- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi Canparcam055
-
3 aylık oğlumla emişiyoruz şu an.Merhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
Bende hiç düşünmüyordum bizimkide sürpriz oldu.Çevremdeki anneleri gördükçe bende ne kadar zor diyordum.Fakat başa gelince gerçekten insan kendi çocugu olduğu için çekiyor çok zor ama çok güzel bir şey.Hep derim hayatımda yaptığım en güzel şey ve tarif edemeyecek kadar da çok seviyorum.Çocuga hiçbir zaman kendini hazır hissetmiyor insanMerhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
Nefes almakta zorlandıgınız şu yorumdan o kadar belli ki.. Oksijen gitmiyosa demekki... İnsan nasıl bi kafayla yeni hamile birine böyle bir yorum yazar?Geçmiş olsun, her şeyiniz yarım kalacak(eğer zor bir çocuğunuz olursa ama pek de kolay olmuyorlar genellikle). Çocuk sizin hayat enerjinizi öyle bir emiyor ki bazen nefes almak bile zor geliyor.
Laflarınıza dikkat edin isterseniz, size yazmadım ben o yorumu. Gidin konu sahibinin mesajini yorumlayın. Ben çocuk tü kaka iğrenç demedim ya da doğurun çocuğu atın çöpe demedim; sadece zorlu çocukların zorluğundan bahsettim. Ne yazacağımı size sormayacağım herhalde. Ha pardon tabi bu forumda herkes mükemmel anneydi değil mi bu annelerin çocukları da mükemmel çocuk oluyor tabi geçinip gidiyorlar güzel güzel.Nefes almakta zorlandıgınız şu yorumdan o kadar belli ki.. Oksijen gitmiyosa demekki... İnsan nasıl bi kafayla yeni hamile birine böyle bir yorum yazar?
@Canparcam055 elbette çok zorlanıcaksın. Ama birbirinize alıştıktan sonra her şey o kadar güzel oluyor ki anlatamam. Onsuz bi yere gitmek bile istemiyosun inan. Hele biraz büyüyüp seni tanımaya başlasın, bağrına basası geliyor insanın. Evet çok yorucu ama çokta güzel. Büyüdükçe hem sen alışmış oluyorsun hemde yükü hafiflemiş oluyor. Zırt pırt alt değiştirmek yada emzirmek zorunda kalmıyorsun mesela. İlk etapta bunlar biraz zorlayabilir ama dediğim gibi zamanla daha iyi oluyor her şey. Sağ salim al kucagına.
Amin güzel kalpli kız teşekkür ederim❤Nefes almakta zorlandıgınız şu yorumdan o kadar belli ki.. Oksijen gitmiyosa demekki... İnsan nasıl bi kafayla yeni hamile birine böyle bir yorum yazar?
@Canparcam055 elbette çok zorlanıcaksın. Ama birbirinize alıştıktan sonra her şey o kadar güzel oluyor ki anlatamam. Onsuz bi yere gitmek bile istemiyosun inan. Hele biraz büyüyüp seni tanımaya başlasın, bağrına basası geliyor insanın. Evet çok yorucu ama çokta güzel. Büyüdükçe hem sen alışmış oluyorsun hemde yükü hafiflemiş oluyor. Zırt pırt alt değiştirmek yada emzirmek zorunda kalmıyorsun mesela. İlk etapta bunlar biraz zorlayabilir ama dediğim gibi zamanla daha iyi oluyor her şey. Sağ salim al kucagına. ❤
Bende 1 sene denemenin sonunda öğrenmiştim ilk bir hafta aglamakla geçti ben özgürlüğüme cok düşkünüm beni kisitliycak diye ama inanın bu sene kızımla yaptığım tatil simdiye kadarki olanların en iyisiydi artık hersey daha zevkli önceden ne boş mus hayatım diyorum simdiMerhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
Doğunca çok seveceksinMerhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
Ama içilen sıcak bir çayın keyfi de bu durumda anlaşılıyor.Geçmiş olsun, her şeyiniz yarım kalacak(eğer zor bir çocuğunuz olursa ama pek de kolay olmuyorlar genellikle). Çocuk sizin hayat enerjinizi öyle bir emiyor ki bazen nefes almak bile zor geliyor.
Doğru söylediniz iki dakika oturup sıcak bir çay içmek bile çok kıymetli. Çocuğu olmayıp sıcak çay içebilenler kıymetini bilsin gerçekten sonra buz gibi çay içmek zorunda kalabilirler:) Zor çocuğu olan bilir her şeyin kıymetini ama zor çocuğu olan da bir benim herhalde, herkes mükemmel anne ve mükemmel çocuklar doğuruyor bu sitede gördüğüm kadarıylaAma içilen sıcak bir çayın keyfi de bu durumda anlaşılıyor.
Meğer hayatımız nimetler silsilesiymiş de, haberimiz yokmuş.
En azından kıymet bildiriyor zor çocuk
Yok yok, ben de varım.Doğru söylediniz iki dakika oturup sıcak bir çay içmek bile çok kıymetli. Çocuğu olmayıp sıcak çay içebilenler kıymetini bilsin gerçekten sonra buz gibi çay içmek zorunda kalabilirler:) Zor çocuğu olan bilir her şeyin kıymetini ama zor çocuğu olan da bir benim herhalde, herkes mükemmel anne ve mükemmel çocuklar doğuruyor bu sitede gördüğüm kadarıyla
Sevindim kendim gibi bir anneyle karşılaştığım için:) Anlayabiliyorum yaşadıklarınızı; bende bi tane var zor başediyorum, siz iki taneyle çok daha zorlanıyosunuzdur. Kolaylıklar diliyorum:)Yok yok, ben de varım.
Geçenlerde vardı böyle bir konu, konu sahibi ben çözüm istemiyorum, benim gibilerle dertleşmek istiyorum diyordu.
Bende 2 zor çocuk var, biri saatlarce günlerce ağlayabilir, ağlamaya yaşıyor.
Dinleniyor dinleniyor yeniden ağlıyor.
Öbürü aşırı yaramaz, saniye bırakamazsınız peşini ve inanılmaz sinirli.
Değil sıcak çayı, ben soğuk bile içemiyorum.
Günde tek öğün yemek yiyebiliyorum, o da ağzıma tepmece.
Dışarda öğlen küçüğü arabasında uyutursam o sırada yediğim şeyle ertesi akşamı ediyorum.
off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?