- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
Uyku eğitimi olmaz henüz. Daha diş cikarmasi var her seyi tepetaklat edecek tam duzeldi derken. En az 2 yasina kadar tertibi duzeni unutun. Gördüğüm kadariyla siz kendinizi bebek olduktan sonra da hayat eskisi gibi olacak diye çok sartlamissiniz lakin kendinizi oncelikle kaosa adapte etmelisiniz. Yoksa hayat hiç akmaz sizin için.Arkadaşlar kızım şu an dizlerimde uyuyo kısa kesmek istiyorum. Kolik Bi bebekti sallanınca sancıları azalıyordu ilk aydan sallanmaya alıştı şu an 2 ayımız yeni bitti. Bu aralar sallanmayı reddetti kucağımda koluma kafasını gömerek uyuyor ve koyduğum saniye geri uyanıyor. Hiç Bi işimi yapamıyorum yemek yiyemiyorum wcye gidemiyorum bebeğimin bezlerini bile atamıyorum çöpe. Evi bok götürüyor yataklar toplanmıyor bulaşıklar tezgahta kalıyor ütüler duruyor vs vs tahmin edersiniz. Hepsi, kızımın o uyuyunca bırakamamamdan kaynaklanıyor koyduğum saniye uyanmasa tüm işlerimi yapıcam ama uyanıyor. Uykusu inanılmaz hafif. Şimdi sizce 3 aylık olunca uyku eğitimi versek bu hali düzelir mi? Bana ihtiyacı var biliyorum kucağımda bu yüzden uyuyor kıyamıyorum ben de işler elbet yapılır diyorum fakat yatağında uyusa kendisi de dinlenicek böyle kolda dizde her yeri ağrır yavrucağın. Napıcam bilemiyorum uyku eğitimi için de zararlı deniyor güven duygusunu zedelediği söyleniyor, anneyle uyuyan çocukların daha özgüvenli vs olduğu da yazıyor. Kafam karışık gecem gündüzüme girdi her şey karıştı.
benim küçük kızım da böyleydiİlk 3 ay pek derin uyumuyolarmış ondan olabilir mi acaba bıraktığımda uyanması? Ay 6 7 ay dayanabilir miyim ki bilmiyorum eşim de asker, görevi oldu mu 3 gün gelmiyor 3 gün aç bilaç mahvolurum ben
Kanguru var, yenidoğan aparatı dan korktu ağladı da ben emzirip kaçamıyorum Malesef pata küte gaz çıkarmamız gerekiyorinan ev hiç umrumda değil kızı düşünüyorum kolu bacağı sırtı ağrır diye. Güzelim yatak aldık beşik aldık içinde yatamıyo sıpa
benim küçük kızım da böyleydi
ilk 3 ay nerdeyse yapışıktık 3 ayın sonunda ayağımda sallayarak uyutmaya alışmıştı
yukarıda bir arkadaş yazmış yatarak emzirmeye çalışın uykuya dalınca memenizi çekin
bakalım yarayacak mı
gerçi yatarak emmeyi de uzmanlar pek önermiyor ama
benim kız 4. ayından sonra nerdeyse hep yatarak emdi
Ben veriyorum yavastan. Bunu illa aglatarak yapmak zorunda degilsiniz. Oyun halisi donence ana kucagi cok ise yariyor.Yok yok hiç denemedim de yapan var mı işe yarıyor mu? Zararları var mı merak ettim.
Arkadaşlar kızım şu an dizlerimde uyuyo kısa kesmek istiyorum. Kolik Bi bebekti sallanınca sancıları azalıyordu ilk aydan sallanmaya alıştı şu an 2 ayımız yeni bitti. Bu aralar sallanmayı reddetti kucağımda koluma kafasını gömerek uyuyor ve koyduğum saniye geri uyanıyor. Hiç Bi işimi yapamıyorum yemek yiyemiyorum wcye gidemiyorum bebeğimin bezlerini bile atamıyorum çöpe. Evi bok götürüyor yataklar toplanmıyor bulaşıklar tezgahta kalıyor ütüler duruyor vs vs tahmin edersiniz. Hepsi, kızımın o uyuyunca bırakamamamdan kaynaklanıyor koyduğum saniye uyanmasa tüm işlerimi yapıcam ama uyanıyor. Uykusu inanılmaz hafif. Şimdi sizce 3 aylık olunca uyku eğitimi versek bu hali düzelir mi? Bana ihtiyacı var biliyorum kucağımda bu yüzden uyuyor kıyamıyorum ben de işler elbet yapılır diyorum fakat yatağında uyusa kendisi de dinlenicek böyle kolda dizde her yeri ağrır yavrucağın. Napıcam bilemiyorum uyku eğitimi için de zararlı deniyor güven duygusunu zedelediği söyleniyor, anneyle uyuyan çocukların daha özgüvenli vs olduğu da yazıyor. Kafam karışık gecem gündüzüme girdi her şey karıştı.
benimki büyüdü 5 yaşının içinde :)Canım onu doktora sordum ben gece emerek uyuyor benimkide doktor sorun yok emzirebilirsin demisti.
benimki büyüdü 5 yaşının içinde :)
hep öyle emzirdim ben başka türlü emmiyordu çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?