. ayakkabı giydikten sonra daha rahat yürümeye ve sağlam basmaya başladı. doğru basmayı öğrenmek adına ayakkabı giymesi gerek. ilk aldığımız ayakkabı ilkbahar dönemindeydi ve yanlarından üstünden açık, pencereli çırtçırtlı bi ayakkabıydı. uyanık olduğu sürece ayağından hiç çıkarmadım. sadece arada çıkarıp havalanmasına izin veriyordum. onlar küçülüp de kış geldiğinde vakit darlığından fatihe gidemeyip forumdan viccodan bi ayakkabı aldık ama maalesef oğlum habire düşüyodu sanki içe basmaya başlamıştı baktık olmucak yine gidip müderrisoğlundan kapalı bi ayakkabı aldık spor ayakkabı gibi ama sert tabanlı, ortopedik,yine aynı şekilde hep ayağında. kapalı olduğundan terletme oluyo tabi. çoraplarını değiştiriyorum sık sık. arada havalandırıyoruz yine :) sonuç yine sağlam basan ayaklar. dediğim gibi ilk yürüme zamanları çok önemli kesinlikle panduf giydirmeyin. sadece ortopedik ayakkabı.ayrıca dediğiniz gibi ev ne kadar sıcak da olsa yer çeker. biz bile terliksiz dolaşmazken onları sadece çorapla dolaştıramayız