- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Tek kelimesini anlamadım.
Lütfen elinizi korkak alıştırmayın, noktalama işaretlerini kullanın.
Ayrıca kuaför, ruj ve doğum lekesi arasında nasıl bir bağlantı var, erkek tarafı bu işe nasıl karıştı, anlamaya çalışırken kısa devre yaptım yahu.
yahu kadının yani kuaförün telefonunu bulun arayın ,durumu anlatınkuaförde makyajımı tazelemek için dibinde kalmış bi ruj vardı dedim erkek tarafından alırsın parasını ona nekadar para alınır ki dedi zaten dibinde kalmış bende tamam ozaman akşam yollarım diyerek ruju aldım kadın da kabul etti.sonra unuttum, bi ara aklıma geldi önemsemedim.şimdi de şehir dışındayım ve birdaha hiçbirzaman gidemiycem oraya.zaten düğün için gitmiştim.kadına ulaşmam imkansız gibi birşey.böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum.merak ettiğim o ruju geri vermek suretiyle almıştım.ama ben önemsemedim.acaba bebeğimde herhangibir doğum lekesi filan çıkar mı .ne yapmalıyım akıl verin lütfen.
Hımm şimdi anladım. Yani bu işi çözmenin binlerce yolu var ama konu sahibi bizim leke olmaz dememizi bekliyor sanırım.Sanirim konu sahibin kendi dügününde kuaförden ruj almis, sonradan öderim demis fakat bu ödeme hic olmamis. Simdi birseyi caldiginda, bebeginde dogum lekesi cikar diye bir hurafe var. Konu sahibide onu soruyor, leke cikarmi diye...
Konuya gelirsek, madem böyle vicdan azabi cekiyorsun, ara kuaförü, özür dile ve banka bilgilerini sor ve internetten yolla. Yani kanimca leke olmaz, bunun hic bir bilimsel temeli yok zaten. Ama benim icin zaten bir hurafe degil, vicdan önemli. Ben birisine karsi borcum oldugunda, ister 1 lira olsun asla rahat edemezdim.
Neden parasını erkek tarafından alırsınız dediniz öncesinde.
Parayı verecek kişiye danışmadan üstelik..
hayır öyle bişey beklemiyorum .bu konu hakkında bilgisi ve deneyimleri olan arkadaşlar vardır muhakkak paylaşımları bekliyorum ama neyazık ki ağzı olan konuşuyor modunda büyük bir çoğunluk.bu da bir nevi kul hakkı dır.fetva vermeye gelince herkes veriyor nedenseHımm şimdi anladım. Yani bu işi çözmenin binlerce yolu var ama konu sahibi bizim leke olmaz dememizi bekliyor sanırım.
Eee, dügün gününde erkek tarafi zaten bankamatiktir. Kopar, koparabildigin kadar...
Gördüğünüz gibi kimsenin böyle bir deneyimi yok. Ağzı olan konuşur tabi ki.hayır öyle bişey beklemiyorum .bu konu hakkında bilgisi ve deneyimleri olan arkadaşlar vardır muhakkak paylaşımları bekliyorum ama neyazık ki ağzı olan konuşuyor modunda büyük bir çoğunluk.bu da bir nevi kul hakkı dır.fetva vermeye gelince herkes veriyor nedense
düğün için hayatımda bir kere gittiğim küçük bir kasaba.ulaşma imkanım yok ne yazık kiGördüğünüz gibi kimsenin böyle bir deneyimi yok. Ağzı olan konuşur tabi ki.
Siz çözüm odaklı değilsiniz. Bakın hesap bilgisi isteme kargo yapma gibi teklifler geldi neden değerlendirmiyorsunuz?
hayır öyle bişey beklemiyorum .bu konu hakkında bilgisi ve deneyimleri olan arkadaşlar vardır muhakkak paylaşımları bekliyorum ama neyazık ki ağzı olan konuşuyor modunda büyük bir çoğunluk.bu da bir nevi kul hakkı dır.fetva vermeye gelince herkes veriyor nedense
Kuaförün olduğu yerde hiç tanıdık yok mu yani?ulaşabilceğim biri değil ne yazık ki
Sizin tanıdığınız yoksa gelininizin tanıdığı vardır. Ailesi orada yaşamıyor mu?düğün için hayatımda bir kere gittiğim küçük bir kasaba.ulaşma imkanım yok ne yazık ki
Gördüğünüz gibi kimsenin böyle bir deneyimi yok. Ağzı olan konuşur tabi ki.
Siz çözüm odaklı değilsiniz. Bakın hesap bilgisi isteme kargo yapma gibi teklifler geldi neden değerlendirmiyorsunuz?
Kayınpederiymiş ödeyecek olan bişey de demezmiş zaten.
Üç kuruşluk şey.
Kendi vermeyi teklif etmiyor ödemek için onu anlayamadım ben de..
Kendi makyaj malzemelerimi götürürüm ben başkasının kullandığı ruju kullanamam.
Ama mecbur kalsaydım bu durumda da makul bir ödeme yapar geçerdim.
Tekrar götüremezsem diye endişe etmektense..
bravo konu yu saptırmada çok başarılısınızEvet yani dügün gününde senin makjajini ödüyorlar (hos onu bile ödetmezdim) diye herseyi mi ödemek zorundalar? Yani yetiskin bir bayansin, kendi bakim ürünlerini kendin alamiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?