bebeklerde genel anestezi ile yapıyorlar. 10 dk falan sürüyor. hiçç önemli bir durum değil içiniz çok rahat olsun. abimin kızına operasyonu yapan çocuk cerrahi doktoruydu diye hatırlıyorum. geçmiş olsun...[/QUOTE m
canım benim oğlumda da 2 aylıkken fark ettik çocuk bir türlü ememiyordu megersem dili baglıymış bizde hemen doktora gittik çocuk cerrahisine ama bize 1 yaşın kadar bekleyin dedi çene yapısı öne doğru uzar zamanla dili açılır dedi bizde bekledik 1 yaşına geldiğinde hala aynıydı dili catal gibiydi ucu sonra tanıdık bir çocuk cerrahına gittik 2dk da kesti ne anestezi ne bişi çok aşırı bir dil bagı yok dedi cerrahi makasla kesti kan bile akmadı şimdi 20 aylık oğlum ve hiç problem yok ne konuşmasında ne ymesinde bir kaç doktora daha görtür derim onlar bizlerden daha iyi bilir geçmiş olsun canım
Merhaba korkacak hiç birşey yok doğuştan dil altı bağı ile doğdum yemek yeme konuşma vs hiç bir skntı çekmedim 25yaşında gayet sağlıklıyım tek sıkıntım dilimi normal insanlar gbi dışarı çıkartamıyorum ama bu da çok gerekli bişy değil dil altı bağını kestirmeyin gereksiz