Bence hic Trip atma,en azindan kaynananin adi guzelmis,benimkiyse..
Esimde 2.kizimda ailece hastaneye gelip kizin adi annemin ismi olacak dedi.agladim sizladim nufusa kayit oncesi iptal etmeyi Basardim.
Arka planda sonra ogrendimki esime annesi emrivaki yapmis. Istersen Benim yada kayinvalidenin adini koyun diye siz bilirsiniz demis.Adam ne desin annecim tabiki Senin adini koyarim demis.
Esim oldum olasi basima kakip durar annem istemisti,birakmadin diye
ayrica,kayinvalidemde kirildi.
Simdi bir yandan koyuverseydim diyorum baska bir isimle cagirsaydim.
Esimle cok sukur mutluyuz ama bunu unutamamismis.
Sende canini sikma canim inan bana Beterin beteri var, göbek adi ekle,adi da güzel,esin keske tatli bir dille seni ikna etseymis. Erkek milleti iste bazen öküzlük damarlari tutuyor unutma hic bisey senden ve bebeginin sagligindan önemli degil ve bebeginin sagligi icin uzulmeki sutun kesilmesin canim
acayip sinirleniyorum bu isim mevzularına isterse dünyanın en güzel ismi olsun bi annenin rızası olmadan bebeğe isim verilmemeli 9 ay taşı kanınla canınla besle ismini k.v yada k.p koysun hak mı bu? ayrıca kadının anası babası onların isimleri yok mu nedir bu erkek ailelerin kendilerini üstün 1. planda görmesi.k.k de bu ara bu konulardan çok var bende okudukça üzülüyorum doğrusu .bi de kadınlar lohusa yatağında oluyor erkekler işi halledip geliyor bu işin bi çözümü yok mu bilen varsa anlatsın lütfen
kp adliyede çalışıyosa sen değiştirmek istesen bile önüne engel koyar ailecek saygısızmış bunlarAynen sorun ismin guzel ya da kötü olmasi degil sorun benim rizaligimin alinmamis olmasi
Kayin babam adliyede calisiyo bugun gelmis bana begenmiyosan mahkemeye verir degistirirsin dedi bende bunu vermesem bile oglunu baska bi şekilde mahkemeye verecegim bu gidisle dedim seslenemedi zaten ismi kayinbabam istemiş 9 ay kendi taşıdı da karnında isim hakkı onun tabi
Bence hic Trip atma,en azindan kaynananin adi guzelmis,benimkiyse..
Esimde 2.kizimda ailece hastaneye gelip kizin adi annemin ismi olacak dedi.agladim sizladim nufusa kayit oncesi iptal etmeyi Basardim.
Arka planda sonra ogrendimki esime annesi emrivaki yapmis. Istersen Benim yada kayinvalidenin adini koyun diye siz bilirsiniz demis.Adam ne desin annecim tabiki Senin adini koyarim demis.
Esim oldum olasi basima kakip durar annem istemisti,birakmadin diye
ayrica,kayinvalidemde kirildi.
Simdi bir yandan koyuverseydim diyorum baska bir isimle cagirsaydim.
Esimle cok sukur mutluyuz ama bunu unutamamismis.
Sende canini sikma canim inan bana Beterin beteri var, göbek adi ekle,adi da güzel,esin keske tatli bir dille seni ikna etseymis. Erkek milleti iste bazen öküzlük damarlari tutuyor unutma hic bisey senden ve bebeginin sagligindan önemli degil ve bebeginin sagligi icin uzulmeki sutun kesilmesin canim
ben isim karmaşası yaşamış biriyim
doğduğumda dedem abime uysun diye bir isim söylemiş.babaannem karşı çıkmış.o dönemde dedemin söylediği isimde,düğünlerde çalgıcılık yapan bir kadın varmış.babaannem kızıma çalgıcı x diye dalga mı geçsinler,demiş.halam başka bir isim söylemiş ama babaannemin istediği isim konmuş bana.ama hatırladığım kadarıyla dedem bana 6-7 yaşıma kadar o söylediği isimle çağırdı da sonra nasıl benim ismime döndü hatırlamıyorum:44:
halamın bana koymak istediği ismi ise ben çok sevmişim.neden nasıl aklıma girdiyse erkek kardeşim doğduğunda bir süre o isimle seslenmişim kardeşime.daha sonra halamın bir kızı daha doğunca bana koymak istediği ismi kendi kızına koymuş.
maşallah annenden başka herkes karışmış
ben isim karmaşası yaşamış biriyim
doğduğumda dedem abime uysun diye bir isim söylemiş.babaannem karşı çıkmış.o dönemde dedemin söylediği isimde,düğünlerde çalgıcılık yapan bir kadın varmış.babaannem kızıma çalgıcı x diye dalga mı geçsinler,demiş.halam başka bir isim söylemiş ama babaannemin istediği isim konmuş bana.ama hatırladığım kadarıyla dedem bana 6-7 yaşıma kadar o söylediği isimle çağırdı da sonra nasıl benim ismime döndü hatırlamıyorum:44:
halamın bana koymak istediği ismi ise ben çok sevmişim.neden nasıl aklıma girdiyse erkek kardeşim doğduğunda bir süre o isimle seslenmişim kardeşime.daha sonra halamın bir kızı daha doğunca bana koymak istediği ismi kendi kızına koymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?