- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Kızım şuan 4 aylık.Emerken kendini geriye doğru atıyor emmeyi bırakıp kendini geri atıp yay şeklini alıyor kafasını tamamen aşağı sarkıtınca rahatlıyor ve öyle durmak istiyor 2 haftadır filan böyle,kendini kasmıyor sadece yay şeklini alıp kendini salıyor birde uykuya dalarken çok irkiliyor uyuduktan sonra değil ama dalarken hep irkiliyor bi nöroloğa filan gotürmeli mi?annem normal bebek o öyle rahatlıyordur diyor ama ben kafama takmaya başladım.Diğer herşeyi normal kilosu vs. bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum
emmek iatemiyordur belki bizimkisi 6 aylık ozmanlarda yapardı birsey istemediğinde yay gibi oluyor.Kızım şuan 4 aylık.Emerken kendini geriye doğru atıyor emmeyi bırakıp kendini geri atıp yay şeklini alıyor kafasını tamamen aşağı sarkıtınca rahatlıyor ve öyle durmak istiyor 2 haftadır filan böyle,kendini kasmıyor sadece yay şeklini alıp kendini salıyor birde uykuya dalarken çok irkiliyor uyuduktan sonra değil ama dalarken hep irkiliyor bi nöroloğa filan gotürmeli mi?annem normal bebek o öyle rahatlıyordur diyor ama ben kafama takmaya başladım.Diğer herşeyi normal kilosu vs. bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum
Size katılıyorum.bu sekilde olabiliyor nobetler bebeklerde.nörolog gorse iyi olur.Sizi korkutmak istemem ama epilepsi nobeti bile geciriyor olabilir, bebek o diyip gecistirmeyin ve bir dr a danisin. Belki bir seyi yoktur ama varsa da onlemini almak gerek yas daha kucukken. Gecmis olsun.
Benim bebeğim 3 aylık oda ses duyunca yapıyo.oda hala.uykuda irkiliyo.yurtdışında yaşıyorum dr irkilme sağlıklı bebekte normaldir reflexi gelisyor demişti.ama her bebek farklıdır doktoruna sorman en iyisiKızım şuan 4 aylık.Emerken kendini geriye doğru atıyor emmeyi bırakıp kendini geri atıp yay şeklini alıyor kafasını tamamen aşağı sarkıtınca rahatlıyor ve öyle durmak istiyor 2 haftadır filan böyle,kendini kasmıyor sadece yay şeklini alıp kendini salıyor birde uykuya dalarken çok irkiliyor uyuduktan sonra değil ama dalarken hep irkiliyor bi nöroloğa filan gotürmeli mi?annem normal bebek o öyle rahatlıyordur diyor ama ben kafama takmaya başladım.Diğer herşeyi normal kilosu vs. bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum
hayır kaskatı kesilmiyor böyle oyun yapar gibi emmesi bitince önce gerilir gibi yapıyor sonrada aşağı salıyor kendini kollarinida uzatip serbest bırakıyor hatta şarkı söyler gibi sesler çıkartıyor hani mutluyken yaparlar ya sanırım oyun yapıyor bilmiyorumKendini geri atıyor, yay şeklinde kalıyor öyle mi? Kaskatı kesiliyor sanırım? Hani bir atıp geri gelme yok, öyle bekliyor demişsiniz. Ben olsam bir an önce nöroloğa gösterirdim. Normal bebek davranışı değil bu.
hafiften bi salyalanma başladı olabilir belkiErken diş çıkarıyor olabilir mi? Benim oğlum da 4 aylık, huyu değişmeye başladı, ağzı da köpürüyor, dişimiz yolda diye düşünüyorum
Sütün fazla geliyo olabilir.gazı olabilir.kızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyor
evet dr. video yolladım oyun yapıyor dedi meme emdikten sonra işim bitti bırak beni diyormuş kucağımdan inmek istiyormuş hey Allahım 4 aylık bebek neler biliyor yorumunuz için çok teşekkür ederimBuradan cahilce konuşup seni yanlış yönlendirmek istemem, sen bebeğini mutlaka bi doktora götür yine de amaaa kendi tecrübelerimden yola çıkarak bence bebeğinde hiçbir sorun yok. Sadece bir şeyleri red red reddediyor :)
Muhtemelen meme reddi yaşıyorsun. Benimki de aynı şeyi yapıyor. Kucakta emme pozisyonunda mememi görmek bile istemediği için kafayı arkaya atıp yay gibi geriliyor, etrafı seyrediyor uyuz :)
sorun yokmuş dr. ile görüştümSütün fazla geliyo olabilir.gazı olabilir.
evet dr. ile görüştüm memeyle işi bitti diye yapıyormuş kucağımdan inmek ićin3-4 aylarda oluyor emmeyle ilgili problemler. Biz de yasamistik sonra gecti su an bir yasini coktan gecti ve hala emiyor. Onemli olan pes etmemek. Yatma seklinde de problem oldugunu dusunmuyorum ben oyle rahat ediyor olabilir. Bir de bebeklerin burun icleri baslarda tam gelismemis oluyor, zor nefes aliyorlar zamanla duzeliyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?