Bebeğimde beyin sarsıntısı

allahım karsıma cıkan konuya bak. o kaynananı borek gıbı durerım . kocama bısey desene kocaa adamm ınsan evadı dıye uyarmam topunu ust uste koyarım... gerekırse de kovarım koca ıle bırlıkte..delırcem ya bıgun cıdden delırcem..

Ben söylediğimde eşim de annesini destekliyor ben kötü oluyorum hepsi birden benim üstüme geliyor tek doğuran sen misin diye
Böyle adama mutlaka,3 beş çocuk yapın rahatça sevsin kaynananz. Koca dedgnz kişi de pisirik sünepenn teki demek ki!!!
Doktora gidin anltn durumu biraz abartrn ve musahde De tutsnlar bir kez daha yapmaya yeltnmez belki yoksa siz o bebeği büyütene kadar sinir hastası olursnz.

KV. Es bilmem kim bebeğinin sağlığından önemli mi, bunun uyarısı olmaz, söylersin hareketine dikkat etmiyorsa s.gitsin, verilmez. Bu ciddi bı durum şakası yok, iş işten geçince vah tüh etmenin anlamı da yok, bunların nesini sarsacaksin, beyinsizler, sevmesinler bebek falan, verme çocuğunu kimseye, sen korumazsan kim koruyacak senin bebeğini??

bir sürü küfür yazıp sildim gerçekten. Sesiniz çıksın biraz, kayınvalideniz böyle çok bebek sevmek istiyorsa kendi doğursun istediği kadar sarssın! Eşinizin de sesi çıkmadığına göre aptala bağlamış o da çok sarsılmış anlaşılan küçükken! ay delirdim ya akşam akşam!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…