Bebeğim...

Takma kafana biraz daha büyüsün ayırt eder. Yani ıdrak edebılse babasına ve yegenede anne demezdi :) gecici bı durum

Anlatmaniz lazim :)
Sifirdan bir insan yetistiriyorsunuz , beyni sifir , koskocaman bir bosluk , bu boslugu siz dolduracaksiniz:)
Hic akliniza bile gelmeyecek seyleri anlatip ogretmelisiniz misal herkesin anne Olmadigi gibi :)
Aslinda çok konuşup bir seyler öğretmeye çalışıyorum ama sanırım üzerinde pek durmadigim için pek ogrenemiyor. Tekrar etmem gerekiyor her şeyi . Biraz sabirsizim her şeyi hemen öğrensin istiyorum sabırsız anne

Ahhaa keske oyle olsa , maalesef anneligin en buyuk erdemi sabir :) surekli tekrarlayin , zaten o kadar bos ki beyinleri , sunger gibi emiyorlar herseyi

Başka kelimeler söylemiyorsa evhamlanmissiniz.

Geçici bi durum olabilir gozlemleyin bi sure daha duzelmezse pedagog yardımı alın

Başka kelimeler söylemiyorsa evhamlanmissiniz.

Geçici bi durum olabilir gozlemleyin bi sure daha duzelmezse pedagog yardımı alın
Başka kelimeler söylüyor bilinçli olarak ama anne ne demek bilmiyor sanırım yorumlardan da anladığım kadarıyla.
Neyse bekliyeyim bakalım elbet annesinin ben olduğumu idrak edecek

Bir tanıdığımın kızı annesine abla diyordu
Sonra öğrendi tabi ..
küçük daha Öğrenecektir ..

Cocuklar bir alem arada kafalari karisiyor:)) benimki 13 aylik bana ilm zamanlar aba( abla) diyordu:) cok gencim annecim biliyorum derdim cocuga:)) simdi bana da anneannesine de anne diyor. Araa hatlar karisiyor dedesine baba , babasina dede diyor. O durumda hemen o baba , o dede diye gostererek duzeltiyoruz. Anneme anne dediginde evet o anneanne diye vurguluyorum. Esim sana anne deyisiyle anneme anne deyisi arasinda ses tonu farki var ddiyor. Gel de gulmee:)) he hee diyorum bende:)))

Benim çocuk sadece bana demese de en güzel anne kelimesini söylüyor çok nazik
Diğer kelimeler kaba kaba

Hadi ya
Senin oğlan benimkinden büyüktü yalnız hala demiyorsa ben acele ettim hiç

Evet canim 26 aylik. İşine gelince anneciğim işine gelince emira teyzem oluyorum yegenlerimden öğrendi herhalde yaaa... Takma kafana canım öğrenecek sonuçta :)

Benim kızımda 18 aylık bana ve babasina anne diyor baba diyor bazen bana abla babasına abi diyor :)) galiba normal
Bazen diyorum kızım o baba ben anne diye ama öğrenicek inşallah.

Daha çok ufak sık tekrarla baba dede nene abi gibi şeyleri öğretebilirsiniz eğer tekrar ederse aşırı sevinin bunu oyun sanıp annesinin sevincini görüp sık sık söyleyecektir. Canınızı sıkmanızı gerektirecek kadar sıkıntılı bir konu değil. Allah bağışlasın.

bebeklerde kavram kargasasi vardir. zamanla oturur. anne derken sizin algiladiginiz sekilde anlamiyor. seslenme sekli bir nevi onun icin o. anne derken hey huu baksana gibi bi anlam ifade ediyor belki onun icin. sizin annesi oldugunuzu anlayacak bi sure sonra. o kelimeyi daha bilincli soyleyecek merak etmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…