- 24 Eylül 2016
- 51
- 29
- 88
- Konu Sahibi Meralim8383
-
Bir sey soylemeyi unuttum birde sirti duz degil otururken kambur oturuyor. Belki bir sey bilir bu konu hakkinda kardesiniz. Doktorlarin hastalik teshisi koymalarinin ilk 3 sebebi bu. 1. Yuruluyor ve emeklemiyor2. Hic bir kelime soylememesi3. Kambur oturmasiAmin hepimizin insallah.....gec girebilirim buralara ama takipteyim mutlaka....kizinizi nolur yerime koklayyarak opun....benim de oglum 16 aylik,rabbim cumlemizin evladini korusun acilarini gostermesin uyuz hala adimlar atsada yurumuyo....bunlar buyuyene kadar rahat yok bize...dert etmeyin her zaman icin sorun ne olursa olsun ilk teshis erken olursa her zaman mutlu sondur unutmayin.....
Mesajlarinizi okutacagim kk ya uye yapmam icin de bahane olur bana...belki birebir kendisi de yazabilir ama ilgilenecegimize emin olabilirsin...elimizden ne gelirse .....Bir sey soylemeyi unuttum birde sirti duz degil otururken kambur oturuyor. Belki bir sey bilir bu konu hakkinda kardesiniz. Doktorlarin hastalik teshisi koymalarinin ilk 3 sebebi bu. 1. Yuruluyor ve emeklemiyor2. Hic bir kelime soylememesi3. Kambur oturmasi
Allah razi olsun sizdende icim alev alev alev yaniyor. Yavrumun yuzu gozumun onune geliyor hep. Insallah bir sey yoktur. Doktorlarin endiseleri bosa cikar insallah. Simdi buyuk kizim uykudan kalkti birden yataktan firlayip anne dua etmiycezmi dedi. Oturdum birde buna agladim. Bugun ailece cok zordu bizim icin.allah kimseye boyle acilar yasatmasin insallah.Canım benim 2 oğlum var biri 4.5 yaşında diğeri 22 aylık büyük oğlum 3 yaşına kadar ne anne ne baba dedi suyu bile söyleyemiyorum 3 yaşından sonra bir açıldı şimdi hiç durmadan konuşuyor:) 3 yılın acısını çıkartıyor 17 aylik ta yürümüştü küçük oglumda 22 aylık yürümüyor daha doktor 2 yaşına kadar normal sıkıntı etme dedi konuşmada sadece anne gel diyo geç olucaktir senin yavrununkide belki üzülme canim
merhaba. benim çocuğum yok ama yiğenimde yaşamıştık. bacak kasları güçsüz olduğu için yürüyemediği ortaya çıktı. fizik tedavi vs kaslar güçlendirildi sorun çözüldü. konuşamaması için söyleyebileceğim onu konuşmak zorunda bırakın. yani tabi hemen anlamlı kelimeler söylemeyecek ama mesela bir nesneyi istediğinde işaret ederse vermeyin, bi şekilde sesli olarak istemesini bekleyin ve verirken nesnenin adını tekrarlayarak verin.Malesef ayakta durmuyor. Ugrasiyorum ayaga koyunca hemen oturuyor. Cildirmak uzereyim.
Canim saol bende aynen oyle yapiyorum cok ugrasiyor ama olmuyor denemeye devam edecegim.merhaba. benim çocuğum yok ama yiğenimde yaşamıştık. bacak kasları güçsüz olduğu için yürüyemediği ortaya çıktı. fizik tedavi vs kaslar güçlendirildi sorun çözüldü. konuşamaması için söyleyebileceğim onu konuşmak zorunda bırakın. yani tabi hemen anlamlı kelimeler söylemeyecek ama mesela bir nesneyi istediğinde işaret ederse vermeyin, bi şekilde sesli olarak istemesini bekleyin ve verirken nesnenin adını tekrarlayarak verin.
şifası, çözümü kolay ve yakın olsun dilerim..
Insallah insallah ne diyeyimki insallah iyilesir oglumGuzel anne endişelerini taa burdan hissettim rabbim şifa versin lütfen üzülme hep olumlu düşün ailemde çok saglık sorunları yaşayan bebekler oldu okadar çok yıkılıp ayağa kalkan anne gordumki Allah annelere fazlasiyla güc veriyor cok sukur hepsi toparlandi buyudu tedavileri suruyor
Allahın izniyle simdi tıpta herşeyin bir caresi var senin guzel yavrunda yürüyecek konuşacak inşallah tüm kalbimle inanıyorum buna
Evet yapildi 2 defa sonuc normal ciktikulak için ses testi yapıldı mı? Biraz daha zaman tanıyın yavrunuza telaşlanıp güçsüzleşmeyin nolur
Diğer aylardaki gelişimi nasıldı? Agulama babıldama olmadı o zamanBiskuvi ekmek yiyor. Yere biraktigimda donerek istedigi yere gidiyor. Kardeslerinin yaninda durur onlar dikkatini cok cektigi icin onlara bakmak hosuna gider.
Hep gec kaldi diger aylarda doktorlar bazi bebekler gec kalir dedi. Bekledik hep. Biz esim ve ben kucukken bir problem yoktu. Benim kizim 9ay 10 gunu tamamlayinca dogdu. Premature degil.ayrica ilginiz ve cevabiniz icin sizin vasitanizla hem size hemde burda bana cevap yazan herkese cok tsk ederim. Allah hepinizden razi olsun.Diğer aylardaki gelişimi nasıldı? Agulama babıldama olmadı o zaman
Anne baba olarak siz nasıldınız kaç yaşında yürüdünüz konuştunuz
Prematüre bebeklerde de gelişim geç olabiliyor.
İçinizi ferah tutmaya çalışın evladınızın size ihtiyacı var.
Fizik tedaviyle yürüme olayı gerçekleşebilir.
İnşallah kısa sürede iyileşir meleğinHep gec kaldi diger aylarda doktorlar bazi bebekler gec kalir dedi. Bekledik hep. Biz esim ve ben kucukken bir problem yoktu. Benim kizim 9ay 10 gunu tamamlayinca dogdu. Premature degil.ayrica ilginiz ve cevabiniz icin sizin vasitanizla hem size hemde burda bana cevap yazan herkese cok tsk ederim. Allah hepinizden razi olsun.
Yapmadim yapamadim devamli ailece dua'lar ediyoruz. Hic iyi degilim ne olur kusura bakmayinNE YAPTINIZ ŞAPLAK İŞİNİ?
Insallah yoktur kurani kerim elimizden dusmuyor devamli tesbih cekiyoruz. Allah butun bebeklere sifa versin benimkisinede insallahBen de merak ettim inşallah bebeginizde hiçbir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?