Bebeğime çok bağırıyorum :(

Yazmadan geçemedim,Allah kolaylık versin hamdolsun benim oğlum öyle huysuz değil bizim uyku problemimiz var hala günde 5 saat uyursam şükrediyorum ki kesintisiz olmuyor saat başı uyanıyorum...bir buçuk yaşında bir bebekde bu kadar sinir olması normalmiymiş doktora sordunuz mu birde genelde soya çekim diyorlar hırçınlık için ailede var mı? Yanlış anlamayın sizin için üzüldüm bir pedagogdan yardım alamazmısınız şimdiden her istediğini yaptırıyorsa ilerde baş edemezsiniz.

ah canim goturmezmiyiz
htta biz bi ara otizmden suphelendik hatta o kadar ki biz teshisi koymustuk
yaa allah korusun dunya basimiza yikildi
sukurler olsun ki cikmadi ole bsy
sonrada dedim ki
aman sagligi yerinde olsunda ins buyunce duzelir
ins duam o yonde
allah korktumuz yere ugratmasin napalim

ah canim goturmezmiyiz
htta biz bi ara otizmden suphelendik hatta o kadar ki biz teshisi koymustuk
yaa allah korusun dunya basimiza yikildi
sukurler olsun ki cikmadi ole bsy
sonrada dedim ki
aman sagligi yerinde olsunda ins buyunce duzelir
ins duam o yonde
allah korktumuz yere ugratmasin napalim

Allah korusun yardımcınız olsun umarım düzelir.

otur bir düşün..bağırmana neden de arama..yazık ama.ne anlar el kadar bebek..kaldı ki koca koca insanlar anlamıyor.ben ne yapıyorum diye düşün git aynada kendine falan bağır ne suçu var garibimin.doğumdan sonra bende dağınık oldum ama bir yere kadar canım küçük çocukla her şeye yetişemezsin zaten.boşver senin evei mi görmeye gelecekler temiz mi diye..Allah aşkına bağırmayı bırak yavruna da doya doya öp kokla onu.konuş onunla..sinirini garibimde çkarma...çok üzüldüm çok..8 yaşında kızım ve 8 aylık oğlum var..kıyamam onlara ben.. :50:

Doğumdan sonra çok sinirli, tembel, herşeyi kafaya takan biri oldum. Gündüzleri uyumayı hiç sevmezdim, şimdi her fırsatta uyumak istiyorum. Sık sık uyanıyor, ağlıyor diye bebeğime kızıyorum. Önceden gözüme batardı yapmadan duramazdım, şimdi çok tembelleştim evimin işini yapmak istemiyorum. Kahvaltı sofrasını bile bazen akşama kadar toplamıyorum. Akşam da mecburen eşim işten gelince öyle görmesin diye utancımdan topluyorum. Eşimin her söylediği, her yaptığı kafama takılıyor kendimi suçlu hissettiğim için sanırım sürekli laf dokunduruyor gibi geliyor. Altında başka anlamlar arıyorum, bazen sebepsiz yere kavga çıkarıyorum. Zamanla değişir, düzelirim dedim ama 3 ay oldu hala aynıyım. Ve en kötüsü tüm bunlardan dolayı bebeğimi suçluyorum ve hep ona bağırıyorum. Çok saçma, çok mantıksız biliyorum. Bağırdıktan sonra çok pişman oluyorum, ben de oturup onunla ağlıyorum anlamasa da defalarca özür diliyorum ama birkaç saat sonra aptalca bir sebep yüzünden küçücük çocuğa yine bağırıyorum :KK43: Sanırım artık beni sevmiyor çünkü benim dışımda herkese gülümsüyor, bana gelince ya yüzüme bile bakmıyor ya da huysuzluk yapıyor. Bebeğim en çok sevmesi, güvenmesi gereken kişiye güvenemiyor benim yüzümden. Duygusal gelişimini bozmak istemiyorum, mutlu bir bebek olmasını istiyorum ama nasıl düzelirim, ne zaman düzelirim, ne yapmam lazım bilmiyorum. Böyle birşey yaşayan varsa lütfen yardımcı olun. :KK43:
Bebegin coktan buyumustur. Nasil bi cocuk oldu canim? Mutlu bi cocukmu? Benim kizimda hep mutsuz hep memnuniyetsiz. Bende kendimi sucluyorum. Su anda 6 aylik. Senin bebegini merak ettim. Umarim gorursun mesajimi

öncelikle allah sabır versin diyorum. şimdi burda sana o bebeği arayıp bulamayanlar var vs tarzında çok söylemler olacaktır. ama ben seni eleştirmeyeceğim çünkü yaptığının yanlış olduğunu ve sonrasında pişmanlık duyduğunu zaten sen söylemişsin. benim 5 aylık bebeğim var gurbetteyim yalnız büyütüyorum bebeğimi ve problemli bir bebek. uyku sorunu gaz sorunu vs çok uğraştırıyor beni. bazen kendimi camdan aşağı atmak istiyorum. ama sabır dilemekten başka çaremiz yok. annelik=sabır+özveri b unu çok iyi anladım.ne diyim arkadaşım allah yardımcın olsun sabırlar versin güç kuvvet versin...hepimize...amin...
Seninde bebegin buyudu kocaman oldu. Benim kizimi dogurdugum tarihte girmissin buraya. Su anda 6 aylik. Bizimkide gazliydi ve cok mutsuz huysuz. Seninki nasil bi cocuk oldu canim?

Back
X