- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
Yok uyanıkken fazla değil. Pusete koyuyorum, oyun halısına koyuyorum müzikli falan vakit geçirebiliyo sürekli konuşma halindeyim onunla. Sadece uyuyor ve uyuduğu tüm an kucakta kalmak istiyor. Bırakınca anında...Uyanıkken de mi kucak istiyor hani anakucağına yanınıza koysanız işinizi azar azar yapsanız
Tabi ki de,.zaten dışarı ile bağlantısı arttıkça ve siz ihtiyaçlarını karşıladikca güven duygusu gelişecek ve bir bakmışsınız 40 dakika 1,5-2 saat olmuş.Elbetteen iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum zaten şu an uyku eğitimi vermiyorum. Sadece kucağımıza istiyor ben de reddetmiyorum, kucağımda uyutuyorum sonra beşiğine koyamıyorum sadece. Tüm gün tutmak beni mahvediyor kızım da zaten kıpırdayınca rahatsız oluyo yatağında olsa daha rahat edicek tir. Bugün her uyutmam da beşiğine koydum, eğitim değil kucağımda uyudu sonra koydum ilk 2 sefer direkt uyandı, 3.de 25 dk, 4.de 42 dk uyudu. Bu şekilde beşiğine ve uyuduktan sonra kendi başına yatmasına alıltırabilir miyim sizce?
Zaten şimdi bırakınca bile özlüyorum bana kalsa yapışık yaşarım ama yemek yemem lazım, duşa girmem lazım, wcye gidebilmem lazımTabi ki de,.zaten dışarı ile bağlantısı arttıkça ve siz ihtiyaçlarını karşıladikca güven duygusu gelişecek ve bir bakmışsınız 40 dakika 1,5-2 saat olmuş.
Bebeğinize ve içgüdülerinize güvenin.
Bu arada o kucakta uyuduğu günler de çok ozleniyor
İpuçları verir misin nasıl eğitim verdiniki oğluma 4 aylıkken eğitim verdim asla ağlatmadım ikisi de kolik ve yaramaz bebektiler.
ben bir yerden birşey okumadım destek almadım tamamen iç güdülerimle hareket edip eğitim verdim.
Geceleri uzun uyuması için gündüz iyi beslenmesi lazım... bu kesin bilgi yayalım :)
Sling kullanın çok işinize yarar, en azından yemeğinizi yersiniz. Mutlaka deneyin.
Malesef canım. Kucakta uyuyo hala, Bi gün denedim uyudu beşiğine koydum her seferinde yaptım tüm gün 1.5saat uyudu akşam çıldırdı devam ettiremedikFirdevs Yoreoglu düzeldi mi biraz? Süt konuna bakayım derken bu konu denk geldi. Ben de aynı tarz açmıştım
Benimki de dediğin gibi hep konuşmak gerekiyor, ilgilenmek... inanırmısın ben de wc gidemiyorum ve ağzıma lokma koyamıyorum
Bi hafta olacak annemde olduğımdan rahatım ve ayağımda...
Doyduktan sora 10-15 dak sessiz durabiliyo
Artı yönleri maşallah uzun süredir geceleri uyuyor. İlk bir buçuk ay falan geceleri saatlerce mahfolurdum
Ve geçen bişey keşfettim
Gecemama verdikten sora direkt koyunca uyuyor. Sen de denesene bi? Ama bence biraz daha düzelmiştir. İçimden öyle geçiyor. Eve geçince yine ben sinir stres... tek başıma aşırı zorlanıyorum. Biraz dursa yemek yerim wcye giderim. Devamlı ağlamak da depil bak. Yine nerdeyse bi buçuk ay doysa da ağlardı. Şimdi ağlama baya azaldı ama işte ya onunla konuşucan, agu agu, canım kızım. Ya gezdiricen kucakta. 7-24 uyku dışı ilgi ve dayanmak çok zor. Aç susuz. Çok iyi anlıyorım ama yine de bin şükür halimze
Valla kanguruyu da ilk reddetti boşa almak istemiyorum onu da istemezse diyekesinlikle bence de sling kullanin. sikica bedeninizde sarilip sarmalaninca cok mutlu olacaktir.
Aahh ahhMalesef canım. Kucakta uyuyo hala, Bi gün denedim uyudu beşiğine koydum her seferinde yaptım tüm gün 1.5saat uyudu akşam çıldırdı devam ettiremedik1 ay sonra 4.ayı dolunca uyku eğitimi deniycez bakalım
Gece uyuyordu beşiğinde ta ki dün geceye kadar. Gün içinde hep kucakta olduğundan mıdır nedir 3 4 kere koydum her seferinde uyandı bizle yattıAahh ahh
Gece denedin mi emdikten sonra koymayı direkt,? Benimki geceleri öyle kabulleniyo çünkü
Benimki de olur muUyku eğitimi 4 aydan sonra veriliyor. Ağlatmadan uyku eğitimi deneyebilirsiniz ama ben denemedim, insan kıyamıyor. Onun yerine sling ve kanguruyla devam ettim. Bir süre sonra o da hayata adapte oluyor zaten.
Olsun o zaman yaa koyunca kalkıyo diyince gece-gündüz sandım ben deGece uyuyordu beşiğinde ta ki dün geceye kadar. Gün içinde hep kucakta olduğundan mıdır nedir 3 4 kere koydum her seferinde uyandı bizle yattıkaçış yok mu anlamadım ki yaa 6 7 aylık olunca da mı böyle yapcak ki? Bi de mardindeyiz havalar ısındı mı yatamayız da dipdibe nasıl olacaksa
Anakucağı mı diyorlardı bebişi vücuda bağlayan şeye? Her zaman olmasa da arada ona koysanız belki o uyur siz de rahatça hareket edersiniz.
İpuçları verir misin nasıl eğitim verdin☺? 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?