BEBEGIM:(((((

11 aylık bir bebek 15. Gün yatılı kalmaz babada anneye ihtiyacı var çünkü
Gostermeyin direnin icra memuru ile sizin refakatinizde görsün gitsin
alir gider icrayla diye korkuyorum.kendi gelsede gosteririm sorun degil.yeter ki benim yanimda gorsun.goturmesin bi yere

O zaman mutlaka bu konuda daha hassas bir avukatla görüşün
ilk mahkemede cocuk verilmez diye biliyorum.ama verilmis nasil olduysa.inanin maddi gucum yok olsa degistiririm.

insallah ikinci mahkemeye cikamaz geberir bende kurtulurum

Allah'ım aklıma mukayyet ol. Dilerim en kısa sürede alırsınız yavrunuzu. Konuyu takipteyim. Gelişmelerden haberdar edin lütfen. Dualarım minik bebekle.

Kendi mi söyledin ne demek en büyük düşmanı? Eger böyle bir düşüncesi varsa ara konus. O sırada ses kaydı al. Mahkemede sunarım delil olarak.
evet bu p.. benim en buyuk dusmanim dedi

Allah'ım aklıma mukayyet ol. Dilerim en kısa sürede alırsınız yavrunuzu. Konuyu takipteyim. Gelişmelerden haberdar edin lütfen. Dualarım minik bebekle.
bebegim yanimda benimm mahkeme gormek icin verecek diye korkuyorum.dualarinizi eksik etmeyin nolur

bugun esim sakasina sevdigi icin bebegimin popasina hafif vurdu sap diye yavrum dudagini bukup ona bile agladi ona ragmen esime kizdim aldim kucagindan hemen buna bile tahammulum yok birde ciddi ciddi hasta bu adam..hic pikiyatriste falan gittimi bunu ispatlasan..birde sana gelen mesaj konusmalari kaydet.

evet bu p.. benim en buyuk dusmanim dedi

Aaa çok enteresan. Avukatın biliyor mu? Valla sana önerim aynı konuşmayı tekrarlayın bir şekil. Avukatın ile görüş adamın ses kaydını alın. Çocuğu hakkında böyle diyen herife de çocuk verilmez herhalde. Bir de babaanne falan yok mu onunla görüşün. Onun desteğini isteyin. Belki kendi oğlu aleyhine şahitlik yapmayı kabul eder

defalarca git dedim ben delimiyim dedi.ikna edemedim.normal degil zaten normal olsa bunlari yapmazdi cocuga gorusmuyorum canim hic bir sekilde.

tanidigim bi erkek mahkemede hakim karsisinda hakimin sorularina sinirlenmis laf dalasi olmus tabii hakim cocugu sinirsiz bi sekilde anneye omrunun sonuna kadar velayeti veriyor.gerci cocuk burda babayada cok duskun..neyse..
insallah oyle birsey olur sinirlenir olay cikarirda hep sende kalir yavrun.

tanidigim bi erkek mahkemede hakim karsisinda hakimin sorularina sinirlenmis laf dalasi olmus tabii hakim cocugu sinirsiz bi sekilde anneye omrunun sonuna kadar velayeti veriyor.gerci cocuk burda babayada cok duskun..neyse..
insallah oyle birsey olur sinirlenir olay cikarirda hep sende kalir yavrun.

asla yapmaz tam bir pislik kayinvalide.o bile zarar verir ogluma.asla guvenmem nefret eder benden ne yaptiysam anlamadimda.bi babasi vardi guvendigim oda aleyhime sahitlik yapacak muhtemelen.
insallah canim cikarsam mahkemeye onu delirtmek icin elimden geleni yapacam.zaten sinirlenince kufur eder sacma sapan konusur.dua edin oyle bisey olsun.bebegimde bende kurtuluruz o zaman

mahkeme gunu olmadan bize bildir dua okuyalim Ah guzel kardesim ne imkanlar gecmis eline once doktora gidecektin rapor alcaktin ordan karakola yonlendiriyorlar bebekken acimayan az buyuyunce yaramazlik yapinca duvara firlatir onu ya inan basimin agrisi siddetlendi Rabbim yardimcin olsun.

Yapar canim o pislikten hersey beklenir.haziranda mahkemem nolur dualarinizi eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…