- 21 Ocak 2018
- 8.568
- 21.263
- 348
- 32
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunCokcuk cok isteyrek yapsanda zor istemeyerek yapsanda :) korunsaydinda hamile kalabilirdin allah simdi nasip etmis simdi olmua boyle dusun adapte olmaya calis iyi giden evlilikler cocukla daha iyi olur genelde olumlu düşün
Insallah çok teşekkür ederimTebrik ederim❤ kucağına aldığında,ilk bakışı gülümsemesi sana koşması hatta her anında bu günkü düşüncelerini hatırlayacak ve çok pişman olacaksın keşke daha erken olsaydı diye
Çok teşekkür ederim çok sağolunyasım gec , gec evlılık yaptım , yasımda gectı ama deyıp durmussunuz hep altı ustu 31 yasındasınız yasınızda ne varkı alemsınız yahu
hayırlı olsun bebısınız eve bagımlı olmak sart degıl herkes nasıl rahatsa oyle yapsın annenın psıkolojısıyle de alakalı o durum bende kendımı eve kapatmıstım nıyeyse kızım nerdeyse 4 yasına gırecek sımdı dıyorum kı ne kadar abartmısım bazı seylerı ne kadar buyutmusum , bebekken hersey kolaymıs halbukı hele emzırırken en kolayıymıs buyudukce zorlasıyormus meger :)
bırde cocuk ısteyen herkes hamıle oldugunu ogrendıgı gun bır durulup acabalara boguluyor bence , acaba ıyı anne olcakmıyım ya beceremezsem acaba benı sever mı ya dogdugunda verecegımı dusundugum sevgıyı veremezsem ya anlasamazsak ya soyle olursa ya boyle olursa
dogunca hıc bırsey gelmıyor aklınıza emın olun zaten ona vakıt de olmuyor
ben cocugumdan once ne yapıyordum hatırlamıyorum bıle sankı hep vardı
Amin ınsallah çok teşekkür ederimCokcuk cok isteyrek yapsanda zor istemeyerek yapsanda :) korunsaydinda hamile kalabilirdin allah simdi nasip etmis simdi olmua boyle dusun adapte olmaya calis iyi giden evlilikler cocukla daha iyi olur genelde olumlu düşün
Gerçekleri söylüyorum. Zorlukların kendisi de farkındadır zaten. Kimse ay bebeğim olcak, çiçekler açcak, böcekler uçcak modunda yaşamıyo heralde. İyi yanları olduğu kadar kötü ve zor yanları da var.neden yeni hamile bir kadına bu tarz şeyler yazıyorsunuz cidden merak ettim
Çocuk sevgisi o yapmayı istediginiz şeylerden kat kat güzel. Hem yaşınız küçük değil sizin de esinizin de. karninizda artık bebeginiz var etkilenmesin gebelikte anne psikolojisi önemliMerhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
Yaptığınız çok yanlış belki zorlanmayacak herşey güzel olacak nereden biliyorsunuz herkes aynı şeyleri yaşamıyor sırf tartışmamak için başka şeyler yazmıyorum . Ama şunu gördüm ki kadın kadının düşmanıGerçekleri söylüyorum. Zorlukların kendisi de farkındadır zaten. Kimse ay bebeğim olcak, çiçekler açcak, böcekler uçcak modunda yaşamıyo heralde. İyi yanları olduğu kadar kötü ve zor yanları da var.
Ben zaten zor bi çocuğu olursa öyle olacağını belirttim. Gayet rahat çocuk büyütüp de kendilerini zor çocuk büyütenlerle aynı kefeye koyanlar da var. Düşmanlıkla ilgisi yok benim yaptığımın; sadece olabilecekleri ve zorlukları söyledim, bunda da kötü bi şey yok. Sizin çocuğunuz yoksa konuyla ilgili bilginiz olup olmadan konuşmayın derim.Yaptığınız çok yanlış belki zorlanmayacak herşey güzel olacak nereden biliyorsunuz herkes aynı şeyleri yaşamıyor sırf tartışmamak için başka şeyler yazmıyorum . Ama şunu gördüm ki kadın kadının düşmanı
Merhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
O kadar güzel bir duygu ki, onun ilk hareketlerini içinde hissettiğin an bağların kuvvetlenir, hamilelikte kendini hazırlarsın, bebeğe hazır değilim deyip aldırma sakın çünkü ya bi daha olmazsa, nasip olmuş şükret. O kadar o çevrene bakarken burdaki bebek konularına da gözat derim. Günah değil mi ne demek istemiyorum o senin bir parçan. Hayrlı olsunMerhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var
Çok teşekkür ederimMerhabaBen erken anne oldum 22 yaşımda. Bebek çok ama çok güzel bişey evet ama hiç bir kadının hamileliği tadana kadar hazır olduğunu kaldı ki ondan sonra bile hazır olduğunu düşünmüyorum bence bu zamanla oluşan bir bağ ❤
Annelik zor tabi ki küçük bir insanın sorumluluğunu almak çok zor ama bir o kadar da güzel kendinizi geliştirebilirsiniz çocuk ilk 1 sene zor oluyor bence çünkü kendinizi adapte etmeye çalışmanız, onun dünyaya adapte olması derken biraz yıpratıyor yalnız şu var ki (oğlum 16.5 aylık) düzenli olması çok önemli uyku saatlerinin gün içindeki olan şeylerin sizde öyle rahat edebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye gezmeye engel değil oğluma hamileliğimde lise terktim liseyi bitirdimehliyete yazılıyorum seneye de üniversiteye hazırlanma planım var sonrasında da çalışmak var planlarımda nasipse
Hemde ciddi anlamda zor bir çocuğa sahibim sağlığı hamdolsun yerinde ama çok ağlak bir çocuk birde agresifliğimiz var 2 yaş sendromuna hazırlık sanırımama aşacağız birlikte onun dünyaya gelmesine sebep benim isteğimdi Allah’ıma bin şükür rabbim kucağımı boş bırakmadı
Kendinizi de şanslı hissedin lütfen nice insanlar yıllar yılı evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bence çok şanslısınızEmek olmadan yemek olmuyor inanın o kadar farklı güzel bişeyki hele uyuyunca bile özlemesi insanın bambaşka ama başlarda zorlanacaksınız tabi ki bunca zaman onsuzdunuz kendi çapınızda bir düzeniniz vardı önemli olan bundan sonrası o düzeni korumaya çalışmak ortaklık sağlaması Allah tamamını erdirsin çok uzun yazdım ama değerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?