arkadaşım sorunum bu değil anlamıyorsan boş cvplarla kalabalık yapmaEvet yani dügün gününde senin makjajini ödüyorlar (hos onu bile ödetmezdim) diye herseyi mi ödemek zorundalar? Yani yetiskin bir bayansin, kendi bakim ürünlerini kendin alamiyormusun?
ben ona öncelikle teklif etttim oda dibinde kaldığı için ona nekedar para alınır ki dedi.hediye et dedim bişey demedi ama vermek istemedi gibi oldu bende tamam akşam göndereyim deyince kabul etti .durum aynen buÇünkü konusahibinin asıl merak ettiği bebeğinde doğum lekesi olup olmayacağı.
Kuaförden aldığı emanetin iadesi ya da karşılığının ödenmesi değil..
Gördüğünüz gibi kimsenin böyle bir deneyimi yok. Ağzı olan konuşur tabi ki.
Siz çözüm odaklı değilsiniz. Bakın hesap bilgisi isteme kargo yapma gibi teklifler geldi neden değerlendirmiyorsunuz?
ben ona öncelikle teklif etttim oda dibinde kaldığı için ona nekedar para alınır ki dedi.hediye et dedim bişey demedi ama vermek istemedi gibi oldu bende tamam akşam göndereyim deyince kabul etti .durum aynen bu
ben ona öncelikle teklif etttim oda dibinde kaldığı için ona nekedar para alınır ki dedi.hediye et dedim bişey demedi ama vermek istemedi gibi oldu bende tamam akşam göndereyim deyince kabul etti .durum aynen bu
İşte konu sahibinin aradığı cevapKomşumuz pazarda sergiden çağla alırken bitanesinin tadına baktı almadan önce adam görmedi hamileydi ve kızının kolunda tam çağla büyüklüğünde leke ve hatta tüylü o derece. Böyle şeylere inanmazdım taki gözümle şahit olana kadar. O ruju ulaştır bence.
Ne tuhafsınız, azıcık birşey kalmış olması, o rujun o kuaförün olduğu gerçegini ve sizinde ödünç almış olmanızı değiştiriyormu? Neden azcık kalan ruja tamah ettiniz o halde?arkadaşım sorunum bu değil anlamıyorsan boş cvplarla kalabalık yapma
Hediye et ne ya. Rujunuzu tazelemeseniz nolurdu Allah askına. Yok ulaşamam yok kücük kasaba. İnsan dünyanın öbür ucundaki yerlere ulasıyor artık. Bahane bulmak istedikten sonra hersey olurben ona öncelikle teklif etttim oda dibinde kaldığı için ona nekedar para alınır ki dedi.hediye et dedim bişey demedi ama vermek istemedi gibi oldu bende tamam akşam göndereyim deyince kabul etti .durum aynen bu
Sıcak değil de çok nem varİşte bunların hepsi sıcaktan!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?