Kadının af istediği falan yokDaha ne kadar abartabilirsin bilemedim. Kadın zaten üzülmüş, kendini kötü hissediyor yazdığın yoruma bak.
Allah neleri affetmiyor da bunun için mi kadıncağızı bebesiyle bu kadar derinden sınayacak. Oldu olacak elini bilekten kessinler şeriat gereği...
yaptığım hatanın farkındayım zaten.Bende mesajin sonunda günah olur mu diye soracaksin sandimdogum lekesi olaylarina pek inanmiyorum. banada hamileyken narı ayiklama, bebegin vücudunda nar lekesi olur baskasi ayiklasin sen ye dediler. hiçte dinlemedim her gün ayiklayip yedim. Bebegimde hic leke yok. Merak etme hurafe onlar
ama böyle ben garanti veremem çocuguna birşey olmaz diye , derdi başka olmalıydı mesela bize o kasabayı o kadın kuaförün yerini sorsaydı belki de içimizde bile biri çıkardı , neden direk o kısma takılmış anlamadım basit bir olayı büyüten kendisi.Bunun doğru olmadığını kendi de biliyor ki bu konuyu açmış. Ama hamile bir kadına çocuğun sakat doğar demek ne kadar doğru bilemedim. Bunu izah etmenin onlarca yolu varken...
Asla batıl inancım yoktur....bebeginde leke falan çıkacgini sanmıyorumyaptığım hatanın farkındayım zaten.
Kadının af istediği falan yok
Bi yudum da olsa Ohh beleş ruja yatayim
Ama cocugumda leke çıkmasın kafasında
adres yok ki ne yazık ki.ulaşabileceğim kimse de yokCanım sen o rujun aynısını al yenisini. Kac paralik sey ki zaten.Adresine kargoyla gönder. İçin rahatlasin.
Ama ben yazmazsam catlarimO Allahla O'nun arasında olan birşey. Belki onuda düşünüyor, belki Allah'tan af diledi nerden biliyorsunuz ki? Kafasına takılan mevzu leke kalır mı, kaldı ki bana da saçma gelir leke meke olayı ki ilk mesajımda makara yaptım ama olayı hemen dine bağlamak bilip bilmeden ve insanları yargılamak da kul hakkı. Kadının Allah korkusunu, kul hakkı korkusunu nerden bilebilirsiniz? Hangi cümle sizi buna itti. Hamile bir kadına nasıl bu derece olumsuz konuşursunuz?
Neyse haklısınız diyip geçiyorum. Konu başka tarafa gitmeden susacağım.
doğum lekesi ruj şeklinde mi oluyor ,bebek kızsa güzel bile olurkuaförde makyajımı tazelemek için dibinde kalmış bi ruj vardı dedim erkek tarafından alırsın parasını ona nekadar para alınır ki dedi zaten dibinde kalmış bende tamam ozaman akşam yollarım diyerek ruju aldım kadın da kabul etti.sonra unuttum, bi ara aklıma geldi önemsemedim.şimdi de şehir dışındayım ve birdaha hiçbirzaman gidemiycem oraya.zaten düğün için gitmiştim.kadına ulaşmam imkansız gibi birşey.böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum.merak ettiğim o ruju geri vermek suretiyle almıştım.ama ben önemsemedim.acaba bebeğimde herhangibir doğum lekesi filan çıkar mı .ne yapmalıyım akıl verin lütfen.
Canim internetten araştırsan ...kuaförün adını şehrini gir bir bak çıkar birseyler.adres yok ki ne yazık ki.ulaşabileceğim kimse de yok
kuaförde makyajımı tazelemek için dibinde kalmış bi ruj vardı dedim erkek tarafından alırsın parasını ona nekadar para alınır ki dedi zaten dibinde kalmış bende tamam ozaman akşam yollarım diyerek ruju aldım kadın da kabul etti.sonra unuttum, bi ara aklıma geldi önemsemedim.şimdi de şehir dışındayım ve birdaha hiçbirzaman gidemiycem oraya.zaten düğün için gitmiştim.kadına ulaşmam imkansız gibi birşey.böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum.merak ettiğim o ruju geri vermek suretiyle almıştım.ama ben önemsemedim.acaba bebeğimde herhangibir doğum lekesi filan çıkar mı .ne yapmalıyım akıl verin lütfen.
gebeyken kitap okuyunca da alim mi oluyormuş çocuk? rica ederim böyle hurafelere itimat etmeyin, bunlar hep kocakarı masalları.doğum lekesi kalır mı bilmemde gebeyken izinsiz bişy alr yersen bebek hırız olur diye duymuştum
adres yok ki ne yazık ki.ulaşabileceğim kimse de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?