Bebeğime bakarken hayat duruyor!!

Yanına uzan uyuyunca yanına kazağını koy kalk senin kokuna uzun süre uyur

Canım YouTube kolik bebek sesleri var bı deneye bilirsin belki faydası olur 4 aylık oluncağa kadar bu durum böyle gider genelde

Kanguru alın derim. Deneyimim yok ama. Bu kanguruların doğal kumaş olanları var kolik bebeklere önerilir diye okumuştum onun farklı bir ismi var. Deneyimim yok ama fikir vermek istedim Allah yardımcınız olsun.

Uyku eğitimi olmaz henüz. Daha diş cikarmasi var her seyi tepetaklat edecek tam duzeldi derken. En az 2 yasina kadar tertibi duzeni unutun. Gördüğüm kadariyla siz kendinizi bebek olduktan sonra da hayat eskisi gibi olacak diye çok sartlamissiniz lakin kendinizi oncelikle kaosa adapte etmelisiniz. Yoksa hayat hiç akmaz sizin için.

Uyku eğitimi için küçük henüz.
2 ay sonra başlayın derim.
'yatır kaldır yöntemi' en iyisi. Güven zedelediğini de düşünmüyorum. İki çocuğumu 5aylıkken alıştırdım hamdolsun hiç sıkıntı çekmedik bunca yıldır.
Bebek ağladıkça alıp sakinleştiriyor, yine yatırıyorsunuz. Bunu her defasında biraz daha geç yapıyorsunuz o kadar.
Kendini yalnız hissetmiyor böylece.
Detaylı bakarsınız nasılsa.

Benim bebeğim de memede uyuyor koyunca uyanıyor.6 aya girmek üzere.
Ben de bunu değiştirmeye çalışıyorum. Sallamaya alıştırıp ordan uyku eğitimine çeviricem :) Zorluyor sıpam ama herkes için en iyisi olacak bu
Sabredin biraz daha, rahat olun, çok yeni herşey. Ve jet gibi hızlı geçiyor

Başlarda zor oluyor ya bebeğe alışmak bebeğin dış dünyaya adapte olması vs ama geçecek hepsi böyle kalmıyor en azından azalıyor. Ben 2 aydan sonra gece emzirmesine kalkmadm kendisi uyanınca emzirdim buda uyku eğitiminde çok etkili. ev işlerine üzülmeyin bebişe gaz damlası kullanın ve ne yerseniz yeyin kimyon katın

İlk 3 ay pek derin uyumuyolarmış ondan olabilir mi acaba bıraktığımda uyanması? Ay 6 7 ay dayanabilir miyim ki bilmiyorum eşim de asker, görevi oldu mu 3 gün gelmiyor 3 gün aç bilaç mahvolurum ben
benim küçük kızım da böyleydi
ilk 3 ay nerdeyse yapışıktık 3 ayın sonunda ayağımda sallayarak uyutmaya alışmıştı
yukarıda bir arkadaş yazmış yatarak emzirmeye çalışın uykuya dalınca memenizi çekin
bakalım yarayacak mı
gerçi yatarak emmeyi de uzmanlar pek önermiyor ama
benim kız 4. ayından sonra nerdeyse hep yatarak emdi

Allahım isteyen herkese versin bir bebiş kimsenin gönlü kolu boş kalmasın inşallah..
Sabırlı ol bu günler gerçektende geçecek kanguru alıp biraz daha rahat edebilirsin ya da sling yapmayı biliyorsan al yap sabırlı olmaya bak

Oy yerim ben onu benim oglusumda 3 aylık bizimkide meme düşkünü her dakka emeyim diyor bende yatağa koyuyorum maksimum yani en en en iyi yarım saat kırk dakika uyur gece gündüz bu böyle ama benim ikinci ilk oğlumda boyleydi alışkınım ben kanguru kullanıyorum ilk koydugumda benimkide agladi ama ben kanguru un içinden emzirince sustu uyudu orda işimi falan öyle yaptım şimdi az biraz kendi kendine durduğu zamanlarda yapıyorum bazen hiç yapamıyorum kasmayın kendinizi ama kanguru büyük kolaylık yılmadan deneyin derim

Canım onu doktora sordum ben gece emerek uyuyor benimkide doktor sorun yok emzirebilirsin demisti.

Emzirirken yataga yatirin yanina uzanip emzirin , yarim saat bekleyin uyuduktan sonra , sonra memeyi yavasca cekip bi bes dakika daha bekleyin o zaman yanindan kalkabilirsiniz

Ben uyku egitimine hep karsiydim , iki sene bebelerimle beraber uyudum koyun koyuna , size uyku egitimi verin ya da vermeyin diyemem ama anne cocuk acisindan en muhtesemi beraber uyumak bence

uyku eğitimi değil ama henuz çok küçük kendını guvende hıssetmek ıstıyor.bu nedenle gıydığin atletı burnuna yakın bır yere koy yeter tecubeyle sabıt.

Bnm 2 cocugumda yasadiklarim
Ben tadini cikarmistim, 6 ay sabah aksam koynumda uyudular iyiki uyutmusum sonra istesem de durmadilar, hele bir hareketlensin

Zaten uykulari azalcak.
Acele etmeyin ya, 3 aylik bebege uyku egitimimi verilir

Emzirerek uyutup memeyi çekerken emziği ağzına verin. Ben küçük kızda öyle yaptım. Diş çıkarırken de emziği ısırarak rahatlamış oldu.

Sağlıkla büyüsün.
Yarım kundak yapmayı denediniz mi?
Kucağınıza almadan önce,müslin vb bir örtüyle kollarına kadar sarın sıkı olmayacak şekilde,sonra uyutun,uyuyunca koymayı deneyin yerine belki daha güzel uyur,ayrıca uyurken yanına tişörtünüzü koyun,sizin kokunuzu alarak uyur. Oglumda işe yaramıştı

2 aylık daha çok kucuk biraz daha zaman verin 3 ayı geçsin. Uyku eğitimine her zaman karşıyım ama en azından biraz daha büyüyünce bıraktığınız yerde hemen uyanmaz. Kızım da 3 ay dolana kadar kucağımda uyudu yatırınca pat diye uyanırdı. 3 aydan sonra bir mucize oldu yatağa koyunca hemen uyanmamaya başladı. Sabredin çok minik daha size ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…