BEBEGIM ?

Canparcam055

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
210
87
18
37
Merhaba arkadaşlarım ben 31 yaşında bes aylik evliyim.Eşimde 40 yasında.Geç bir evlilik yaptım ama.çok sukur iyi giden bir evliliğim var.Seviyorum ve seviliyorum.Kızlar ben az bir yıl çocuk istemiyordum ama eşim de yaşından dolayı bu duruma çok üzülüyordu.Ben ilk birkaç ay korundum esimden gizli ama daha sonra korunmayi kestim.Pıhtı atma tehlikesinden dolayı doktorum kesmek zorunda olduğumu söyledi.Hayirlisi olsun diyerek oluruna bıraktım.Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşımdan dolayı aslında geç bile kaldım ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum.Çevremdeki anneler geliyor aklima sürekli ağlayan bebekler eve bağımlı anneler vb...Bu sene ön lisans kpss hazırlanmak istiyordum.Zayıflamak spora başlamak eşimle gezmek kendimi geliştirmek istiyordum.Rabbimin.gücüne gitmesin ama.sanki.bebek bunlara engel olacak gibi geliyor.Ama anne olmayı da cok ama.cok istiyordum her zaman.Çocuk yaşta annemi kaybettim.Annesizligimin acısını.bebeğimle hafifletmek istiyordim ama.sanki daha erken gibi...Eşim. sevinçten havalara uçtu..Bense ağladım...Bu düşüncelerim ve garip psikolojik halim.normal mi.arkadaşlar?Bebeğim doğana kadar kendimi.bu annelige hazirlayabilir miyim?Hayallerime hedeflerime bebeğimle birlikte ulaşabilir miyim ?Lütfen bana güzel bişeyler yazın.İnanın ihtiyacım var

Ayyy gerçekten mi çok mutlu oldum suan içimi bi sevinç kapladı.Sanirim benim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

yasım gec , gec evlılık yaptım , yasımda gectı ama deyıp durmussunuz hep altı ustu 31 yasındasınız yasınızda ne varkı alemsınız yahu

hayırlı olsun bebısınız eve bagımlı olmak sart degıl herkes nasıl rahatsa oyle yapsın annenın psıkolojısıyle de alakalı o durum bende kendımı eve kapatmıstım nıyeyse kızım nerdeyse 4 yasına gırecek sımdı dıyorum kı ne kadar abartmısım bazı seylerı ne kadar buyutmusum , bebekken hersey kolaymıs halbukı hele emzırırken en kolayıymıs buyudukce zorlasıyormus meger :)

bırde cocuk ısteyen herkes hamıle oldugunu ogrendıgı gun bır durulup acabalara boguluyor bence , acaba ıyı anne olcakmıyım ya beceremezsem acaba benı sever mı ya dogdugunda verecegımı dusundugum sevgıyı veremezsem ya anlasamazsak ya soyle olursa ya boyle olursa

dogunca hıc bırsey gelmıyor aklınıza emın olun zaten ona vakıt de olmuyor

ben cocugumdan once ne yapıyordum hatırlamıyorum bıle sankı hep vardı

Geçmiş olsun, her şeyiniz yarım kalacak(eğer zor bir çocuğunuz olursa ama pek de kolay olmuyorlar genellikle). Çocuk sizin hayat enerjinizi öyle bir emiyor ki bazen nefes almak bile zor geliyor.

Insallah güzel olur çok teşekkür ederim❤

Gönlünü ferah tut hemen kötüsüne hazırlama kendini. Belki çok uyumlu, sakin bir bebek olacak ve alıp rahatça gezeceksin. Ancak bu dediğimi yapabilmen için zamana ve sabıra ihtiyacın var ilk etapta. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin

31 yas gec degil gb gebelik gb ama
Hic suslunpuslu konusmayacagim cocugm benim dunyam hayalim hedfim her zaman onlari iyi yerlerde gormek cocugumn her zaman iyi olmasi höt bile dedittirmem ev icinde yani cocugumdan snra tum hedeflerim hayallerim degisti hersey merkezim o oldu rabbim saglikli sihhatli uzun omurler versin evlatlarimiza siz de saglikla kucaginiza alin insallah

siz yine 31 yasinizdasiniz hayatta daha cok sey gormus eglenmissinizdir. Ben evlendim 23 yasinda dogum yaptim ki bennde esimle gezmek kendimi gelistirmek istiyordum . Cok endise ettim basta donakaldim . Ama simdi esim bi disari cikalim dese kizimla biz uca uca cikicaz da esimden ses yok :) Cocuk hayatinizi etkiliyo evet bazen yemek bile yiyemiyorsynuz ama zamanla dilinden amlamaya ve ona ayak uydurmaya basliyorsunuz.

İlk bir kaç ay zor ama yavaş yavaş düzene giriyor. Üzülmeyin herşeyn hayırlısı. 9ay boyunca zaten hazırlanacaksınız. Sağlıkla doğar inşallah

Tebrik ederim kucağına aldığında,ilk bakışı gülümsemesi sana koşması hatta her anında bu günkü düşüncelerini hatırlayacak ve çok pişman olacaksın keşke daha erken olsaydı diye

Oncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin.31 yaşımda evlendim eşim benden 7 yaş büyük.2 sene aynı dusuncelerle istmedik.istedigimiz vakitte 3 ay deneyip olmayinca doktora gittik ve rezervim azalmaya baslamis.acil tedavi planlarıyla sancılı süreç başladı 8senelik kariyerimi biraktim 5 aşılama 2 tüp bebek ardında 2 yaşında oğlum var:) ne mutlu size rabbim aratmadan vermiş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.kpss ye 2 sene sonra girersiniz ne olacak...ben bile 5 sene ev hayatından sonra başka bankada iş buldum.Allah yardım eder.siz tadını keyfini çıkarın.cok güzel zamanlar:)

Ayyy gerçekten mi çok mutlu oldum suan içimi bi sevinç kapladı.Sanirim benim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Cocukla eve kapanmayin, pimpirikli olmayın, her yere gidebilirsiniz. Ben yemegebgittigimiz yerde koltuga koyar uyuturdum daha 1 aylik bebekle iftara disari yemege giderim. Ikisinde de yaptim bunlari. Ilkiyle dag bayir gezdik. Yürüdü bebek arabasini biraktik. 1 kez kucagina al demedi. Sehir sehir gezdik her ortama uyum sagladi. Alışırsınız seversiniz. Saglikla dogsun, büyüsün inşallah. Hepsi hallolur. Ben de eve tıkılıp kalmayi sevmiyorum. Uyku saatlerini kacirmamaya dikkat ederim onun dışında zaman nasil akip geçiyor anlamiyoruz bile. Doğmadan önceki korkularinizi endiselerinizi paylasirsaniz destek okuruz size.

Geçmiş olsun, her şeyiniz yarım kalacak(eğer zor bir çocuğunuz olursa ama pek de kolay olmuyorlar genellikle). Çocuk sizin hayat enerjinizi öyle bir emiyor ki bazen nefes almak bile zor geliyor.
neden yeni hamile bir kadına bu tarz şeyler yazıyorsunuz cidden merak ettim

o tam hazirlilik hali hiç gelmiyor sanirim ya
ben tedavi ile hamile kaldim cocuk dogdu iki yasina geldi hala kaygilar bitmiyor
hatta okadar hazir degildim ki dr doguma alacagini soyleyince hastaneye giderken bugun alsasa kurtulsam artik diyen ben nedemek bugun doguruyosun diyerek aglamistim 1 2 saat hazir degildim henuz cunku
eve hapsolma durumu biraz da sizin maddiyatinizla alakali bir arkadasim cocuk dogdugundan beri baya baya geziyo hala
yilda 2 3 kez tatile gidiyor her firsatta kahvaltilar aksam yemekleri
beni sorarsaniz okadar cevrem yok ki en buyuk etkinligim anneme gidip her zamankinden 1 saat fazla uyumak yani bu durum tamamen sizle alakali

Bazen çok yorduğu oluyor ciddi ciddi oturup ağlıyorsun uyumak rahat yemek yemek hatta tuvaletini yapmak istiyorsun rahatça ama olmuyor fakat öyle bir şey var ki annee diyor bir bakıyor bir dokunup elinden tutuyor ya da en basiti başını omzuna bir koyuyor bitti diyorsun her şey gitti öyle güzel bir duygu ki şu hayatta hiçbir şeye değişmem

Bunlar normal bende korunduğum halde ilk bebeğimi öğrendiğimde ağlamıştım ben anneliği yapamam diye ama hamilelik boyunca hormonlarla falan hazırlanıyor pskoloji kendinizde problem aramayın kötü de hissetmeyin zaten kucağınıza alıncada öncesi yokmuş gibi hissedeceksiniz

Kucagına alınca geçer bütün kaygıların inşallah dört gözle bekliyoruz cok güzel bir duygu tekmelerini her hissettiğimde geleceği günün heyecanını yaşıyorum cok güzel hisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…