bebeğimde bir sorun mu var?

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Kızım şuan 4 aylık.Emerken kendini geriye doğru atıyor emmeyi bırakıp kendini geri atıp yay şeklini alıyor kafasını tamamen aşağı sarkıtınca rahatlıyor ve öyle durmak istiyor 2 haftadır filan böyle,kendini kasmıyor sadece yay şeklini alıp kendini salıyor birde uykuya dalarken çok irkiliyor uyuduktan sonra değil ama dalarken hep irkiliyor bi nöroloğa filan gotürmeli mi?annem normal bebek o öyle rahatlıyordur diyor ama ben kafama takmaya başladım.Diğer herşeyi normal kilosu vs. bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum

Kafasını elinizle muhafaza edin,
Geri giderken aman dikkatli olun
Sanki nefes almasında minik problem var gibi düşündüm
Meme altında rahat solunum yapamıyor mu acaba
Nörolog değil, çocuk hastalıkları uzmanlarına görünebilirsiniz

Gazi olunca bizimki de öyle,1 aylik suan.
Irkilme konusu için bol bol dua okuyun derim yaninda kuran olsun. Ikisi de bana normal geldi ama için rahat etmiyorsa doktora da gidebilirsin

Meme reddi yaşıyor olabilir o yüzden geriye atabilir. Emmesi nasıl
kızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyor

Benimkide oyle devamli gaz sorunu var çünkü nörolojik bi sorun oldugunu düşünmüyorum iciniz rahatlayacaksa götürün yinede

Nazar değmis olabilir cocugunuza okuyun ufleyin once bir doktora goturup muayne ettirin o sizi yonlendirecektir insaallah hic birsryi yoktur gecmis olsun

evet acaba genizeti mi var diyorum bende var hiç burundan nefes alamam,zorlanıyor emerken ıkınıyor filan

Asiri uykusu gelincede memeyi reddedebiliyor uykuyla aclik arasinda kaliyor çünkü bence sizinkide oyle tipki benim kizimi anlatmissiniz

Gazi olunca bizimki de öyle,1 aylik suan.
Irkilme konusu için bol bol dua okuyun derim yaninda kuran olsun. Ikisi de bana normal geldi ama için rahat etmiyorsa doktora da gidebilirsin
cevabınız için teşekkür ederim benim kızımın hep gazı var ama çok kolay çıkartıyor oyun yapıyor belki de bebek işte bilemiyor ki insan

Erken diş çıkarıyor olabilir mi? Benim oğlum da 4 aylık, huyu değişmeye başladı, ağzı da köpürüyor, dişimiz yolda diye düşünüyorum

Oglum 45 günlük. O da son gunlerde emerken geriye atiyor kendini,kipkirmizi oluyor ve homurdaniyor :)
Doktora goturdum ve hirsli gorundugunu ve muhtemelen emerken hava yuttugunu,bunun da gaz yapip emmeyi biraktirdigini soyledi.

Bahsettiginiz olayi cep telefonunuza video seklinde kaydedin.. bunu birkac defa yapin.. cocuk doktoruna goturdugunuz zaman videolari gosterin neden bahsettiginizi net olarak anlayabilsin..

Bir anda kızım gözümün önüne geldi gülümsedim; ) kızım 2 yaşında 3 4 aylıkken falan hep öyle kalmak isterdi babası omzundan tutardi ensesinden falan kaldirinca da istiyordu resmen bir süre öyle davrandı şimdi de arada kendisi yapıyor gülerek

Kendini geri atıyor, yay şeklinde kalıyor öyle mi? Kaskatı kesiliyor sanırım? Hani bir atıp geri gelme yok, öyle bekliyor demişsiniz. Ben olsam bir an önce nöroloğa gösterirdim. Normal bebek davranışı değil bu.

evet acaba genizeti mi var diyorum bende var hiç burundan nefes alamam,zorlanıyor emerken ıkınıyor filan
Doktora götürmelisiniz.
Bebekler ağızdan nefes almayı bilmez. Burnu tıkalı veya nefes yolu dar olan bebek burnunu es geçip ağzından nefes almaz yetişkinler gibi. Bu bir solunum yolu sorunu olur. Vakit kaybetmeden doktordan randevunuzu alın bence. Varsa bir şey, geç kalınmasın.

Sizi korkutmak istemem ama epilepsi nobeti bile geciriyor olabilir, bebek o diyip gecistirmeyin ve bir dr a danisin. Belki bir seyi yoktur ama varsa da onlemini almak gerek yas daha kucukken. Gecmis olsun.

Gazdan bebekler kendini geri ceker ama bi doktora götürün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…