- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
2 yaş mıIlk oglumda yasadiklarimi anlatmissiniz. Ayni seyleri birebir yasadim. Allah yardim etsin. Uyku eğitimi icin cok kucuk. Ayrica ben daha sonra da basarili olamadim. Uykusunun duzene girmesi iki yasini buldu diyebilirim. Ben o zaman kanguru almistim ama durmadi. Gec kalmistim biraz. Siz bir deneyin. Ergonomik olanlardan alin. O uyusun kucaginizda, siz de isinize bakın
Kanguru var, yenidoğan aparatı dan korktu ağladı da ben emzirip kaçamıyorum Malesef pata küte gaz çıkarmamız gerekiyorKangeru alıp deneyin. O zaman kolay işleri yapabilirsiniz. Emziriyorsaniz yan yatıp emzirin. Uyuya kalınca bırakıyorlar sizde kacabiliyorsunuz. :) uyku eğitimi için bana göre küçük. Ama bu aylar da cabuk geçiyor. Bırakın evide biraz bok götürsün. Azar azar yaparsınız.
O yüzden bol bol kokusunu içime çekiyorum, böyle düşünüpAy kız annesi kıyamam ona, düşünün ki o işleri zaten hayatınız boyunca yapacaksınız ama bebiş zamanla büyüyecek ve bu günleri, bu ayları, bu anları bir daha yaşayamayacaksınız. Bırakın kucakta uyusun.
Yok yok hiç denemedim de yapan var mı işe yarıyor mu? Zararları var mı merak ettim.Biraz daha buyuyene kadar sabir.
Uyku egitimi vermeye calismayin.yazik bebege
Sling almadım kanguru almıştım onu da ilk başta sevmedi 1 ay sonra yine deniycemSling kullanın çok işinize yarar, en azından yemeğinizi yersiniz. Mutlaka deneyin.
Sling de koynunuzda uyuyor ya bebeğiniz sever gibi geldi. Evde kendiniz bile yapabilirsiniz, videoları var bağlama içinSling almadım kanguru almıştım onu da ilk başta sevmedi 1 ay sonra yine deniycem ☺
Sling almadım kanguru almıştım onu da ilk başta sevmedi 1 ay sonra yine deniycem ☺
Yapıyorum fakat kolumun üstünde uyuduğu için Bi süre sonra rahatsız olup uyanıyor, kolumdan alıp yastığa koysam da hazin son.. Uyanıyor.Sizde uyku saatlerinde onun yanına uzansanız , uyuyunca kalksanız?
İlk 3 ay pek derin uyumuyolarmış ondan olabilir mi acaba bıraktığımda uyanması? Ay 6 7 ay dayanabilir miyim ki bilmiyorum eşim de asker, görevi oldu mu 3 gün gelmiyor 3 gün aç bilaç mahvolurum benkanguru da sling de işe yaramamıştı bizde. ilk 6 ay gece de gündüz de sadece kucakta uyuyan bir bebeğim vardı. ben kabullenmiştim artık ne zaman ben kabullendim 7. ayında yatırdığımda uyanmadı ne olduysa artık. bazı bebeklerde temiz gürültü işe yarıyor bazı bebeklerde kanguru bazılarında ayakta sallama. bazılarında benimki gibi hiç biri işe yaramıyor. yalnız 8. ayından sonra eve hamak kurduk bildiğiniz eski usul salıncak ve 2 yaşına kadar hamakta mışıl mışıl uyudu. tavsiye ederim. yine başından kalkamıyorsunuz ama en azından uzanabiliyorsunuz yanına.
İlk 3 ay pek derin uyumuyolarmış ondan olabilir mi acaba bıraktığımda uyanması? Ay 6 7 ay dayanabilir miyim ki bilmiyorum eşim de asker, görevi oldu mu 3 gün gelmiyor 3 gün aç bilaç mahvolurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?