Bence konu sahibi gereksiz acımasız çok yorum yemiş.Ben onu anlıyorum.Benim de mecburiyetten çocuklarıma halası bakıyor.Zorla baktırmıyorum.Bakmak istemiyorum bakıcı bulun dese hemen bakıcı bulurum.Ama hem bakıyor hem çenesi durmuyor.Bunlara bakıyorum bakalım ilerde yüzüme bakacaklar mı?Yemek yapar ki asla yap demem kuru ekmek yerim yine de yemek yap demem kendi yapar ama ben yemek yerken ye ye emek vermiş gibi ye der laf vurur.Ufacık birseyde bak bırakır giderim ha ortada kalırsınız diye tehdit eder.Tekrar ediyorum bakmayacam dese bakıcı tutacağım.Burda anlatmayacağım özel sebeplerden dolayı bir süre çocuklar olmasada bizde kalacak zaten.O yüzden çocuklara da bakıyor.Ücretini de veriyoruz.Onun haricin de ben hediyeler alırım.Çok fazla kırıcı sözler söyler yine de büyüğümdür diyip seslenmem.Defalarca belirtmeme rağmen istemiyorum yapma dememe rağmen camımı ben işteyken siler sonra tüm aileye ben evini temizledim şöyle böyle yoruldum der.Ben başkalarının gözunde hem evin işini yaptıran hem çocuğuna baktıran çok şanslı gelin olurum.Tersini söylersem nankör!!Evet o varken daha az yoruluyorum bana yardım ediyor.Ama inanın evi pislik götürsün kafam rahat olsun.