bebeğime "coni" dedi :((

geçen haftakarda kardiyologa gitmiştim işte gördü hamile olduğumu ikiz olduğunu falan öğrendi neyse oğlana koymayı düşündüğümğz ismi sordu söyledim sonra kıza hangi ismi koyacaksınız dedi işte kararsısız şu şu isimleri düşünüyorum ama dedim. salak adam hangi kız ismini söylesem '' yivvvrenççç '' dedi. üstüne atlayıp parçalayasım geldi yemin ederim ama canım o sıra çok yanıyordu yoksa lafını verecektim. sonra da akşam haberlerine konu olurdum herhalde hamile hasta doktora şiddet uyguladı üzerine uçtu falan diye herhalde. zaten sinirli insanım hormonlarla beraber çılgına döndüm demek ben de

geçen haftakarda kardiyologa gitmiştim işte gördü hamile olduğumu ikiz olduğunu falan öğrendi neyse oğlana koymayı düşündüğümğz ismi sordu söyledim sonra kıza hangi ismi koyacaksınız dedi işte kararsısız şu şu isimleri düşünüyorum ama dedim. salak adam hangi kız ismini söylesem '' yivvvrenççç '' dedi. üstüne atlayıp parçalayasım geldi yemin ederim ama canım o sıra çok yanıyordu yoksa lafını verecektim. sonra da akşam haberlerine konu olurdum herhalde hamile hasta doktora şiddet uyguladı üzerine uçtu falan diye herhalde. zaten sinirli insanım hormonlarla beraber çılgına döndüm demek ben de

O adam da harbi densizmiş ama..Ne o yivvrenç falan.....

O adam da harbi densizmiş ama..Ne o yivvrenç falan.....

evet gerizekalının tekiydi ama onu mimledim ben bi ara uğrıcam yanına yine. ben canımla boğuşuyorum o salak geyik yapma derdinde. sonra zaten 184 ü arayıp şikayet ettim hem onu hem o hastanedeki başka bir acil doktorunu.

evet gerizekalının tekiydi ama onu mimledim ben bi ara uğrıcam yanına yine. ben canımla boğuşuyorum o salak geyik yapma derdinde. sonra zaten 184 ü arayıp şikayet ettim hem onu hem o hastanedeki başka bir acil doktorunu.

184 mü aranıyor şikayet için ? Öğrendiğim iyi oldu........

ayyy ne var bunda esprı kaldıramayan ınsanlara tahammul edemıyorum...
sen turkce kurtce demeyıp dırekt kurandan deseysın zaten kımse bısı demezdı bunda bı kotuluk yok

ne diye şikayet ettin çocuğuma koymayı düşündüğüm isme yivrenç dedi diye mi :27::27::27:
ayrıca böyle internet ortamından milletin arkasından gerizekalı filan demek çok kolay.
yüzüne de gerizekalı dedin mi?

Son düzenleme:
184 mü aranıyor şikayet için ? Öğrendiğim iyi oldu........

evet 184 ü arayıp doktorlarla hemşirelerle hastaneyle ilgili ne şikayetin varsa edebiliyosun. önceden pek ilgilenmezlerdi ama son zamanlarda düşüyolar doktorların peşine bayağı geçen bunları ben şikayet ettim ya hemen geri dönüp acildeki doktorun eşgalini istediler benden, o acildeki doktorun adını bilmiyodum çünkü.

ne diye şikayet ettin çocuğuma koymayı düşündüğüm isme yivrenç dedi diye mi :27::27::27:

adam çok sinir bozucu bi tipti sadece yivrenç dese neyse alaycı ve umursamaz tavırları yüzünden şikayet ettim pişman değilim. acildeki doktoru da hamilelerin kullanması yasak olan bi ilacı bana yazdığı ve benim bunu ilacın prospektüsünü okuduğumda anladığım için şikayet ettim.

ayrıca böyle internet ortamından milletin arkasından gerizekalı filan demek çok kolay.
yüzüne de gerizekalı dedin mi?

o sıra rahatsızdım çok demedim ama demek için bizzat yine gidicem az önce yazdım ya.

bunlar hep hamilelik hormonlarından oluyor cnm bence çok takma kafana ki bence kafaya takılacak birşey değil espiri yapmak istemiş sadece hem sen kafana takmaki bebğinide etkilemesin sen stres yaparsan oda hisseder biliyorsun

bence de gereksizlik yapmış...ama siz de gereksizce üzerinde durmayın...sanırım gerçekten yabancı bir isim koyacağınızı düşünmüş ve tipik türk tepkisi vermiş (yabancılara coni demek gibi)...sizin bebeğiniz ismini de siz seçersiniz başkası ne derse desin...ben de özellikle Türkçe isim seçmeyi düşünüyorum mesela, arapça olmasını istemiyorum...başkalarının densizlikleri yüzünden kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin...

Son düzenleme:
Takmaaa :49: Bana deseydi bende takardım ama aslında takmamak lazım , basit bi konu :1:

adam çok sinir bozucu bi tipti sadece yivrenç dese neyse alaycı ve umursamaz tavırları yüzünden şikayet ettim pişman değilim. acildeki doktoru da hamilelerin kullanması yasak olan bi ilacı bana yazdığı ve benim bunu ilacın prospektüsünü okuduğumda anladığım için şikayet ettim.

Boş zamanlarınızı 184 ü arayarak geçiriyorsunuz sanırım.İlginç bir meşgale.

Boş zamanlarınızı 184 ü arayarak geçiriyorsunuz sanırım.İlginç bir meşgale.

doktor dövenler bunlar işte..

yahu ne doktor dövmesi ne diyorsunuz siz aradım evet hadi kardiyologu şikayeti abartılı buldunuz diyelim ona bişey demem daha önceki mesajımda da yazdım demek hormonlarla beraber insan deliriyor diye. ama acildeki doktor kaç haftalık gebe olduğumu bile bile bana gebelikte özellikle de 6. aydan itibaren kullanılması çok tehlikeli olan bir kremi yazdı ben doktor değilim nereden bilebilirim kullanılıp kullanılmayacağını bunu doktorun bilmesi gerekir. prospektüsü okudum ve ciddi tehlike arz eden bi krem oduğunu gördüm. ne olacak canım olabilir mi deseydim bugün bana yarın başkasına zarar verebilirdi. hem kalkmış yasal hakkımı kullanmışım diye neredeyse linç kampanyası başlatacaksınız.

doktor dövenler bunlar işte..

Off abartmayın yaa..Yasal hakkını kullandı 184 ü aradı diye doktor mu dövüyor oldu ? Her meslekte iyisi kötüsü var.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bunda üzülecek, kırılacak bırsey yok. yakın arkadaslar arasında böyle esprılerın lafı olmaz bence...
esprıyı arkadasımızlada yapmıcaksak kımle yapıcaz söylermisiniz..

bu konuya sadece gülünür....

Back
X