BEBEĞİMDEKİ KABIZLIK

Suan çok küçük aylarında. Yoksa belli aylardan sonra fitil yada destekleyici surup benzeri verilebiliyor. Ama 3 aylık bi bebeye en fazla mamasını zeytinyağı koy fikri verilebilir ki onda da kolaylaştırmasi pek olası değil.

Allah evladınızı size bağışlasın çocuklar hasta olmasın

Ben masajı günde üç kez yapıyorum , karnını sıcak tutuyorum, doktor tavsiyesi ile mamasına zeytinyağı döküyorum, probiyotik kullanıyoruz , henüz etki görmedim
Ayak altına masaj yapıyor musunuz ? Benim kızımda kabızlık problemi yoktu ama ben yinede yapardım hem gaz çıkarırdı hem kaka yapardı ayak altına bebek masaj yağı ile dairesel masaj yapıp bacaklarını hareket ettiriryordum iyi gelirdi. birde gaz damlası kullanıyorsanız yan etkisi olabilir ben hiç kullanmadım bağırsakları tembelleştirdiğini düşünüyorum.

Gaz damlasına 40 ı çıkınca başladım sonra baktım kendi çıkarıyor bıraktım, belli bir süre sonra çıkaramamaya başlayınca tekrar başladım , şimdi doktor tavsiyesi ile devam ediyorum , ayağına hiç masaj yapmadım , gıdık alıyor gibi huylanıyor çekiyor ağlıyor

Yapmayı deneyin bence alışır o çeksin siz yapın yağ sürün eliniz kayganlaşır baş parmağınızla hafif hafif dairesel ve yukarı doğru yapın iyi gelir umarım.

Ben masajı günde üç kez yapıyorum , karnını sıcak tutuyorum, doktor tavsiyesi ile mamasına zeytinyağı döküyorum, probiyotik kullanıyoruz , henüz etki görmedim

Farklı bir doktor görüşü alin, belki çocuğun alerjisi vardır da mama dokunuyordur.
Başkasının çocuğuna iyi gelen sizinkine gelmeyebilir.
İlk hangi aklı kıtın aklina gelmişte el kadar bebeğin poposuna pekmez sıkmış bilmiyorum. Bebeğe bir sey olunca da sorsan nazar derler. Genç anne her zaman bilimin peşinden git, asla ama asla sana verilen bu şekilde tavsiyeleri uygulama

doktor makat darlığı vs. bir şey dedi mi peki? biz de o aylarda çatlak sorunu yaşamıştık. ama genelde kabız da değildi, darlık da yoktu. neyse doktor bize krem vermişti ve her gün çocuğu yakmayacak sıcaklıkta bir suda oturtun demişti. sonra kendiliğinden geçti.

Yok darlık demedi , sadece çatlak varmış onu da ikinci kontrolde söyledi , Fito krem verdi onu sürüyorum , kakasını yaptığında normal yapıyor ama dediğim gibi beş gün altı günde bir , sadece anne sütü olsa telaşlanmayacağım ama mama da verdiğim için huzursuz oluyor , suda oturtmam imkansız ağlamaya başlıyor , vsd’si olduğu içinde fazla ağlamaya gelmiyor çünkü morarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…