bebeğime "coni" dedi :((

Benim eşim çok sarışın bir tip...Yabancı tipli.....Viladimir diyordum espirisine ilk tanıştığımız zamanlar...:9:

bir gun iki arkadas yuruyorlarmis bi tanesi bugun de hava kapali demis digeri de vay sen bana ordek demek istiyosun diye kiyameti koparmis. neymis hava kapali olunca yagmur yagar, yagmur yaginca dereler akar gol olur, gollerde ordekler olurmus..

sizinki de o hesap olmus. ya da coni nin bizim bilmedigimiz cok kotu bi anlami var? :52:

nekadar güzel bağlamışsınız konuyu .. kötü anlamı varmı diye hiç düşünmedim de şöyle diyeyim kaç kişi başkasının çocuğuna isim buyurur da ve o isim coni olur. az önce de anlattığım gibi konu; bu durumumda benim gibi bir hamile tarafından kırılmam

benim dayim cocuklari sarisin diye anjelik tom gelin bakayim diye cocuklarina seslenir ve hepimiz gulusuruz. bunda kizip sinirlenecek bir sey yok aksine guler gecersin yani o simdi sizin bebeginize coni dedi diye cocuk cikar cikmaz anne ben coni olcam diyecek hali yok ya:1:

sanirim fazla hassassiniz ama buna tepki gostermek bile arkadasinizi kirar.. eger hamile degilken de boyleyseniz sahsen sizin gibi hafif sakalari bile kaldirmayan bir arkadasim olmasini istemezdim. lutfen kirilmayin..

yorumunuza katılıyorum, bayanın normalde de fazla alıngan oldugunu düşünüyorum.. benim böyle bir arkadasım var onla konusurken agzımdan cıkan kelimeyi 2 kez düşünüp öyle söylüyorum..yorucu valla

yok yahu ben abartmıyorum :) biri yazmış ya yukarıda densizlik ne anlamlara gelebilir ben arkadaşlığı keserdim diye onun için hakaret küfür falan mı acaba dedim ondan sordum. bu arada amerikan askerine hatta tüm amerikalılara burda coni denir. burası=adana. malum incirlik var. bir de conolar var o bambaşka bir konu :D

olay bambaşka yere gidiyor bak.. yazdığım ilk msjdaki gibi üzülmüyorum artık öyle dedi diye.. geçti gitti.. ama arkadaş siyasi görüşü gereği bahsettiğiniz mana da bir taş atmış olabilir.

Haydaaa.......Gaza mı getirdim şimdi..Önceki yazılarıma bakın....2. olarak duyduğum ismi yanlış duyduğumu nereden çıkardınız ? Anneannemlerin köpeğinin adıydı..Ben arkadaşın espiri yapmıştır dedim..Hemen öyle atlamayın fevri fevri.....................

yok yani konu sahibi biraz fazla alingan sizin soylediklerinizi de yanlis anlayip alinip uzulebilir diye soyledim fevrilik falan yok oyle algilamayin lutfen

yok yani konu sahibi biraz fazla alingan sizin soylediklerinizi de yanlis anlayip alinip uzulebilir diye soyledim fevrilik falan yok oyle algilamayin lutfen

Tamam önemli değil...:29:

Konu sahibi üzülme,kafaya takma artık..Arkadaşının espiri yaptığını düşün ve sen de bir espiri patlat,gülün geçin...:34:

anlayamiyorum kadin hamile hassastir belki ilk hamileligidir..

yani ne var bunda deniliyor ama o sonucta cok hassas zamandan geciyor..herkese göre birsey ifade etmez ama konu sahibine göre

coni iyi degildir, ya yanlis anlasilmasin ama genelde köpeklerde coni coni gel oglum denir yani bayan hakli kirlmakta haa arkadasi saka dedi

ama su durumda üzülmüs dalga gecmeye gerek yok

gidip erkeklerkulubunde konu aciyomus

sevgilim bana vladimir diyo sanirim beni begenmiyor ne dersiniz biladerlerrr? :((((((((

komik olurdu gerçekten okurken güldüm hele de biladerlerr demesi..
ama aynı şey değilki. çok sevdiğim bir iş arkadaşım vardı ismi yusuf ama ben ona josef derdim mesela bu aramızda sorun olmadı arkaşın eşine viladimir demesinin sorun olmadığı gibi.. benim o kişiyle bir samimiyetim yok sadece iş yerinde öğle yemeğinde bir araya geldiğim biri.. niyet ve samimiyet çok önemli ama değilmi??

gidip erkeklerkulubunde konu aciyomus

sevgilim bana vladimir diyo sanirim beni begenmiyor ne dersiniz biladerlerrr? :((((((((

Gülüp geçiyor Allahtan...:9: Zaten alışkındır,dışarda da hep yabancı sanıyorlar..Türkçe konuştuğunu görünce şaşırıyor insanlar...

Bence de takılma.konuyu okuyunca direkt şöyle algıladım.
Sen ''tükçe ve kürtçe isim koymuycam''demişsin.
O'da bunu kurandan bir isim değil de yabancı kökenli bir isim koyucaksın diye algılamış.
Zira coni amerikan askerlerine denir.
Erkekler aralarında birbirine bu isimle takılır.
Arkadaşını tanımıyoruz tabi,niyetini en iyi sen bilirsin.
Gerçekten espri olsun diye mi,yoksa senin bebeğine yabancı bir isim koyacağına inandığı için
havalı bulup art niyetle alay mahiyetinde mi söylediğini en iyi sen bilebilirsin.
Ama düşünüp de canını sıkacak bir durum değil yani.

Bence de takılma.konuyu okuyunca direkt şöyle algıladım.
Sen ''tükçe ve kürtçe isim koymuycam''demişsin.
O'da bunu kurandan bir isim değil de yabancı kökenli bir isim koyucaksın diye algılamış.
Zira coni amerikan askerlerine denir.
Erkekler aralarında birbirine bu isimle takılır.
Arkadaşını tanımıyoruz tabi,niyetini en iyi sen bilirsin.
Gerçekten espri olsun diye mi,yoksa senin bebeğine yabancı bir isim koyacağına inandığı için
havalı bulup art niyetle alay mahiyetinde mi söylediğini en iyi sen bilebilirsin.
Ama düşünüp de canını sıkacak bir durum değil yani.

aynen öyle düşünüpte canımı sıkmıyorum artık.. burda paylaşmak iyi geldi ne niyetle söylediyse söyledi. birdaha böyle birşeye fırsat vermem olur biter. yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. şimdi çıkmam lazım herkese iyi akşamlar..

Bende geçen sene hamileydim babası oğlumun ultrason fotolarına bakıp koalaya benziyor bence dedi, ne kadar ağlamıştım ya sen kimsin böyle dersin diye zavallım ne bileyim sevimli geldi o yüzden dedim köpek yavrusu gibi çok sevimli aslında dedi bide.
Ama unutmuyorum çok ağlamıştım hatta öldürmeyi falan düşündüm eşimi hahaha şimdi gülüyorum o hormonlar var ya adamı delirtiyor.

şimdi ben oğlumu corç diye seviyorum sarışın mavi gözlü diye hatta ailem corç covanni diyor hahah

Bende geçen sene hamileydim babası oğlumun ultrason fotolarına bakıp koalaya benziyor bence dedi, ne kadar ağlamıştım ya sen kimsin böyle dersin diye zavallım ne bileyim sevimli geldi o yüzden dedim köpek yavrusu gibi çok sevimli aslında dedi bide.
Ama unutmuyorum çok ağlamıştım hatta öldürmeyi falan düşündüm eşimi hahaha şimdi gülüyorum o hormonlar var ya adamı delirtiyor.

şimdi ben oğlumu corç diye seviyorum sarışın mavi gözlü diye hatta ailem corç covanni diyor hahah

:1: yerim ben onuuu nazar değmesin bebeğinize :nazar: benim yerimede öpün corç covanni nizi :54:

galiba bende de hormonlar iyi kafa yapmış ki konu sahibine çok hak verdim yani ben olsam ben de çok sinirlenirdim çocuğuma coni deselerdi :S hatta ben evet ben coni koycam adını sen de seninkinin adını yankee koy falan derdim galiba.

ama yorumları okuyunca bakıyorum da demek hormonlar insanı delirtiyor :)

Son düzenleme:
Aman ne de hassassınız yahu oğlumun adı"uras"olacak kısmetse
Benim bebişime de eşim ve arkadaşları"hıdır"ismini takmışlar

beni ne zaman görseler hıdır napıyo diye gülüyorlar:1:

ne var bunda yani..

bence sakayi yapan kisiyle aradaki samimiyette onemli yani selam selamlarsa bu espiriyi yapmak ona dusmez sanki,
konu sahibide alinmazdi bu kadar:26:

Back
X