bebegıme bısey olur mu !

Doktorun nasıl sorumluluık almıyor ya?Sorumluluk alacağı bir ilaç yazsaymış o zaman?

Ne bıleyım dıs doktorunun kadın dgum dktruna srması etık degılmıs hepsı tıp fakultesınde egıtım almısmıs receteyı kım yazarsa srumluluk onunmus agrımdan acımdan agzımı bıle acmadım tek dıyebıldıgım sey en ufak zarar gelecekse ıcmeyeyım dedım kana karısırsa haptan daha zarar verır ıc dedı

İyide kana karışan iltihap o ilaçtan daha fazla zarar verir.
Bir sürü hamilenin içebileceği ilaç var.
Hatta ben penisilin vuruluyordum hamileliğimi öğrendiğim hafta maaşallah sapasağlam.

Korkmayın.
Birde ilacın ismiyle Google da doktor siteleri bulup onlara sorun. İçiniz rahat etsin.

Tesekkur ederım sız kac aylıktınız kullandıgınızda henuz cok kucuk bır aylık bebegım bısey olur dıye ondan korkuyorum yenı gelısıyr

Benzer bir durumda bana kadın doğumcum yazmıştı ,diş doktoruna yönlendirmesi, sorumluluk almaması ilginç geldi...

Canım şimdi baktım augmentin rovamycinden daha güvenli. Yine de rovamycin de kullansan bebeğe bişey olmayacağını dusunuyorum.

Pekı tesekkur ederım yok artık gıtmıyrum gtmem

Pekı yapayım olabıldıgunce tanıdık dktr eczacı kım varsa danıstım ınternette bu ılac hamılelerde kullanılmıs ama hıc bes haftalıkken antıbıyotık ıcene rastlamadım

Tesekkur ederım sız kac aylıktınız kullandıgınızda henuz cok kucuk bır aylık bebegım bısey olur dıye ondan korkuyorum yenı gelısıyr
benim ilk hamileligimde olmuştu.uzun zaman oldu tam zamanını hatırlamıyorum.ama 2.aydan itibaren sorunum başlamıştı.
ilk 3 ay organ gelişimi için önemli evet.ama hamile olduğunu bilmeden ilk aylarda ilaç kullanan bir sürü insan oluyor.
içinizi ferah tutun.bişey olmaz inşallah.
başka bir doktora danışın mutlaka.
sağlıkla kucaginıza alırsınız ınş

amın ınsallah cok tesekkur ederım

Merhaba benimde 20lik diş sorunum vardı apse yapmıştı ben bi sarımsağı ikiye böldüm ve apsenin üstüne koydum biraz canınız yanabilir ama antibiyotikten hızlı geçirir kuruyo küçülüyo bi gün boyunca sarımsağı sık sık değiştirin koyun apse sönüyo. Ki ben dişi çektirdikten sonra bile antibiyotik kullanmadım çok şükür iltihaplanmadı da

çok zorda kalmayıncaya kadar ilaç içmemelisin
doktor da bir zararı olmaz diyememiş, mesuliyet almam demiş çünkü.

Pekı yapayım olabıldıgunce tanıdık dktr eczacı kım varsa danıstım ınternette bu ılac hamılelerde kullanılmıs ama hıc bes haftalıkken antıbıyotık ıcene rastlamadım
Yaklaşık 4 haftalıkken hamileliğimi öğrendim, 10 tane verilen penisilin’in 5-6 sını vurdurmuştum en az.
Korkma ve kötü düşünceler getirme aklına. 5 haftalık hamileyken hasta olan yokmu dünya üzerinde bu ilaçları yaparken düşünmeyecekler sizin gibileri..?

Ha birde demeden geçemicem, annenize söyleyin o bari sakin olsun. Siz böyle panikken yangına körükle gitmesin varsa başka çaresi yapsın ama hamile halinizle iyice bunalıma sokar annenizin sırf bundan perişan olması.

Böyle söyleyip insanı daha da telaşa sokan bir doktor da ilk defa gördüm.
Doktorunuzu değiştirin bence..
Ayrıca ben de 12 haftalık hamileyim.
Doktor rahim girişinde küçük bi enfeksiyon olduğunu ve temizlemek gerektiğini söyledi. Antibiyotik verdi.
Endişe etmeden kullandım çünkü gayet memnunum ve güveniyorum doktoruma.
Merak etmeyin hamileler de antibiyotik kullanabilir gerekli durumda.. Tabi hamileler için olanlarini.
Doktorunuzu da değiştirin lütfen..

sarımsak ve bırsuru sey denedım tabı bır gun byunca agzımda tutmadım o ayrı sızın sıslık varmıydı benım bogazımda bı beze okustu yutkunmama engel oluyo cok agrı yapıyr onun harıcınde yızumde sıstı bu durumda bana etkı eder mı

Tesekkur ederım moral oldunuz, annem konusmaktanda anlamaz farklı sehırlerdeyız herseye asırı duygusal bakar en ufak seyler buyur artık agrımdan acımdan kımseyı de gzum grmuyor ama cok korkyrm acaba bı bıldıklerı mı var da byle uzuluyorlar dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…