evet ettim polise sikayet.itiraz etmis uygulamadim diye.delil olmayinca bisey yapilamiyor malesefŞiddet uyguluyor diye şikayet ettiniz mi şiddet uygulayan bir babaya verilirmi çocuk ya...bu Nasıl adalet
evet;( ne alip veremedigi varsa bebegimle anlayamadim bir turlu4 aylık bebegımı dovuyordu esınız
cıddımısınız?
mahkeme sundunuzmu sıddettı nasıl verırler sıddet olmasa bıle 11 aylık cocuk 15 gun babaya verılemez verılmemelı ben 2 aylıkken bosandım gorus gunu vermedılerevet;( ne alip veremedigi varsa bebegimle anlayamadim bir turlu
vermemek icin elimden geleni yapacagim zaten.alsa Allah korusun herseyi yapar cunku bebegim onun en buyuk dusmaniymis.Inanmiyorum ya kesinlikle vermeyin babasına o kadar uzun süre kamera falan koysaydin keşke. Pislik herif
mahkeme veriyor amaO herife baba falan denmez, çocuk da verilmez.
pisslik ya vicdansız mahluk.. evladım demiyor el kadar demiyor bu nasıl bi rezillik ya..evet;( ne alip veremedigi varsa bebegimle anlayamadim bir turlu
ispat edebilseniz el kadar bebek olduğu için belki vermezler.
Normalde babasının bu hakkı var uzaklıkla alakalı değil yaz tatillerinde bir ay, sömestr tatilinin 15 günü baba da kalıyor okulda okumasına gerek yok. bayram tatilleri de var ayrıca.
pisslik ya vicdansız mahluk.. evladım demiyor el kadar demiyor bu nasıl bi rezillik ya..
kendi istiyor mu peki görmeyi?
Anne sütü almıyor mu bebeğiniz. Anne sütü alan çocuk okadar uzun verilmezmahkeme veriyor amazaten adami gorse hakim psikolojisinin bozuk oldugunu konusmalarindan anlarlar.dengesizce konusur.
aliyor anne sutu bende oyle biliyoAnne sütü almıyor mu bebeğiniz. Anne sütü alan çocuk okadar uzun verilmez
Anne sütü almıyor mu bebeğiniz. Anne sütü alan çocuk okadar uzun verilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?