- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
- Konu Sahibi Setenay_90
-
Hayır değilim hiç hayvanlarla vakit geçirmedim.nedeni yok dedi.siz ameliyat mı oldunuz.Sokak hayvanları ile haşır neşir misiniz? Ben de 5 yaşında oldum, neden olabilirmiş söyledi mi doktor? Allah şifanızı versin.
Amin .allah razı olsunAllah yardımcınız olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah acıl şifaler versinmerhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmışdua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız
Evet ama köy hayatı yaşıyorduk, oradaki hayvanların tüyünden geçtiğini söylemişti doktor. Kardeşim karaciğerinden oldu, ben de akciğerimden ameliyet oldum. Hemen ardından zaten şehire taşındık. Ancak biz doğrudan hayvanlarla temas halinde olduğumuz için hastalandık. Hijyene yeterince dikkat edemedik sanırım sokakta oynarken, sonuçta köy yerinden her yer hayvan pisliği oluyor. Anne karnındaki bir bebek nasıl bu hastalığa yakalanır bilemedim inanın, çok üzüldüm. Moralinizi yüksek tutun, o karnınızdaki bebeği veren Allah, size bu hastalığı veren de Allah, dua edin, inşALLAH kaybolur. Kardeşimin yıllar sonra tekrarlamıştı, sonra küçülüp kayboldu.Hayır değilim hiç hayvanlarla vakit geçirmedim.nedeni yok dedi.siz ameliyat mı oldunuz.
merhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmışdua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız [/QUOTE
Allah yardımcın olsun
saglıkla kucagına al inş.
aynı şeyi yaşayan bir tanıdıgım oldu.dokular olusurken kalan kırıntıymış ve zamanla kaybolabilrimiş ya da ilaçla dagıtılabilirmiş denildi sonrasını bilmiyorum ama olabilir denildi.kötü değildi son durummerhaba kızlar .dün detaylı ultrasona girdim.herşey normal kalp beyin gelişimi midesi akciğerler hepsi çok iyi dedi.ama sol akciğerde çok küçük bir kist gördü .düzenli takip edilcekmişim doğumda solunum sıkıntısı yaşayabilirmiş bebeğim .doğumdan sonrada bebeğim takip altında olucakmışdua edin bize çok ihtiyacımız var .bı durumla karşılaşan varmı siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?