korkma allahın izniyle bişey olmaz ilk 3 ayı devirdiysen bende pskolojik ilaçlar kullanmak zorunda kaldım üstelik ikizlerdi.Kızlar merhaba bes haftalık hamıleyım ama 20 lık dısım apse yaptı yuzumun yarısı şişti resmen gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmeden yasıyorum cok acım ve agrım var. Doktora gıttım rovamycıne (antıbıyotık) verdı bana, kadın dogum dıktoruma sordum ıcebılırsın ama receteyı dıs hekımın yazdı mesulıyet ona aıt dedı bende ıcmeyeyım en ufak bı zarar gelecekse dedım, ıltıhap bebege daha zararılı kana gecerse dedı velhasıl ıcmedım dayandım ama yuzumun sıslıgı arttı artık dun gece dayanamadım esımınde ısrarıyla antıboyotıgı ıctım bı kac saat agrım kesıldı butun gece yıne uyuyamadım sımdı tekrar ıcmem gerek ama cok korkuyorum ya bebegıme bısey olursabenzer seylerı yasayan var mı? Internette arastrdım cok ıcen var ama onların bebeklerı buyuk benım daha bes hafta cok uzgunum hapı ıctım dıye annem de perısan oldu o konuya hıc grmıyorum
Not: mune bu konu bır dert kadın dogum konusu degıl lutfen tasıma
korkma allahın izniyle bişey olmaz ilk 3 ayı devirdiysen bende pskolojik ilaçlar kullanmak zorunda kaldım üstelik ikizlerdi.
hadi ya olumsuz etkilenebilir o zaman kadın dogum uzmanı yazabilirse yazssın bişeyler o zaman dişler hamilelikte mahvoluyor maalesef.Iste devırmedım bebegım daha bır ay bır haftalık
Kızlar merhaba bes haftalık hamıleyım ama 20 lık dısım apse yaptı yuzumun yarısı şişti resmen gunlerdır yerde mıyım gokte mıyım bılmeden yasıyorum cok acım ve agrım var. Doktora gıttım rovamycıne (antıbıyotık) verdı bana, kadın dogum dıktoruma sordum ıcebılırsın ama receteyı dıs hekımın yazdı mesulıyet ona aıt dedı bende ıcmeyeyım en ufak bı zarar gelecekse dedım, ıltıhap bebege daha zararılı kana gecerse dedı velhasıl ıcmedım dayandım ama yuzumun sıslıgı arttı artık dun gece dayanamadım esımınde ısrarıyla antıboyotıgı ıctım bı kac saat agrım kesıldı butun gece yıne uyuyamadım sımdı tekrar ıcmem gerek ama cok korkuyorum ya bebegıme bısey olursabenzer seylerı yasayan var mı? Internette arastrdım cok ıcen var ama onların bebeklerı buyuk benım daha bes hafta cok uzgunum hapı ıctım dıye annem de perısan oldu o konuya hıc grmıyorum
Not: mune bu konu bır dert, kadın dogum konusu degıl lutfen tasıma
Hamile iken içilebilen antibiyotik var .
Kadın doğum doktoru onu yazsaydın keşke .
Birşey olmaz korkma Allah korur onu .
kusura bakmayın da ne biçim kadın doğumcunuz var, ben olsam kesinlikle bir daha gitmem
benim de antibiyotik kullanmam gerekmişti, kadın doğumcum şunu kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz demişti, aynen ağrı kesici için de şunu kullan şu kadar kullan
ne biçim doktor, ne demek ilacı dişçi yazdı onun sorumluluğu, PES
başka kadın doğumcuya sorun
antibiyotik kullanmanız şart, o apse ile olmaz ama ilacı dikkatli seçmek lazım
Zarar kısmında birşey diyemem ama antibiyotik bir seferlik bir ilaç değil. En az 5 gün dr unuzun verdiği düzende kullanmalısınız. Tedavi edilmeyen diş hastalıkları için böbreğe kalbe vs zarar veriyor diyorlar doktorlar eminim tedavi olmazsanız bebeğinize zararı olur. İçinize sinmiyorsa başka bir doktora danışın fayda zarar durumuna bakıp karar verin.
O enfeksiyon ve yaşadığınız stres daha kötü. Diş ağrısı felaket birşey. Doktorunuz ne demişse onu yapın.
Canımm hayırlı olsun demeye geldim, çok mutlu oldum adına
Ama iltihabın kana karışması elbette daha kötü, peki eczacına sordun mu hamilelikte kullanılıp kullanılamadığını? Keşke kendi doktoruna yazdırsaydın birtane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?