Bebeğim

Mimoza12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
12
0
1
33
Kızlar herkese merhaba; size bir sorum var aklım çok karıştı... 6 haftalık hamileyim şiddetli başım ağrıdı bi yakınım patatesin üstüne kahve koy alnına sar dedi. Sardım aradan 15 dk sonra bebekte kahve lekesi olabilir diye korktum ve hemen yıkadım alnım komple kahveydi sizce bebeğimde de olur mu lütfen cvp bekliyorum

Ya bana çok saçma geliyor ama şöyle canın birşey çektiğinde dokunursan oluyormuş. Ama kahve lekesi olacağını sanmam yani öyle olsa yandık hiçbirşeye dokunamayız ki. Takma bence o kadar. Çiğ ete dokunduğunda (özellikle ciğer) sürme derler ya da canın dut çekti kopardın yedin lekeyi bir yerine sürdün orda leke olur derler (olanlarıda gördüm) ama kahveyi sürdün diye sanmam olacağını

bir yaşıma daha girdim sağlıkçıyım ilk defa duydum patetes ve kahve olayını bu saçma sapan şeyleri deniyeceğine bi doktora danışmak daha mantıklı. kadın doğum doktorları parol veya minoset kullanmaya zaten müsaade ediyor hiç birşey yapamıyorsan aklında bulunsun kahveyi şekersiz iç alnına koyma o da baş ağrısına iyi gelir

Olmaz canim bisey. Bende cok cilek yiyorum leke olur dediler hic inanmiyorum boyle birseye milyonlarca insan hamile kaliyor hic mi cilek yemiyorlar. Yok sacini kesme cocugun omru kisa olur. Ya artik bi bitselerde bizde rahat etsek. Sacimi da keserim cilekde yerim kahvede surdum hamileyken yuzume. Allah in izniyle hic birseycik olmaz.

Cigerden bile birşey olmuyor. İlk hamileligimde dalmışım bir gün güzelce dogradm ciğeri ellerim kan içinde , yaz mevsimiydi büyük ihtimal sürekli elimin tersini alnıma goturdum saçımı düzeltmek için doğrarken. Sonradan bu hurafe geldi aklıma çocuk dogana kadar düşünüp düşünüp ağladım alnında leke olcak diye boşuna kendime zehir etmişim hicbisey de olmadi

Kiz agri icin minoset ya da parol içmeye güvenli diyorlar doktorlar bosver patatesi felan.

Leke de yapmaz kesinlikle

Bir sağlıkçı daha olarak pattisin baş ağrısına efsane etkisi olduğunu söyleyebilirim. Sebebini bilmiyorum bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır(patatesin içerisinde ki birşeyden dolayı mesela) ama benim migren ağrımı çok güzel kesiyor hamilelikte alın ve şakaklara koyup hafif sıkarak(çok değil) sarıp gözleri dinlendirdiğinde 30 dakika sonra ağrı geçiyor ya da hafifliyor. Ama leke konusu bana saçma geliyor

Ben de migrenliyim ve patates bana da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…