- 23 Eylül 2025
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi Birannebirrbebek
-
Sürekli lavman yapmanız bagırsaklarını tembelleştirir florasını bozar yara tahriş yapar lavman dr tavsiyesi mı ? Kendınız mı alıp yaptınızÇatlağına sıkıntı olmaz mı öyle de
Bu yorum ciddi değildir, şakadır diye umut ediyorumEnjektörle üzüm pekmezi yapın bezi kapatın 5 dk ya boşaltır .
Yok gerçekten hemen işe yarıyor bende şok olmuştum ilk duyduğumdaBu yorum ciddi değildir, şakadır diye umut ediyorum
Çatlağı küçüldü , ıkınmaktan çatlattı zaten , çocuk cerrahına yönlendirmediler henüz , çok ciddi olsaydı ona gönderirlerdiMakatta çatlak varsa yağ bile sürmeyin sakin.. Ek gıda dönemine kadar sabredin. Cok çok uzun zaman kızımda da seyrek diskilama durumu vardı. Ek gıda ile zaman geçtikçe yaptı. Onun dışında, beslenme sorunu uyku süresinde kısaltma uykuda bacaklarını çekerek inleme aglama emmeme mamayi içmeme gibi durumlar yasadiginizda kucaklayıp götürün acile yada doktora. Çatlak boyutu nedir bilmiyorum ama tıbbi müdahale harici hiç bi sey sürmeyin uygulama yapmayın. Eger kalça cikigi testi yapıldıysa ve sorun yoksa da bolca masaj yapin
Çatlak var diyor ama..Yok gerçekten hemen işe yarıyor bende şok olmuştum ilk duyduğumda
Lavmandan farkı yok gibiYok gerçekten hemen işe yarıyor bende şok olmuştum ilk duyduğumda
Sürekli Lavman yaptıkları içinÇatlak var diyor ama..
Hayır biz yapmıyoruz acile gidiyoruz röntgen çekiyorlar çok dolu olduğu zamanlar kendileri yapıyorlarSürekli Lavman yaptıkları için
Eğer dr tavsıyesı değil de eczaneden alıp kendılerı yaptıysa daha zararlı bağırsak florasını bozar bagırsakları tembelleştirir
Dr a götürün o zaman çünkü kusma var huzursuz .Lavmandan farkı yok gibi
Küçük yada büyük fark etmez. Orada bi durum var. Hem dıştan görüntüsü küçülmüş kapanmış olabilir belki içten bi durum gelişebilir ve fark edemezsiniz. O yüzden zeytinyağı dahil hiç bi sey sürmeyin. Enfeksiyon kapma ihtimali çok olası. Yapacağınız tek şey yukarıda verdiğim örnekler geliştiğinde acile gitmeniz. Bide büyüdükçe karin kaslari gelişiyor yapması kolaylaşıyor. Sabredin. Doktor önerisi dışında hiç bi seye bulaşmayın.Çatlağı küçüldü , ıkınmaktan çatlattı zaten , çocuk cerrahına yönlendirmediler henüz , çok ciddi olsaydı ona gönderirlerdi
Karnına masaj yapın yukardan aşağı bağırsak yönünde ılık banyo da rahatlatırHayır biz yapmıyoruz acile gidiyoruz röntgen çekiyorlar çok dolu olduğu zamanlar kendileri yapıyorlar
Yok onu yapmam zatenPekmezi yapmayın şimdi internetten baktım da zararlıymış yav yapanlar nie yapıyorlar ki o zaman
Öyle söyleniyor, bana da çok söylediler, o bebelerin nasıl kivrandigini benim nasil caresizlikle acile koştuğumu bilmezler. Kızım 4. Ayına kadar lagman ile 8. Ayına kadar fitil ile yapabildi. Fitilden huylanmaya başlayınca attım çöpe hepsini. Ek gıda desteği ve mesajlara ağırlık verdim. Suan 22 aylık elhamdülillah ne tembellik oldu ne florasan bozuldu. Olacağı varsa oluyor, lagman fitilde kabahatli oluyor.Sürekli Lavman yaptıkları için
Eğer dr tavsıyesı değil de eczaneden alıp kendılerı yaptıysa daha zararlı bağırsak florasını bozar bagırsakları tembelleştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?