Bebegime birsey alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittik bize 2 kişisiniz asgari ücreti 2 ye bolunce azami kişi başına 1000 düşüyor size 2nize dediler 600 olmaliymis yardım etmiyorlar eşimin asgari ücreti kirayami gitsin bogazami faturayami hangisine ben sadece bebegimi düşünüyorum hayat şartları heves ettiğini alamiyorsun

ohooo bu forumda asgari ucretle cocuk okutan var. ben de esiniz issiz sandim. lafimi geri aliyorum ben yardim edemem. heves ettiginizi degil ihtiyacinizi alin.

valla ben anne degilim. daha once bu sitede kedi ameliyat ettirmek icin bile beni dolandirmaya calisan oldu o yuzden kimseye cidden guvenemem. yardim etmeyi cok isterim ama dedigim gibi bu sekilde olmaz. umarim yoneticilerden destek alirsiniz ve ihtiyaciniz karsilanir.

Bencede oldu, bir sürü kıyafet istedi gönderdim. Enayiligine doyma dedi. :)

Kurunun yanında yaşta yanıyor. Yöneticilere devreye girin, doğruluğu kanitlansin destek olmak isteriz bizde.

Burada bir uye vardi evde ne giyecegini soruyordu eşine bakimli gorunmek icin.
O konuya cevap yazmistim ben de ve sonra da bana özel mesaj atip kac beden giydigimi sorup kendi geceliklerimden yollamami istemisti.😂 Gecelik alacak parasi yokmus. Amaci neydi anlamadim ama sasirdim. İnsan fantazi icin yardim ister mi ya

O üye bugün aklıma geldi acaba ne yapıyor hiç sesi çıkmıyor diyordum. Kullanıcı adı neydi? Bi bakayım:dondurma:

Gecelik istemek de çok orijinalmiş :KK53:

Ne kadar vicdansinca yorumlar yapiyosunuz Allah askina . Kadin yardim istiyo siz yargiliyosunuz. Vicdan yoksunlari. Maddi durumu duzelecekmi zaman gecince ne demek neden cocuk yaptin? Durumu olmayan insanlarin anne olmaya hakki yokmu. Allah askina karsinizdakinin insan oldugunu bilerek yorum yapin.
Ne hakkindan hukukundan bahsediyorsunuz acaba? Kendi duygularimizi tatmin etmek icin cocuk yapamayiz hanimefendi, evet böyle bir hakkimiz yok!!! O cocuga yeterli sevgi ve ilgi gösterebilecek psikolojide degilsek cocuk düsünemeyiz. Onun bakimini saglayacak ve gelecege hazirlayacak durumda degilsek de cocuk düsünemeyiz. Bir insan getiriyoruz hayata, İNSAN. Siz de kisisel tatmin icin dogurdugunuz canlinin insan oldugunu unutmayin. Sagdan soldan aldigin 3-5 cul caputla cocuk mu büyür? Büyüme caginda iyi beslenmesi lazim, gelisiminin desteklenmesi lazim, iyi egitim almasi lazim. Nasil olacak bunlar?

O konuya cevap yazmistim ben de ve sonra da bana özel mesaj atip kac beden giydigimi sorup kendi geceliklerimden yollamami istemisti.😂 Gecelik alacak parasi yokmus. Amaci neydi anlamadim ama sasirdim. İnsan fantazi icin yardim ister mi ya
:KK57:yok artık :D

Tobe tobe neler duyacagiz daha :D Haha gecelik sponsoru aramış te Allhm.

Ne hakkindan hukukundan bahsediyorsunuz acaba? Kendi duygularimizi tatmin etmek icin cocuk yapamayiz hanimefendi, evet böyle bir hakkimiz yok!!! O cocuga yeterli sevgi ve ilgi gösterebilecek psikolojide degilsek cocuk düsünemeyiz. Onun bakimini saglayacak ve gelecege hazirlayacak durumda degilsek de cocuk düsünemeyiz. Bir insan getiriyoruz hayata, İNSAN. Siz de kisisel tatmin icin dogurdugunuz canlinin insan oldugunu unutmayin. Sagdan soldan aldigin 3-5 cul caputla cocuk mu büyür? Büyüme caginda iyi beslenmesi lazim, gelisiminin desteklenmesi lazim, iyi egitim almasi lazim. Nasil olacak bunlar?
Yardım etmeye bilirsiniz ama hor konuşmayın kiriliyorum yorumlardan ben daha önceki dolandiriciniz dan değilim derdimi açtım bende düşünüyorum söylediklerinizi ama maddi durumun düzelmez bunu bilin ben calisiyordum ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordum ama ne oldu işsiz kaldım eşim yetişemiyor siz anne olunca anlarsınız mağazanın önünden geçerken hevesiniz kaçmasını bozuk paranızı biriktirip zibin almak istemeyi

canim o senin geceliklerle fantazi yapacakmış bence 😁😁

Yardım etmeye bilirsiniz ama hor konuşmayın kiriliyorum yorumlardan ben daha önceki dolandiriciniz dan değilim derdimi açtım bende düşünüyorum söylediklerinizi ama maddi durumun düzelmez bunu bilin ben calisiyordum ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordum ama ne oldu işsiz kaldım eşim yetişemiyor siz anne olunca anlarsınız mağazanın önünden geçerken hevesiniz kaçmasını bozuk paranızı biriktirip zibin almak istemeyi
bayanda tam olarak bunu soyluyor iste siz bir zibin alamazken boyle uzuluyorsunuz yarin bir zibin parasina cikolata isteyecek o cocuk ozaman ne yapacaksiniz?
o cocuk uzulmeyecekmi???

Ya olay elbise kıyafet değil ki kıyafet olsa her türlü karşilanır bu çocuğa bez yerine ne bağlayacaksınız asıl masraf o bide emmezse ne olacak Allahım sen akıl fikir sahibi insanlara çocuk ver :dua:
Bir annenin hevesinin olmasını bebeğine birşey almak kadar basit bir isteğine bu kadar hor yaklaşmanın artık aglicak durumda geldim yapmayin

ailesinden biri hasta diye yalvar yakar bana sonucunu atan biri vardi nolursun babana goster diye. babamin mailini verdim konusabilirsiniz dedim. babama attigi sonuc taa 2010da cikmis sacma sapan bir mr sonucuymus salak fotoyu yanlis acidan cekmis. babam da dalga mi geciyosunuz siz benle demis. sonra babamin mailini ogrenmis oldu kac tane farkli hesaptan nolur yardim edin suna ihtiyacim var, ameliyat olmam lazim, cocugum olacak issizim
diye bir suru mail geldi. hayatimda babamdan yedigim en buyuk fircanin sebebidir :KK70:

kedi ameliyat ettirme mevzusunda da agzima s.cmisti zhshshshhs ben akillanmam ki...
Ay ben hatırlıyorum o konuyu yalanmiymis hastalığı amacı ne idi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X