bebegim yurumeye yeni basladi ayakkabi konusunda yardim edin

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
kizlar bebegim 11 aylik yurumeye basladi. evde panduf gibi bisey giydiriyodum , disarda chicconun botunu giyiyor. bi kac kisi ortopedik al dedi. ayakkabi almak sorun degil de evin icinde de mi surekli giydirmeliyim anlamadim. bu panduflar yumusak oldugundan hemen ayaktan cikiyor ve cocugun ayagi yururken yamuluyor. bana acil akil verin.

Maasallah erken yürümüş yavru:) ben kızımda ilk adım ayakkabısı kullandım, evde mümkün olduğunca çorap harıcınde bırsey giydırmeyın.

Benimkide 11 aylıkken yürüdü ve ben evde çoraptan başka giydirmiyorum. Doktoruda öyle söyledi.
Siz yinede doktoruna sorun derim ben.

tesekkur ederim. evet gidersem sorucam. yerler biraz soguk o yuzden ayaklari ususun istemiyorum . kararsiz kaldim .

benim oğlumda 12 ayında yürüdü , ayağını sağlam basmaya alışması lazım buda ancak ortopedik ayakkabılarla olur. fatihte müderrisoğlu diye bi çocuk ayakkabı mağazası var. ordan alıyoruz ayakkabılarını çok kaliteli. ayakkabı giydikten sonra daha rahat yürümeye ve sağlam basmaya başladı. doğru basmayı öğrenmek adına ayakkabı giymesi gerek. ilk aldığımız ayakkabı ilkbahar dönemindeydi ve yanlarından üstünden açık, pencereli çırtçırtlı bi ayakkabıydı. uyanık olduğu sürece ayağından hiç çıkarmadım. sadece arada çıkarıp havalanmasına izin veriyordum. onlar küçülüp de kış geldiğinde vakit darlığından fatihe gidemeyip forumdan viccodan bi ayakkabı aldık ama maalesef oğlum habire düşüyodu sanki içe basmaya başlamıştı baktık olmucak yine gidip müderrisoğlundan kapalı bi ayakkabı aldık spor ayakkabı gibi ama sert tabanlı, ortopedik,yine aynı şekilde hep ayağında. kapalı olduğundan terletme oluyo tabi. çoraplarını değiştiriyorum sık sık. arada havalandırıyoruz yine :) sonuç yine sağlam basan ayaklar. dediğim gibi ilk yürüme zamanları çok önemli kesinlikle panduf giydirmeyin. sadece ortopedik ayakkabı.ayrıca dediğiniz gibi ev ne kadar sıcak da olsa yer çeker. biz bile terliksiz dolaşmazken onları sadece çorapla dolaştıramayız

Belki birçoğumuz ihmal ediyoruz görmezden geliyoruz ama tüm yaşlarda ancak özellikle çocuklarda ayak sağlığı çok önemli. Birçoğumuz sırf görünüşüne bakıp ayakkabı seçimi yapıyoruz. Ancak artık bilinenin aksine ortopedik ayakkabılarda da inanılmaz şık modellere ulaşabiliyoruz. Ben modeline güzelliğine bakmadan ortopedik ayakkabı giydiriyorum iki kızımada. Ancak bu hafta sonu BUYAKA AVM'de gezerken Ortopedia mağazasına rastadım. Bu markayı yurtdışında yaşayan arkaşlarımdan duymuştum fakata anadolu yakasında yeni keşfettim. Sanırım yeni açılmış ve inanılmaz şık çocuk ayakkabı modellei var. Bildiğim kadarıyla yerli üretim ve ne yazıkki yurtdışında bile bizden daha çok tanınıyor. Ayak ölçümüde yapıyorlar. Çok memnun kaldım.

ben evde corapla gezdiriyorum oglumu,havalar sogukken iki kat giydiriyordum corap,pitir pitir yuruyor tombik ayaklariyla :KK45:

Belki birçoğumuz ihmal ediyoruz görmezden geliyoruz ama tüm yaşlarda ancak özellikle çocuklarda ayak sağlığı çok önemli. Birçoğumuz sırf görünüşüne bakıp ayakkabı seçimi yapıyoruz. Ancak artık bilinenin aksine ortopedik ayakkabılarda da inanılmaz şık modellere ulaşabiliyoruz. Ben modeline güzelliğine bakmadan ortopedik ayakkabı giydiriyorum iki kızımada. Ancak bu hafta sonu BUYAKA AVM'de gezerken Ortopedia mağazasına rastadım. Bu markayı yurtdışında yaşayan arkaşlarımdan duymuştum fakata anadolu yakasında yeni keşfettim. Sanırım yeni açılmış ve inanılmaz şık çocuk ayakkabı modellei var. Bildiğim kadarıyla yerli üretim ve ne yazıkki yurtdışında bile bizden daha çok tanınıyor. Ayak ölçümüde yapıyorlar. Çok memnun kaldım.

izmirde de alsancak ta ortopedıa nın bayisi var ORTOPEDİKA isminde bir mağaza talatpaşa bulvarının orda hem ilk adım ayakkabıları hemde cok modern bay bayan ortopedik ayakkabılar sandaletlerde var. gerçekten çok güzel

X