Bebeğimde arpacık çıktı gecmiyor ltf yardimm..

nothinggggg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
66
16
38
36
İzmir
Merhaba arkadaslar 3aylik bebegim var 1aydir arpacigi var su ile masaj ve cay denedim ama gecmedi dr gecer dedi ama ben cok rahatsizim her goren gozundeki kirmizilik ne diye soruyor uzuluyorum.yardim edin nasil gecer bu illet

Eklentiler

• 2015_08_26_13_21_35.webp
    2015_08_26_13_21_35.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 482
Merhaba arkadaslar 3aylik bebegim var 1aydir arpacigi var su ile masaj ve cay denedim ama gecmedi dr gecer dedi ama ben cok rahatsizim her goren gozundeki kirmizilik ne diye soruyor uzuluyorum.yardim edin nasil gecer bu illet
Seni en iyi ben anlarım heralde . 1.5 yaşından itibaren bizde arpacıkla uğraştık. Tam 5-6 ay sıcak sular masajlar. Tam patladı kurtuldu diyoruz yenisi çıkıyor. Masaj yaparken oğlunun çığlık çığlığa aglamasıda cabası. Çok sinir bozucu bir dönemdi. Biz ankarada bir profesöre gittik. Bazı cocuklar vucudundaki degişimlere ayak uyduramayıp arpacık çıkarıyormuş. Kendi kızındada olmuş. 1-2 yıl sürebilir korkmayın gecer yalnız günde 3 sefer sıcak suyla pansumanı ihmal etmeyin dedi. Bir ayda antibiyotik şurup kullandık. Tabi çok faydası olmadı gibi ama sonucta gecici bir dönem. Biz atlattık inşallah senin bebeginde atlatır.
Bu arada arpacık okutunca geciyor dediler biz okuttuk birine. Ondan sonra kücük cıkmaya basladı. Ben gecmesinde bununda etkili oldugunu düşünüyorum.

Ben masaj yapiyorum ama cocukta hic tepki yok acimiyor.Ne yalan soyliyeyim okutmadim birde okutmayi deniycem saol.

Back
X