Doktorun nasıl sorumluluık almıyor ya?Sorumluluk alacağı bir ilaç yazsaymış o zaman?
İlaç içmezsen enfeksiyon bebeğe inanılmaz zarar verir mutlaka aksatmadan iç ilacını stres yapma Allahın izniyle bir şey olmaz bebeğine asıl ilacı kullanmazsan daha büyük sorun olur senin ve bebeğin için.
İyide kana karışan iltihap o ilaçtan daha fazla zarar verir.Ikıncı bı dıscıye daha gıttım durumu anlattım kadın dgum dktrunun dedıgı seylerı syledım Allah razı olsun baya ılgılendı kıtap karıstırdı ılk dıscının yazdıgı ve kadın dgum dktrunun onayladıgı antıbıyotıgı kesınlıkle ıcme dedı bunu verdı bunu da mecbur kalıncaya kadar ıcmedım byrası kucuk bır ılce ve sadece bır tane kadın dgum dktru var merkezden randevu aldım ptesı gıtcem brde telefnla baska bır kadın dgumcuya srdum o da ıc dedı
Ikınvı
geçmiş olsun.
öncelikle bu kadar olumsuz düşünüp korkmayın.
bebeginize belki ilaç değil ama bu endiseniz gerginliginiz zarar verebilir.
sakin olun.
hamilelikte antibiyotik kullanmak zorunda olduğumuz bir sürü durum oluyor.
bende idrar yolu enfeksiyonu için kullanmistim.neredeyse son aya kadar aralıkla kullandım üstelik.
öncelikle başka bir kadın doğum doktoruna tekrar sorun.4. aydan itibaren de mutlaka kalsiyum takviyesine başlayın.
iyi düşünün iyi olsun..
tekrar geçmiş olsun
Benzer bir durumda bana kadın doğumcum yazmıştı ,diş doktoruna yönlendirmesi, sorumluluk almaması ilginç geldi...Ne bıleyım dıs doktorunun kadın dgum dktruna srması etık degılmıs hepsı tıp fakultesınde egıtım almısmıs receteyı kım yazarsa srumluluk onunmus agrımdan acımdan agzımı bıle acmadım tek dıyebıldıgım sey en ufak zarar gelecekse ıcmeyeyım dedım kana karısırsa haptan daha zarar verır ıc dedı
İlacı kullan dis apsesi beynini bile vurur bebeğe de çok zarar verir ayrıca kendiliğinden asla geçmez yüzünü delip dışarı akar. Ayrıca augmentin en güvenilir ilaç grubunda rivamycin hakkında bilgim yok. Kadın dogumcuna bir daha uğrama kesinlikle başka bir doktor bul.
İyide kana karışan iltihap o ilaçtan daha fazla zarar verir.
Bir sürü hamilenin içebileceği ilaç var.
Hatta ben penisilin vuruluyordum hamileliğimi öğrendiğim hafta maaşallah sapasağlam.
Korkmayın.
Birde ilacın ismiyle Google da doktor siteleri bulup onlara sorun. İçiniz rahat etsin.
Canım şimdi baktım augmentin rovamycinden daha güvenli. Yine de rovamycin de kullansan bebeğe bişey olmayacağını dusunuyorum.
benim ilk hamileligimde olmuştu.uzun zaman oldu tam zamanını hatırlamıyorum.ama 2.aydan itibaren sorunum başlamıştı.Tesekkur ederım sız kac aylıktınız kullandıgınızda henuz cok kucuk bır aylık bebegım bısey olur dıye ondan korkuyorum yenı gelısıyr
başka kadın doğumcuya gidip acilen başka ilaç yazdırın.
benim ilk hamileligimde olmuştu.uzun zaman oldu tam zamanını hatırlamıyorum.ama 2.aydan itibaren sorunum başlamıştı.
ilk 3 ay organ gelişimi için önemli evet.ama hamile olduğunu bilmeden ilk aylarda ilaç kullanan bir sürü insan oluyor.
içinizi ferah tutun.bişey olmaz inşallah.
başka bir doktora danışın mutlaka.
sağlıkla kucaginıza alırsınız ınş
Yaklaşık 4 haftalıkken hamileliğimi öğrendim, 10 tane verilen penisilin’in 5-6 sını vurdurmuştum en az.Pekı yapayım olabıldıgunce tanıdık dktr eczacı kım varsa danıstım ınternette bu ılac hamılelerde kullanılmıs ama hıc bes haftalıkken antıbıyotık ıcene rastlamadım
Merhaba benimde 20lik diş sorunum vardı apse yapmıştı ben bi sarımsağı ikiye böldüm ve apsenin üstüne koydum biraz canınız yanabilir ama antibiyotikten hızlı geçirir kuruyo küçülüyo bi gün boyunca sarımsağı sık sık değiştirin koyun apse sönüyo. Ki ben dişi çektirdikten sonra bile antibiyotik kullanmadım çok şükür iltihaplanmadı da
Yaklaşık 4 haftalıkken hamileliğimi öğrendim, 10 tane verilen penisilin’in 5-6 sını vurdurmuştum en az.
Korkma ve kötü düşünceler getirme aklına. 5 haftalık hamileyken hasta olan yokmu dünya üzerinde bu ilaçları yaparken düşünmeyecekler sizin gibileri..?
Ha birde demeden geçemicem, annenize söyleyin o bari sakin olsun. Siz böyle panikken yangına körükle gitmesin varsa başka çaresi yapsın ama hamile halinizle iyice bunalıma sokar annenizin sırf bundan perişan olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?