bebeğim

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
merhaba arkadaşlar;
1,5 yaşına yakın bebeğim var.Çalışıyorum annem bakıyor.Annem farklı ilde oldugu için bizde kalıyor.Bebeğim bu aralar bana hiç gelmiyor hep annemi istiyor çok üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum yoksa geçici bi durum mudur sizce?
Eve gelmem 7 buçuğu buluyor yemek faslı derken 8,30 oluyor 1 saat bebeğimle ilgileniyorum.Ama kuzumla sanki aramda ki bağ kopuyor keşke bende bebeğim yanımda olabilsem bütün gün ama hayat şartları tek maaşla geçinemiyoruz.Neler yapmalıyım sizce

Üzülme o yaşlarda kim bakiyorsa öyle oluyor.
Sende hepinizin iyiliği için çalışıyorsun. Biraz daha buyusun ayırt edecek tabi ki senden kopmaz.
Kaliteli zaman geçirin birlikte oldugunuz da.

Canım benim uzulmeyin. Su an ihtiyaclarini annen karsiladigi icin ona duskun olur. Ama 2 yasindan sonra sizi daha iyi idrak eder ve yönelir. Geceleri birlikte yatmaya çalışın bu telafi edebilir geçen süreyi.

Benim annem de bir zamanlar birkac kere çocuk bakmisti. Çoğu da çok küçük aylarda (mesela 8-9 aylikken) gelip annemin elinde büyümüştü. Hepsi de 1-1.5 yasina geldikleri sırada anneme anne der, kendi annelerine isimleriyle hitap ederlerdi. Cunku biz o zamanlar evdeydik ve bizden duyarak büyük ihtimalle anne diyorlardi. Çünkü babama da baba derlerdi :KK48: Ama zaman geçip kim gercek annesi kim bakıcı fark etmeye başlayınca bu durum degisti, artık sabah gelmek istemiyorlar aksam annelerinin gelecegi saatlerde huysuzluklar yapıyorlardi. Diyecegim o ki zamanla degisecek bir durum bu. Caninizi sıkmayın. Annenizi annesi saniyordur. 2 yasina yaklastikca bu durum duzelir.

Normal degil mi? Bir saat iletisimde oldugu birindense butun gun birlikte oldugu biriyle yakinlasmasi.
Anne kavramini ogrendikten sonra dahq farkli olur tabii.
Saatlari daha uygun bi is bulmaya calissaniz?
Haftasonlarinizi da cocugunuza ayirin. Zaten iki gun iznim var onu da temizlikle veya dinlenmekle gecirmeliyim diye dusunmeyin

merhaba arkadaşlar;
1,5 yaşına yakın bebeğim var.Çalışıyorum annem bakıyor.Annem farklı ilde oldugu için bizde kalıyor.Bebeğim bu aralar bana hiç gelmiyor hep annemi istiyor çok üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum yoksa geçici bi durum mudur sizce?
Eve gelmem 7 buçuğu buluyor yemek faslı derken 8,30 oluyor 1 saat bebeğimle ilgileniyorum.Ama kuzumla sanki aramda ki bağ kopuyor keşke bende bebeğim yanımda olabilsem bütün gün ama hayat şartları tek maaşla geçinemiyoruz.Neler yapmalıyım sizce

dönemsel bir durum. benim de oğlum var 2,5 yaşında dönem dönem babaanneye takılıyor sen git ben gelmicem diyor dönem dönem anneanneye takılıyor bazen dayısı için arkasından ağlıyor bu aralar babaya sardırdı mesela. ama dönüp dolaşıp annem diye bana koşuyor. çalışıyor olmak bir eksiklik sebebi değildir kendinizi bu konuda eziklemeyin. çalışan annelerin çocukları hayata daha kolay uyum sağlıyor daha özgüvenli oluyor. ben de bir çalışan anne çocuğuyum oradan biliyorum.

Normal degil mi? Bir saat iletisimde oldugu birindense butun gun birlikte oldugu biriyle yakinlasmasi.
Anne kavramini ogrendikten sonra dahq farkli olur tabii.
Saatlari daha uygun bi is bulmaya calissaniz?
Haftasonlarinizi da cocugunuza ayirin. Zaten iki gun iznim var onu da temizlikle veya dinlenmekle gecirmeliyim diye dusunmeyin
öyle düşünüyorum zaten ayrıca 2 gün iznim yok temizliği gece yapıyorum ki bebeğimle rahat ilgileneyim

dönemsel bir durum. benim de oğlum var 2,5 yaşında dönem dönem babaanneye takılıyor sen git ben gelmicem diyor dönem dönem anneanneye takılıyor bazen dayısı için arkasından ağlıyor bu aralar babaya sardırdı mesela. ama dönüp dolaşıp annem diye bana koşuyor. çalışıyor olmak bir eksiklik sebebi değildir kendinizi bu konuda eziklemeyin. çalışan annelerin çocukları hayata daha kolay uyum sağlıyor daha özgüvenli oluyor. ben de bir çalışan anne çocuğuyum oradan biliyorum.
inşaaah öyle olur çok zormuş çalışan anne olmak

Komşumuzun çocuğu anneme bağımlı oldu annesi çalışıyor mahalle olduğu için kaçıp kaçıp geliyor hemde daha 3 yaşında annesini gözü görmüyor bazen ben gelmicem sen git anne diyor iki oyalanip anneme gidicem diyor ağlar diyor merak etmeyin geçici oluyor genelde kim bakıyorsa bir süre ona bağımlılık oluyor bebeğinizle aranızda kopmaz bir bağ var sizin :anne:

Üzülmeyin benim annemin baktığı çocuk anneme, anne derdi hep, o da 6 aylıktan beri bakıyordu. Sonra büyüdükçe gerçek annesini anladı , ona anne benim anneme bazen ağız alışkanlığı anne bazen teyze der :D

Back
X