- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Sende yok ben maykıl koyacam ismini deseydin.
Dert ettiğin şeye bak . :)
Yani demi....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende yok ben maykıl koyacam ismini deseydin.
Dert ettiğin şeye bak . :)
bir gun iki arkadas yuruyorlarmis bi tanesi bugun de hava kapali demis digeri de vay sen bana ordek demek istiyosun diye kiyameti koparmis. neymis hava kapali olunca yagmur yagar, yagmur yaginca dereler akar gol olur, gollerde ordekler olurmus..
sizinki de o hesap olmus. ya da coni nin bizim bilmedigimiz cok kotu bi anlami var?![]()
benim dayim cocuklari sarisin diye anjelik tom gelin bakayim diye cocuklarina seslenir ve hepimiz gulusuruz. bunda kizip sinirlenecek bir sey yok aksine guler gecersin yani o simdi sizin bebeginize coni dedi diye cocuk cikar cikmaz anne ben coni olcam diyecek hali yok ya
sanirim fazla hassassiniz ama buna tepki gostermek bile arkadasinizi kirar.. eger hamile degilken de boyleyseniz sahsen sizin gibi hafif sakalari bile kaldirmayan bir arkadasim olmasini istemezdim. lutfen kirilmayin..
yok yahu ben abartmıyorum :) biri yazmış ya yukarıda densizlik ne anlamlara gelebilir ben arkadaşlığı keserdim diye onun için hakaret küfür falan mı acaba dedim ondan sordum. bu arada amerikan askerine hatta tüm amerikalılara burda coni denir. burası=adana. malum incirlik var. bir de conolar var o bambaşka bir konu![]()
Haydaaa.......Gaza mı getirdim şimdi..Önceki yazılarıma bakın....2. olarak duyduğum ismi yanlış duyduğumu nereden çıkardınız ? Anneannemlerin köpeğinin adıydı..Ben arkadaşın espiri yapmıştır dedim..Hemen öyle atlamayın fevri fevri.....................
yok yani konu sahibi biraz fazla alingan sizin soylediklerinizi de yanlis anlayip alinip uzulebilir diye soyledim fevrilik falan yok oyle algilamayin lutfen
Benim eşim çok sarışın bir tip...Yabancı tipli.....Viladimir diyordum espirisine ilk tanıştığımız zamanlar...![]()
gidip erkeklerkulubunde konu aciyomus
sevgilim bana vladimir diyo sanirim beni begenmiyor ne dersiniz biladerlerrr?(((((((
gidip erkeklerkulubunde konu aciyomus
sevgilim bana vladimir diyo sanirim beni begenmiyor ne dersiniz biladerlerrr?(((((((
Bence de takılma.konuyu okuyunca direkt şöyle algıladım.
Sen ''tükçe ve kürtçe isim koymuycam''demişsin.
O'da bunu kurandan bir isim değil de yabancı kökenli bir isim koyucaksın diye algılamış.
Zira coni amerikan askerlerine denir.
Erkekler aralarında birbirine bu isimle takılır.
Arkadaşını tanımıyoruz tabi,niyetini en iyi sen bilirsin.
Gerçekten espri olsun diye mi,yoksa senin bebeğine yabancı bir isim koyacağına inandığı için
havalı bulup art niyetle alay mahiyetinde mi söylediğini en iyi sen bilebilirsin.
Ama düşünüp de canını sıkacak bir durum değil yani.
Bende geçen sene hamileydim babası oğlumun ultrason fotolarına bakıp koalaya benziyor bence dedi, ne kadar ağlamıştım ya sen kimsin böyle dersin diye zavallım ne bileyim sevimli geldi o yüzden dedim köpek yavrusu gibi çok sevimli aslında dedi bide.
Ama unutmuyorum çok ağlamıştım hatta öldürmeyi falan düşündüm eşimi hahaha şimdi gülüyorum o hormonlar var ya adamı delirtiyor.
şimdi ben oğlumu corç diye seviyorum sarışın mavi gözlü diye hatta ailem corç covanni diyor hahah