bebeğime "coni" dedi :((

cani ne anlamlara gelebilir biliyorsunuz değil mi denmiş de ben hakikaten bilmiyorum neymiş bu coni? arkadaşlığı kesecek duruma getiriyorsa insanı küfür falan herhalde anlamı? merak ettim cidden ne anlama geliyormuş coni?

Yok yahu, Coni Johny'dir herhalde.
Öyle küfür falan değil abartmayalım kim öyle bir densizlik edebilir? Tatlım biraz abartmışsın sanki,gül geç.Espri yapmışlar. :34:

coni johnny filan gibi yazılışlı bi isim oluyo
amerikan askeri manası da bizdeki mehmetcik gibi

Coni Amerikan askeri demek bir de köpek ismi diye biliyorum ben...Başka anlamlarını bilmiyorum...

coni john isminin arkadaslar arasinda soyleyis tarzi hani bizde fatmalara fatos derler ya o hesap..

siz nerden duyduysaniz yanlis duymussunuz. arkadasi gaza getirmeyin zaten hamile hormonlar kulaklardan fiskiriyor siz de tuz biber ekmeyin yok kopek ismiymis falan..

Esprilik bir yanını göremedim o lafın, dalga geçmiş kendince. Hatta bi çekememezlik de var bence. "Lafı başka tarafından anlıyorsun herhalde" deseydiniz. İnsan o anda aklına gelse neler söylemez aslında.

Hala çocuk gibi basit basit konuşmuyorlar mı! Ne zaman büyüyecek o yetişkin görünümlü bebekler, yazık.

çekememezlik mi var:53::53::53: yangına körükle gitmesek diyorum

boşver ya patavatsız bir espiri olmuş okadar.sen kürtçe ve türkçe diyince oda amerikan adı olsun gibi abuk bi espiri yapmış.hamilelik dolayısıylada bu kadar kızmakda haklısın.

ben olsam ahh johnny depp gibi olcak benim oglum der guler gecerdim.. kisi kendinden bilirmis isi hesabi demek ki sizin icinizde biraz fesatlik var..

bir gun iki arkadas yuruyorlarmis bi tanesi bugun de hava kapali demis digeri de vay sen bana ordek demek istiyosun diye kiyameti koparmis. neymis hava kapali olunca yagmur yagar, yagmur yaginca dereler akar gol olur, gollerde ordekler olurmus..

sizinki de o hesap olmus. ya da coni nin bizim bilmedigimiz cok kotu bi anlami var? :52:

ne kadar güzel bağlamışsınız konuyu elinize sağlık.. kötü bir anlamı varmı diye hiç düşünmedim ama kaç kişi karşısındakinin yerine çocuğuna isim bulur ve bu isimde coni olur öyle diyeyeyim.. ya da daha önce de dediğimiz gibi ben hamileyim evet biraz da alınganım ve beni kıra kıra benim gibi hamile bir arkadaşım kırdı. mevzu bundan ibaret inananın bana ördeklere mördeklere hiççç lüzum yoktu.

Espiri yapmış...Siz de ona espirili bir karşılık verebilirdiniz aslında..Neyse hamile olduğunuz için hassasınız şu aralar tabi...

Kuran isimler sözlüğü değildir demişti değerli bir din adamı... İsminin anlamından iyice emin olduğunuz güzel isimler bulursunuz inşallah....

Aynen katılıyorum.

Aleyna da geçiyor Kuran'da ama anlamı üzerinde demek.

İnsanlar da çok derin bir anlamı varmış gibi ballandıra ballandıra anlatıyor.:24:

Valla ben arkadaşınıza kızmadım.

Türkçe değil Kürtçe değil.

Nereden anlasın karşınızdaki içinizden geçeni ?

Abartmışsınız hem de çok.:20:

coni john isminin arkadaslar arasinda soyleyis tarzi hani bizde fatmalara fatos derler ya o hesap..

siz nerden duyduysaniz yanlis duymussunuz. arkadasi gaza getirmeyin zaten hamile hormonlar kulaklardan fiskiriyor siz de tuz biber ekmeyin yok kopek ismiymis falan..

Haydaaa.......Gaza mı getirdim şimdi..Önceki yazılarıma bakın....2. olarak duyduğum ismi yanlış duyduğumu nereden çıkardınız ? Anneannemlerin köpeğinin adıydı..Ben arkadaşın espiri yapmıştır dedim..Hemen öyle atlamayın fevri fevri.....................

Öyle küfür falan değil abartmayalım kim öyle bir densizlik edebilir? Tatlım biraz abartmışsın sanki,gül geç.Espri yapmışlar. :34:

yok yahu ben abartmıyorum :) biri yazmış ya yukarıda densizlik ne anlamlara gelebilir ben arkadaşlığı keserdim diye onun için hakaret küfür falan mı acaba dedim ondan sordum. bu arada amerikan askerine hatta tüm amerikalılara burda coni denir. burası=adana. malum incirlik var. bir de conolar var o bambaşka bir konu :D

yok yahu ben abartmıyorum :) biri yazmış ya yukarıda densizlik ne anlamlara gelebilir ben arkadaşlığı keserdim diye onun için hakaret küfür falan mı acaba dedim ondan sordum. bu arada amerikan askerine hatta tüm amerikalılara burda coni denir. burası=adana. malum incirlik var. bir de conolar var o bambaşka bir konu :D

johnny bravo diye bi u falan görüpte çizgi film varya sık sık çıkıyor .öyle çok karşılaşıyorsa aklında yabancı isim bi o kalmış olabilir .Benim kızıma koyduğumuz isimle dalga geçmişlerdi asıl .Eşimde çok duygusal ve hassastır .Çok sert çıkmıştı .Koyduk ismi bitti yani. Sizin olay öyle değil ki .türkçe olamayacak diyince espiri yapmaya çalışmış arkadaş

ne kadar güzel bağlamışsınız konuyu elinize sağlık.. kötü bir anlamı varmı diye hiç düşünmedim ama kaç kişi karşısındakinin yerine çocuğuna isim bulur ve bu isimde coni olur öyle diyeyeyim.. ya da daha önce de dediğimiz gibi ben hamileyim evet biraz da alınganım ve beni kıra kıra benim gibi hamile bir arkadaşım kırdı. mevzu bundan ibaret inananın bana ördeklere mördeklere hiççç lüzum yoktu.

benim dayim cocuklari sarisin diye anjelik tom gelin bakayim diye cocuklarina seslenir ve hepimiz gulusuruz. bunda kizip sinirlenecek bir sey yok aksine guler gecersin yani o simdi sizin bebeginize coni dedi diye cocuk cikar cikmaz anne ben coni olcam diyecek hali yok ya:1:

sanirim fazla hassassiniz ama buna tepki gostermek bile arkadasinizi kirar.. eger hamile degilken de boyleyseniz sahsen sizin gibi hafif sakalari bile kaldirmayan bir arkadasim olmasini istemezdim. lutfen kirilmayin..

Back
X