- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Hamilelikte rahatsızlığım başladı önceden yoktuÖyle bi sağlık sorunun varken bebek düşünmen en büyük hatan bence.
Önce sen sağlıklı olcaksınki bebeğine faydalı olasın. Tedavini aksatma bebeğin sağlıkla büyüsün
Yahu 30 ay emzirmesine rağmen çocuğu sürekli hasta olan insan bildiğim için hiç üzülme çocuk bu düşe kalka büyüyecek sen cam fanusta büyümedin ki çocuğunu öyle büyütmeye çalışasın.Arkadaşlar benim bir psikolojik sorunum oldu hamilelikte başladı direndim bebeğime birşey olmasın diye ilaç kullanmadım ama her günüm ağlamakla geçti çok zor geçti doğumu zor bekledim ilaç için. Nihayet sezeryan oldum doktor psikolojik durummun normal doğum a uygun olmadığına karar verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok zor günler geçirdim bebeğim i 3 gün sadece emzirebildm 3 günün sonunda o ameliyatlı halim le psikiatri ye gittim dedim bana yardım edin doktor hemen dedi emzirmeyi kesmen lazım ilaç başlayacağız yoksa bu halde bebeğe de bakamaz sın dedi çünkü intihar bile düşünüyordum o kafayla. Bebeğim şuan 8 aylık ve çok kez hastalandı zayıf ve bana da çok bağlı değil. Bunu emzirme me ye bağlıyorum ve çok vicdan azabı cekiyorum. Emziren arkadaşlarımı görünce bende anne miyim diyorum yetersiz ise yaramaz vicdansız biri olduğumu düşünüyorum bu durum beni çok uzuyor sizinle paylaşmak istedim
anne psikolojik iyi olamazsa bebeğe anne sutu verse ne olur, benim de sutum olmadı pek, mamayla büyütüyorum, ne yani kotu anne miyim, anne sutunu vermekle iyi anne olmak arasında bir bağ yok.. annelik sut vermek degil, bebegine fiziksel ve psikolojik iyi bakmaktır...arkadasim 15 ay emzirdi çocuğu sürekli hastalandı, kendisi -hastalıkla anne sutu arasında pek de birsey yok galiba, yoksa biz bu kadar hastaneye gitmeyiz- diyor.. bunlara takilmayin.bebeğinizle hayatin keyfini cikarin...Arkadaşlar benim bir psikolojik sorunum oldu hamilelikte başladı direndim bebeğime birşey olmasın diye ilaç kullanmadım ama her günüm ağlamakla geçti çok zor geçti doğumu zor bekledim ilaç için. Nihayet sezeryan oldum doktor psikolojik durummun normal doğum a uygun olmadığına karar verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok zor günler geçirdim bebeğim i 3 gün sadece emzirebildm 3 günün sonunda o ameliyatlı halim le psikiatri ye gittim dedim bana yardım edin doktor hemen dedi emzirmeyi kesmen lazım ilaç başlayacağız yoksa bu halde bebeğe de bakamaz sın dedi çünkü intihar bile düşünüyordum o kafayla. Bebeğim şuan 8 aylık ve çok kez hastalandı zayıf ve bana da çok bağlı değil. Bunu emzirme me ye bağlıyorum ve çok vicdan azabı cekiyorum. Emziren arkadaşlarımı görünce bende anne miyim diyorum yetersiz ise yaramaz vicdansız biri olduğumu düşünüyorum bu durum beni çok uzuyor sizinle paylaşmak istedim
Ne alakası var. Benimki 2 yaşında. 2 yıldır emziriyorum.Arkadaşlar benim bir psikolojik sorunum oldu hamilelikte başladı direndim bebeğime birşey olmasın diye ilaç kullanmadım ama her günüm ağlamakla geçti çok zor geçti doğumu zor bekledim ilaç için. Nihayet sezeryan oldum doktor psikolojik durummun normal doğum a uygun olmadığına karar verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok zor günler geçirdim bebeğim i 3 gün sadece emzirebildm 3 günün sonunda o ameliyatlı halim le psikiatri ye gittim dedim bana yardım edin doktor hemen dedi emzirmeyi kesmen lazım ilaç başlayacağız yoksa bu halde bebeğe de bakamaz sın dedi çünkü intihar bile düşünüyordum o kafayla. Bebeğim şuan 8 aylık ve çok kez hastalandı zayıf ve bana da çok bağlı değil. Bunu emzirme me ye bağlıyorum ve çok vicdan azabı cekiyorum. Emziren arkadaşlarımı görünce bende anne miyim diyorum yetersiz ise yaramaz vicdansız biri olduğumu düşünüyorum bu durum beni çok uzuyor sizinle paylaşmak istedim
Bebegini emziremeyen cok anne var. Bu sekilde düsünmeyin. Ben bu konudaki vicdan azabimi su sekilde kapattim ek gidaya gectiginde elimden gelenin en iyisini yaptim. Her hafta süt alip yogurt ve kefir mayaladim, hafta da iki kere balik yedirdim, saf zeytinyagi ile yemeklerini yaptim, 24 saat kemik suyu kaynattim ve tüm corbalarini bu sekilde yedirdim, en organiginden tarhana corbasi hazirladim daha saysam bitmez ve kizim cok saglikli bir bebek.Arkadaşlar benim bir psikolojik sorunum oldu hamilelikte başladı direndim bebeğime birşey olmasın diye ilaç kullanmadım ama her günüm ağlamakla geçti çok zor geçti doğumu zor bekledim ilaç için. Nihayet sezeryan oldum doktor psikolojik durummun normal doğum a uygun olmadığına karar verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok zor günler geçirdim bebeğim i 3 gün sadece emzirebildm 3 günün sonunda o ameliyatlı halim le psikiatri ye gittim dedim bana yardım edin doktor hemen dedi emzirmeyi kesmen lazım ilaç başlayacağız yoksa bu halde bebeğe de bakamaz sın dedi çünkü intihar bile düşünüyordum o kafayla. Bebeğim şuan 8 aylık ve çok kez hastalandı zayıf ve bana da çok bağlı değil. Bunu emzirme me ye bağlıyorum ve çok vicdan azabı cekiyorum. Emziren arkadaşlarımı görünce bende anne miyim diyorum yetersiz ise yaramaz vicdansız biri olduğumu düşünüyorum bu durum beni çok uzuyor sizinle paylaşmak istedim
Üzülmeyin jttddm sanırım aynı zamanlarda doğum yaptık benim bebeğim de 8 aylık. Bende daha 2 haftalıkken mama verdim sütüm çok azdı yetmiyordu yavrum açlıktan ağlıyordu sürekli. 4 aylıkken biberon rahatligina alışınca tamamen bıraktı memeyi çok üzüldüm emzirmek için çok uğraştım ama istemedi. Kilosu yaşıtlarına göre daha az evet sizin bebeğiniz gibi benim bebeğim de bana düşkün değil ama bu bizim içinde bebek içinde avantaj aslında. Sürekli anneye bağlı olan babanın yanında bile durmak istemeyen çocuklar oluyor.Arkadaşlar benim bir psikolojik sorunum oldu hamilelikte başladı direndim bebeğime birşey olmasın diye ilaç kullanmadım ama her günüm ağlamakla geçti çok zor geçti doğumu zor bekledim ilaç için. Nihayet sezeryan oldum doktor psikolojik durummun normal doğum a uygun olmadığına karar verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok zor günler geçirdim bebeğim i 3 gün sadece emzirebildm 3 günün sonunda o ameliyatlı halim le psikiatri ye gittim dedim bana yardım edin doktor hemen dedi emzirmeyi kesmen lazım ilaç başlayacağız yoksa bu halde bebeğe de bakamaz sın dedi çünkü intihar bile düşünüyordum o kafayla. Bebeğim şuan 8 aylık ve çok kez hastalandı zayıf ve bana da çok bağlı değil. Bunu emzirme me ye bağlıyorum ve çok vicdan azabı cekiyorum. Emziren arkadaşlarımı görünce bende anne miyim diyorum yetersiz ise yaramaz vicdansız biri olduğumu düşünüyorum bu durum beni çok uzuyor sizinle paylaşmak istedim
Hiç öyle düşünmeyin ya keyfi bir tercih değilki sizinki zorunluluk. Hiç sütünüz gelmeyedebilirdi öyle farz edin.Arkadaşlar benim bir psikolojik sorunum oldu hamilelikte başladı direndim bebeğime birşey olmasın diye ilaç kullanmadım ama her günüm ağlamakla geçti çok zor geçti doğumu zor bekledim ilaç için. Nihayet sezeryan oldum doktor psikolojik durummun normal doğum a uygun olmadığına karar verdi ve sezaryenle doğum yaptım. Çok zor günler geçirdim bebeğim i 3 gün sadece emzirebildm 3 günün sonunda o ameliyatlı halim le psikiatri ye gittim dedim bana yardım edin doktor hemen dedi emzirmeyi kesmen lazım ilaç başlayacağız yoksa bu halde bebeğe de bakamaz sın dedi çünkü intihar bile düşünüyordum o kafayla. Bebeğim şuan 8 aylık ve çok kez hastalandı zayıf ve bana da çok bağlı değil. Bunu emzirme me ye bağlıyorum ve çok vicdan azabı cekiyorum. Emziren arkadaşlarımı görünce bende anne miyim diyorum yetersiz ise yaramaz vicdansız biri olduğumu düşünüyorum bu durum beni çok uzuyor sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?