- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
kızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyorMeme reddi yaşıyor olabilir o yüzden geriye atabilir. Emmesi nasıl
evet acaba genizeti mi var diyorum bende var hiç burundan nefes alamam,zorlanıyor emerken ıkınıyor filanKafasını elinizle muhafaza edin,
Geri giderken aman dikkatli olun
Sanki nefes almasında minik problem var gibi düşündüm
Meme altında rahat solunum yapamıyor mu acaba
Nörolog değil, çocuk hastalıkları uzmanlarına görünebilirsiniz
Asiri uykusu gelincede memeyi reddedebiliyor uykuyla aclik arasinda kaliyor çünkü bence sizinkide oyle tipki benim kizimi anlatmissinizkızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyor
cevabınız için teşekkür ederim benim kızımın hep gazı var ama çok kolay çıkartıyor oyun yapıyor belki de bebek işte bilemiyor ki insanGazi olunca bizimki de öyle,1 aylik suan.
Irkilme konusu için bol bol dua okuyun derim yaninda kuran olsun. Ikisi de bana normal geldi ama için rahat etmiyorsa doktora da gidebilirsin
Oglum 45 günlük. O da son gunlerde emerken geriye atiyor kendini,kipkirmizi oluyor ve homurdaniyor :)kızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyor
Geçmiş olsunevet acaba genizeti mi var diyorum bende var hiç burundan nefes alamam,zorlanıyor emerken ıkınıyor filan
Doktora götürmelisiniz.evet acaba genizeti mi var diyorum bende var hiç burundan nefes alamam,zorlanıyor emerken ıkınıyor filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?