- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
Coni Amerikan askeri demek bir de köpek ismi diye biliyorum ben...Başka anlamlarını bilmiyorum...
Coni Amerika'da kiz ismi de oluyor. Ama Joanie diye yazilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coni Amerikan askeri demek bir de köpek ismi diye biliyorum ben...Başka anlamlarını bilmiyorum...
cani ne anlamlara gelebilir biliyorsunuz değil mi denmiş de ben hakikaten bilmiyorum neymiş bu coni? arkadaşlığı kesecek duruma getiriyorsa insanı küfür falan herhalde anlamı? merak ettim cidden ne anlama geliyormuş coni?
Esprilik bir yanını göremedim o lafın, dalga geçmiş kendince. Hatta bi çekememezlik de var bence. "Lafı başka tarafından anlıyorsun herhalde" deseydiniz. İnsan o anda aklına gelse neler söylemez aslında.
Hala çocuk gibi basit basit konuşmuyorlar mı! Ne zaman büyüyecek o yetişkin görünümlü bebekler, yazık.
bir gun iki arkadas yuruyorlarmis bi tanesi bugun de hava kapali demis digeri de vay sen bana ordek demek istiyosun diye kiyameti koparmis. neymis hava kapali olunca yagmur yagar, yagmur yaginca dereler akar gol olur, gollerde ordekler olurmus..
sizinki de o hesap olmus. ya da coni nin bizim bilmedigimiz cok kotu bi anlami var?![]()
Espiri yapmış...Siz de ona espirili bir karşılık verebilirdiniz aslında..Neyse hamile olduğunuz için hassasınız şu aralar tabi...
Kuran isimler sözlüğü değildir demişti değerli bir din adamı... İsminin anlamından iyice emin olduğunuz güzel isimler bulursunuz inşallah....
coni john isminin arkadaslar arasinda soyleyis tarzi hani bizde fatmalara fatos derler ya o hesap..
siz nerden duyduysaniz yanlis duymussunuz. arkadasi gaza getirmeyin zaten hamile hormonlar kulaklardan fiskiriyor siz de tuz biber ekmeyin yok kopek ismiymis falan..
Yok yahu, Coni Johny'dir herhalde.
Öyle küfür falan değil abartmayalım kim öyle bir densizlik edebilir? Tatlım biraz abartmışsın sanki,gül geç.Espri yapmışlar.![]()
Yok yahu, Coni Johny'dir herhalde.
Öyle küfür falan değil abartmayalım kim öyle bir densizlik edebilir? Tatlım biraz abartmışsın sanki,gül geç.Espri yapmışlar.![]()
ne kadar güzel bağlamışsınız konuyu elinize sağlık.. kötü bir anlamı varmı diye hiç düşünmedim ama kaç kişi karşısındakinin yerine çocuğuna isim bulur ve bu isimde coni olur öyle diyeyeyim.. ya da daha önce de dediğimiz gibi ben hamileyim evet biraz da alınganım ve beni kıra kıra benim gibi hamile bir arkadaşım kırdı. mevzu bundan ibaret inananın bana ördeklere mördeklere hiççç lüzum yoktu.